Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jowita pisze:Przepraszam, jaka to rasa?
weronika75 pisze:Jestesmy zaganiane i dosc energiczne, co nie pasuje kotce. Dziecko w domu czesto trenuje co denerwuje zwierzaka.
Niacha pisze:I nie oddawajcie niewysterylizowanej bo ją zamęczą w jakiejś pseudohodowli.
vega013 pisze:Jowita pisze:Przepraszam, jaka to rasa?
Jakiś rex - cornish, devon, german, selkirk... Mnóstwo tych reksów jest. Jednak shilkret kojarzy mi się z kotką szylkretką. Szylkret - to umaszczenie, a nie rasa. Co kotka ma napisane w rodowodzie?
Nieodmiennie zadziwia mnie pozbywanie się kota pod hasłem działania dla jego dobra. Nikt nie napisze szczerze, że kot znudził się lub przestał być zabawką, a stał się przeszkodą i dlatego chce go oddać. Co za bezduszność i hipokryzja
seidhee pisze:weronika75 pisze:Jestesmy zaganiane i dosc energiczne, co nie pasuje kotce. Dziecko w domu czesto trenuje co denerwuje zwierzaka.
Na czym polega to zdenerwowanie kotki i w jaki sposób się objawia?
Edit: czy kotka ma rodowód? czy hodowca jest powiadomiony o tym, że chcesz się pozbyć kotki?
Jowita pisze:A mogę jeszcze zapytać, z której hodowli? Mam ew. chętnego na rexa.
Niacha pisze:Śliczna! Widziałam na stronie hodowli!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości