Bracia juz w dt! Teraz juz bezpieczni szukją domku na zawsze

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 17:27 Bracia juz w dt! Teraz juz bezpieczni szukją domku na zawsze

Dwa czarne wykastrowane kocurki szukają dt/ds
Diabełek i Węgielek to dwa przeurocze kocurki,które są już po zabiegu kastracji!
Mają około 1roku. Tulą się do człowieka, to takie słodkie miziaki.
Niestety mieszkają na dworze, śpią na drzewach i tęsknią za mizianiem za uszkiem. Oba kocurki szukają kochającego domku,choćby tymczasowego (w oczekiwaniu na stały) gdzie zawsze będą mogły liczyć na miskę pełną przysmaków a przede wszystkim na miłość swojego/jej Pana/Pani. Żal ściska za serce gdy po nakarmieniu tych przesympatycznych kociaków trzeba odejść a te smutne oczka tak się wpatrują w człowieka.
Ludzie dobrego serca, kochający zwierzęta a w szczególności koty dajcie szansę tym kotkom na godne i spokojne życie.
Kocurki są wykastrowane, łagodne dlatego też są częściej narażone na ataki ze strony innych kocurów. Szkoda,żeby kocurki przejawiające cechy domowych pieszczochów były skazane na bezdomność.
Jeżeli byłaby możliwość stworzenia domku dla obydwu braci to byłoby super! Są ze sobą bardzo zżyci.
Kontakt w sprawie adopcji Diabełka i Węgielka:
apolomska@wp.pl

http://www.dogomania.pl/threads/214455- ... rki-szukają-dt-ds
http://imageshack.us/photo/my-images/692/10338510b.jpg/
Ostatnio edytowano Nie lis 13, 2011 14:51 przez miki27, łącznie edytowano 6 razy

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Pt wrz 16, 2011 19:18 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Kocurki szukają domku bo już teraz noce są coraz chłodniejsze a nie nie chcę też żeby kolejną zimę spędziły w krzakach gdzie przy minus 10 nawet nie zdążą zjeść bo jedzenie zamarza :cry:

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 8:35 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

KOCURKI PILNIE SZUKAJĄ DOMKU DT/DS. Bardzo mi zależy na kochającym domku bo opiekuję się nimi od pół roku i bardzo się z nimi zżyłam. Poznań i okolice Poznania. Z tego co widzę nie majeszcze żadnego odzewu:( A kocurki są naprawdę wyjątkowe!

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 11:24 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Są przepiękne, wyglądają bardzo szlachetnie :) Gdzie je ogłaszasz?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob wrz 17, 2011 13:30 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Podałam link, są ogłaszane na forum i w ogłoszeniach Fundacji Animalia, na tablica.pl Allegro, i stronie Fundacji Koci Pazur. Kociaki przebywają cały czas na dworze, bo ja nie mam warunków na dt a w fundacjach też brakuje miejsc. Przed ewentualna adopcją zależy mi na sprawdzeniu domku i podpisaniu umowy adopcyjnej. Zawsze istnieje ten strach,że koty źle trafią a ja już tak długo nimi się opiekuję,że naprawdę zależy mi tylko na kochającym i odpowiedzialnym domku.

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 14:06 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Piękne są, dorodne. :1luvu: Czarne koty są pełne magii i są bardzo mądre, sprawdzone empirycznie!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob wrz 17, 2011 14:56 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Dokładnie, tak jak piszesz. Sama mam czarnego kocura, pingwinka i śnieżno-łaciatą damę. :1luvu:

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 15:33 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

miki27 pisze:Podałam link, są ogłaszane na forum i w ogłoszeniach Fundacji Animalia, na tablica.pl Allegro, i stronie Fundacji Koci Pazur. Kociaki przebywają cały czas na dworze, bo ja nie mam warunków na dt a w fundacjach też brakuje miejsc. Przed ewentualna adopcją zależy mi na sprawdzeniu domku i podpisaniu umowy adopcyjnej. Zawsze istnieje ten strach,że koty źle trafią a ja już tak długo nimi się opiekuję,że naprawdę zależy mi tylko na kochającym i odpowiedzialnym domku.

Chyba za mało ogłoszeń. Koty piękne.Ale bezdomne.
Przydałaby sie duuuża akcja ogłoszeniowa.Choć i z tym różnie bywa.Ale większa szansa na dom. W ogóle szansą na adopcje jest większa jakby poszły z DT. Ludzie chętniej biorą.
Poproś CatAngel o pakiet ogłoszeń (nie wielka opłata) to puści je w obieg.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 17, 2011 16:03 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

A jak znaleźć tą CatAngel? ja tu jestem nowa na forum i jeszcze nie za bardzo ogarniam tego wszystkiego. Pieniążki za ogłoszenia przelewa się później na konto, idą później na zwierzaki czy jak? A też słyszałam o jakiś bazarkach.. Ktoś musi mnie w to wszystko wtajemniczyć. Obecnie łącznie z moimi kotami mam 9 , które codziennie karmię, dlatego tak mi zależy na znalezieniu domku chociażby dla tych Kociambrów kochanych. Są wyjątkowe, mądre, przynoszą myszy w podziękowaniu no i czekaja na porcję głasków. U mnie na wiosce ciągle jakieś kocie biedy się do mnie przyklejają, ale już przy takiej gromadzce ciężko to całe towarzystwo wykarmić. Chyba stworzę wątek dla wiejskich kotów z mojej miejscowości, bo naprawdę dużo tu jest pracy w walce z kocią bezdomnością a ja sama tego nie ogarniam. Najgorzej jest w tygodniu bo z pracy wracam wieczorami, ale nie ma że boli zwłaszcza zimą przy tych mrozach trzeba było sie ubrać i iść z gorącym mleczkiem. Nieraz juz nie mam sił, nie widzę sensu w tym co robię, jednak gdy Diabolin z bratem do mnie biegną i tak mocno się wtulą to aż łzy same do oczu płyną i zmęczenie odchodzi. Doceniają to co dla nich robię.Wczoraj wracam od nich a tu słyszę piski, dwa kocury sie biły rudy jak Garfield i czarny, rozdzieliłam je a rudzielec nawet podszedł i tez jeszcze załapał się na jedzonko. Dostają najtańszą karmę z tesco a wiem że to niezbyt korzystnie wpływa na zdrowie kota, no ale łatwo to wszystko pomnożyć x9 i tak koszty w skali miesiąca :kotek: :kotek: niezłe wychodzą. Tez z tego powodu szukam im domku,żeby w końcu mogli zjeśc przysmak na jaki zasługują i być traktowanym jak król. NAPRAWDĘ ZASŁUGUJĄ NA TO!!!!

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 16:15 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

viewtopic.php?f=20&t=132902
Dobrze byłoby zrobić im wydarzenie na FB.Nie ma tam konta, nie umiem, ale poproś w temacie.
Np.Dwa wykastrowane, czarne bezdomne.Kto mógłby zrobić FB? Czy jakoś tak? Musi być dramatycznie.Już robi się bardzo zimno.

ewar

Post » Sob wrz 17, 2011 16:30 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Widziałam że kasia90 szuka czarnego kocurka z okolic Poznania, napisałam,że mam dwóch takich przystojniaków:P Najgorsze jest to,że oni są ze sobą bardzo zżyci i jak jeden znajdzie domek to drugiemu choćby jakiś tymczas musiałabym znaleźć bo bidulek zostanie sam. Z doświadczenia wiem,że lepiej mieć dwa koty niz jednego bo się lepiej chowają ja mam juz 3:) Zawsze jest ten problem z miejscem bo pieniążki to człowiek jakoś może zaoszczędzić(nie musze mieć nowych ciuchów) za to mam satysfakcję jak kicie ze smakiem wcianają jedzonko. Tutaj to ludzie kotów nie karmią bo "przecież myszy jedzą" albo im suchy chleb z woda podaja.

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 16:32 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Miki, masz pw i zmień temat! Koniecznie !

ewar

Post » Sob wrz 17, 2011 18:01 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

zrobiłam wydarzenie na Fb : https://www.facebook.com/event.php?eid= ... 7299028006 ale niestety zdjęcie jest widoczne dopiero po wejśćiu w wydarzenie i nie mogę tego zmienić :( mimo tej drobnej usterki, proszę o udostępnianie kocurków

na szczęście już zdjęcie się wyświetla :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob wrz 17, 2011 18:22 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

DZIĘKI !!!!! JESTEŚ KOCHANA! A jak sie kupuje te ogłoszenia, jest jakiś link osoby, od której to się kupuje? I jak zmienić temat bo jak chciałam edytować to się nie dało:(

miki27

Post » Sob wrz 17, 2011 18:34 Re: SZUKAM DOMKU DT/DS DLA DWÓCH CZARNYCH WYKASTROWANYCH KOCURKÓ

Beasia, dzięki wielkie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miki, klikasz "zmień" w pierwszym poście, wpisujesz nowy temat i "wyślij".
Jeżeli chcesz napisać do kogoś prywatną wiadomość, klikasz pw przy jego poście i już.

ewar

[następna]