W Trzciance w Wielkopolsce w Kociarni znajdują się kotki, które potrzebują naszej pomocy. Niestety obecnie jedną znajdę już posiadam i sama nie jestem w stanie przygarnąć na dzień dzisiejszy kolejnego Kociaka, ale mam wielką nadzieję, że poprzez właśnie takie portale uda nam się znaleźć domy dla tych kocurków. Muszę zaznaczyć, ze oprócz młodych i zdrowych kotków w schronisku przebywają kociaki bardzo poszkodowane przez los.. będę co jakiś czas wklejała nowe zdjęcia i opisywała kotki. Wierzę, ze może chociaż 1 znajdzie szczęśliwy dom.
1.
kotek odszedł niestety...

Kotek jest kilku letni mogę się wszystkiego dokładnie dowiedzieć w piątek, gdyż jeszcze na stary rok che pojechać do Kociarni do Koteczków.. o ile dobrze pamiętam nie więcej niż 5 lat ale pełniejsze informacje o dokładnym stanie zdrowia i wieku będę miała w piątek.
2.

o tym maluchu chyba nie muszę się rozpisywać wystarczy na Niego spojrzeć

3. Małe kotki czekają na domek..!

4. Kocurek- tylna łapka wpadła we wnyki.. w sumie to nie staje na Niej..nie prostuje itp, nie przeszkadza Mu to jednak w chodzeniu jak widać na zdjęciach i filmiku.

link do filmiku z kotkiem na yt ----------------> http://www.youtube.com/watch?v=s79mI_e37eo