Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 10:29 Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

Witam,

Pilnie poszukuję tymczasowej opieki nad moją Ziutką. Dopiero za około 4 m-ce będę mogła zabrać kotka do siebie.
Ziutka ma 4 latka i jest kotem domowym. Zależy mi kontakcie z Ziutką, oczywiście w ramach rozsądku, żeby nie nadużywać prywatności.
Utrzymanie Ziutki oczywiście jest zapewnione przeze mnie.

Pozdrawiam

Anamer

Od: Sob mar 24, 2012 10:00

Post » Nie mar 25, 2012 12:00 Re: Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

jeśli ktoś z Was miałby możliwość zaopiekować się czasowo moją Ziutką to bardzo proszę o informacje. Niestety mam tylko tydzień na znalezienie tymczasowego domku.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Anamer

Post » Nie mar 25, 2012 12:16 Re: Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

Podaj więcej informacji o stanie zdrowia, szczepieniach, czy ma testy, jak reaguje na inne koty.
No i jakiś powód, a przynajmniej cień powodu, dla którego nie możesz się nią opiekować przez te 4 miesiące. Domy tymczasowe zajmują się opieką nad kotami porzuconymi lub bezdomnymi i szukaniem dla nich nowych domu, a nie przechowywaniem cudzych kotów ;)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Nie mar 25, 2012 12:29 Re: Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

Ziuta jest zdrowym kotem, ma wszystkie szczepienia. Potrafi dogadać się z innymi kotami ale po kilku dniach - musi się przyzwyczaić. Wychowywała się z psem i mieszkała z nim 3,5 roku.
Z powodów prywatnych muszę przeprowadzić się na okres 4 m-cy do osób które nie mogą mieć zwierząt z powodu alergii. Niestety muszę to uszanować. W przeciągu tych 4 m-cy muszę pozałatwiać swoje sprawy mieszkaniowe i po tym czasie będę mogła zabrać Ziutkę.
Zdaję sobie sprawę z tego że na tym forum pomaga się w adopcji ale ja mam mało czasu a zależy mi na dobrych warunkach i odpowiedniej opiece ponieważ dla Ziuty to będzie ogromny stres. Dlatego też chciałabym widzieć się z nią chociaż raz w tygodniu.

Anamer

Post » Pt mar 30, 2012 14:22 Re: Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

Czy znalazłaś już opiekę dla swojej Ziutki? :kotek:

Hanna Z.

Od: Pon paź 22, 2007 15:44

Post » Pon kwi 02, 2012 22:28 Re: Potrzebna 4m-czna opieka nad Ziutką - W-wa i okolice

niestety nie znalazłam :(

Anamer