Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alix76 pisze:Hello7, decyzja o rozstaniu z ulubienica powinna być przemyślana- to trudny wybór. Wybór nowego domku to wielka odpowiedzialność - czy jesteś pewnie, że kotka powinna być wychodząca? Czy kotka jest wysterylizowana?
Czy kontaktowałeś się z hodowcą?
spinca pisze:Może z pozoru paradoksalny pomysł, ale polecam poczytać i przemyśleć. Może zamiast oddawać kotkę lepiej wziąć drugiego kota? Oczywiście nie wiem jak te wyjazdy są długie (nie częste), wiem natomiast, że drugi kot zastępuje człowieka podczas jego nieobecności.
Coś mi się wydaje, że to nie była hodowla tylko pseudohodowlahello7 pisze: Z hodowcą tym co mi sprzedał kota miałem się kontaktować? Nie bardzo wiem po co, bo kotka była wzięta od złego hodowcy. 30 kotów w małym pomieszczeniu siedziało.
hello7 pisze:Nie jestem jeszcze 100% pewny, ale jak możesz to odezwij się na adres "adresik[M_A_Ł_P_A]gmail.com". Nie mogę wysłać Ci żadnej wiadomości, bo nie mam 101 postów na forum
jasia0245 pisze:Śliczne te kotki.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości