Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 21:08 Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Witam na moim dziewiczym wątku

Droga do jego załozenia jest długa a ja jestem 17 h na nogach więc szczegóły w póżniejszych wpisach. Mam nadzieję, że to, co i jak napiszę będzie miało ręcę i nogi, za wszelkie utrudnienia z góry przepraszam:)

Pochodzę z Mielca ale mieszkam obecnie w Krakowie. Szczególny sentyment mam do schroniska dla zwierząt w Mielcu. Stamtąd pochodzą moje dwa, obecnie pogrążone w głębokim śnie :) futrzaki. Gdy bywam w moim rodzinnym mieście staram się coś podrzucić do schroniska bo jego potrzeby są ogromne. Tak było do tej pory ... władze się zmieniły i teraz dostęp do zwierzaków jest utrudniony - zainteresowanych odsyłam do wątku viewtopic.php?f=13&t=124686&hilit=mielec.

Za miesiąc, prawdopodobnie na początku X jadę do Mielca z dostawą różnego kociego asortymentu, który trafi do miejscowych wolontariuszek opiekujących się zwierzakami. Gdyby ktoś miał jakieś posłania ( stare koce, ręczniki ), nieprzeterminowane "kocie" leki, witaminy, WSZELKĄ karmę mokrą lub / i suchą, zabawki i wszystko to, co się może przydać futrzakom i chciałby się tym podzielić to proszę o kontakt. Chętnie zabiorę a zwierzaki na pewno się ucieszą:). Na dzisiaj tyle, w następnym "odcinku" zdjęcia moich byłych mieleckich schroniskowców po tunningu:). Zapraszam i życzę dobrej nocy.

melancholia4

Od: Wto mar 15, 2011 21:06

Post » Czw sie 30, 2012 22:18 Re: Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Witam sie i znaznaczam :).

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pon wrz 03, 2012 19:56 Re: Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Witam, czuj się jak u siebie w domu:).

melancholia4

Post » Nie wrz 09, 2012 9:56 Re: Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Jaka cisza...

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Nie wrz 09, 2012 15:05 Re: Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

Niestety :(

Pracuję chwilowo na prawie 2 etaty i jak mam czas to odsypiam:). Jak trochę ogarnę wstawię zdjęcia moich kocurów.

melancholia4

Post » Nie wrz 09, 2012 18:43 Re: Kraków - Mielec czyli czarno - biało - czarny świat

czekamy !!! :kotek: :kotek: :kotek:
Aga_