Witam,
Mam do oddania 7-miesięcznego kocurka. Kotek został przywieziony spod Białorusi, gdzie został porzucony. Kotek jest po przejściach, na końcu ogona ma ślad po złamaniu. Został przygarnięty przez Panią, której dziecko się nad nim znęcało, więc szybciutko wzięłam go do siebie. Natychmiast odwzajemnia okazaną miłość, wystarczyło poświęcić mu trzy, żeby przestał drapać, gryźć i zaczął spać ze mną w łóżku. Jako, że jest młodziutki to uwielbia zabawę i psoty, ale potrafi się też zająć sobą i nie wymaga wiele uwagi. Niczego nie niszczy, załatwia się do kuwety. Niestety sama nie mogę się nim zająć, ze względu na 4 fretki, z którymi nie jest w stanie się dogadać. Zależy mi, żeby kotek trafił do ludzi odpowiedzialnych i dojrzałych, najlepiej nie posiadających małych dzieci. Do połowy września kotek jest do odebrania w Szczecinie, potem jadę do Krakowa, więc na trasie Szczecin-Zielona Góra-Wrocław-Katowice-Kraków również jestem w stanie go dostarczyć. Kocurek dostaje pełną wyprawkę, łącznie z transporterkiem, 2 kuwetami(jedna z filtracją), zabawkami i jedzeniem. Więcej informacji pod nr tel. 508 059 665.
Poniżej link do galerii kotka:
http://img651.imageshack.us/slideshow/w ... 0kopia.jpg
Pozdrawiam,
Sandra