kotka trikolor z Gdańska

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 19, 2012 12:30 kotka trikolor z Gdańska

Witam serdecznie.
Szukam dobrego domu dla mojej kotki. Obecnie ma 3 lata, jest wysterylizowana, zdrowa, nie wychodzi na dwór, nie brudzi w domu i nie niszczy przedmiotów. Je tylko suchą karmę. Jest z nami od małego kociaka. Ma spory temperament, nie należy do tych "miziastych". Dogaduje się z psem, nie wiem jak z innymi kotami.
Od dwóch lat cierpię na alergię i okazało się że niestety uczulona jestem na kota.
Zdecydowałam się oddać ją dobremu człowiekowi. Najchętniej komuś z 3miasta.
Załączam aktalne fotki.
Obrazek
Obrazek

Lameta

Od: Czw lip 19, 2012 12:02

Post » Czw lip 19, 2012 14:27 Re: kotka trikolor z Gdańska

Lameta

Od: Czw lip 19, 2012 12:02

Post » Pt lip 20, 2012 9:57 Re: kotka trikolor z Gdańska

Lameto, w przypadku alergii na kota można sie odczulać. Trwa to parę lat, trochę też kosztuje, ale warto.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Nie lip 22, 2012 21:16 Re: kotka trikolor z Gdańska

Piękna kotka...
Kiedyś wyadoptowałam dwa kociaki pewnej rodzinie z dwójką dzieci.Po pewnym czasie zadzwonili aby mnie poinformować że jeden z chłopców ma alergię i muszą koty oddać.Oczywiście zgodziłam się na to,Po czym nie przyjeżdzali i nie dzwonili aż po kilku tygodniach zaniepokojona o koty sama się z nimi skontaktowałam.Okazało się że poddali dziecko odczulaniu i udało się.Bardzo kochali te koty i zależało im na tym aby zostały z nimi
Trzymam kciuki,aby Wam też się udało :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03