Tymczasowy dom na ok. 2 tygodnie na rekonwalescencję

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 22:14 Tymczasowy dom na ok. 2 tygodnie na rekonwalescencję

Witam wszystkich kociarzy,

Potrzebuję informacji lub kontaktu do osoby, która mogłaby przyjąć kota do siebie na ok. 2 tygodnie w celu wyleczenia paskudnej rany łapki, w okolicach Gdyni lub Trójmiasta. Dzisiaj kot został przewieziony do lecznicy na Kieleckiej w Gdyni, lecz nie jestem w stanie zaopiekować się nim po opatrzeniu rany (sama mam spory zwierzyniec w domu). Potrzebny mu jest jakiś cichy, spokojny kąt. Kot żyje od 6 lat na podwórku i nie jest kastrowany, często znika, więc obawiam się że po wypuszczeniu z lecznicy nie będzie po nim śladu. Jedzenie i koszt leczenia pokrywam ja.

Proszę o ewentualny kontakt na maila patty1@op.pl lub tel. 502500293.

Pozdrawiam

Patrycja

shoani

Od: Nie maja 18, 2008 21:15

Post » Wto sty 03, 2012 9:18 Re: Tymczasowy dom na ok. 2 tygodnie na rekonwalescencję

dopisz Trójmiasto w tytule -może ktoś zauważy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro sty 04, 2012 17:32 Re: Tymczasowy dom na ok. 2 tygodnie na rekonwalescencję

Kot został wczoraj przetransportowany do schroniska w Gdyni. Ma tam zapewnione miejsce i jest pod opieką weterynaryjną. Jeżeli niczego nie podłapie, jest szansa że z tego wyjdzie.

shoani

Od: Nie maja 18, 2008 21:15