PILNE DT 15-26 sierpnia dla chorego kociaka, ZAPŁACĘ(3city)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 17:11 PILNE DT 15-26 sierpnia dla chorego kociaka, ZAPŁACĘ(3city)

Witam,
pierwszy raz odzywam się na forum, jednak czytam Was już od dłuższego czasu. Dwa tygodnie temu przygarnęłam kociątko, które jak się okazało ma grzybicę(stwierdzono Candida na podstawie badań mikroskopowych). Ma wdrożone leczenie. 15 sierpnia chcę wyjechać z rodziną, mąż już wziął urlop; i nie mam z kim zostawić kociątka. Ma 3-4 miesiące, jest pociaszne i kochane. Bardzo potrzebuję domku tymczasowego na ten okres. Poniosę wszelkie koszty leczenia i utrzymania, oraz dodatkowo mogę dofinansować leczenie czy też utrzymanie innych kotów w zamian za opiekę. Jeżeli nie znajdzie się dom tymczasowy, będe musiałą zrezygnować z urlopu, bo pozbycie się chorego kotka nie wchodzi w grę. Oczywiście dowiozę kotka wszędzie na terenie trójmiasta i okolic.

Bardzo, bardzo proszę o pomoc

mirkaka

Od: Śro lis 23, 2011 10:08

Post » Pon sie 13, 2012 17:38 Re: PILNE DT 15-26 sierpnia dla chorego kociaka, ZAPŁACĘ(3ci

Proszę o zainteresowanie się moim tematem. Dodam, że mam swoje dwa koty, znajdka Antoś Węgiełek jest izolowany od nich, żeby się nie zaraziły. Antoś jest czarnuszkiem z maleńką białą łatką pod szyjką i na brzuszku. Jak go znalazłam to był cały zapchlony, ważył tylko kilogram i miał anemię. Przez ten czas dawałam mu 1/2 tabletki żelaza, smarowałam Imawerolem i clotrimazolem. Kąpany był już trzy razy w szamponie p.grzybicznym. Czekam jeszcze na wyniki posiewu aby dobrać odpowiedni lek doustny, i ewentualną szczepionkę. Liczyłam że córka się nim zajmie podczas naszego wyjazdu, ale niestety nie może. Ma inne plany. Zostałam sama z problemem, będzie bardzo przykro jak nie pojedziemy na urlop.
Ponawiam prośbę, mogę wspomóc finansowo DT w zamian za pomoc.

mirkaka

Od: Śro lis 23, 2011 10:08

Post » Pon sie 13, 2012 23:29 Re: PILNE DT 15-26 sierpnia dla chorego kociaka, ZAPŁACĘ(3ci

Szukałaś w Trójmieście jakiegoś szpitalika przy lecznicy? Większe lecznice powinny mieć...

Ja bym zmieniła tytuł tego wątku, Trójmiasto dałabym na pierwsze miejsce, bo tak to się nie rzuca w oczy.
Fajnie, że przygarnęłaś biedaka...
Powodzenia! :ok:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw sie 16, 2012 18:14 Re: PILNE DT 15-26 sierpnia dla chorego kociaka, ZAPŁACĘ(3ci

Polecam ci ten hotelik:

http://miauhotel.pl/

Sabina jest dobrą i uczciwą osobą, dba o zwierzaki. Nie jestem tylko pewna, czy będzie mogła wziąć kota z grzybicą, ponieważ ma masę innych kociaków...ale zapytaj, a nuż.

martasekret

Od: Czw sie 07, 2008 14:27