Zabiera z ulic i piwnic potrzebujące pomocy koty. Leczy, karmi, kocha.
Jej podopieczni są w różnym wieku.
Poniżej zobaczysz zdjęcia kotków, które są u Małgosi. Możesz o nie choćby zapytać

Zadzwoń i zapytaj czy go u niej nie ma..

Telefon do Małgosi: 501-774-745
No to teraz ułóżmy kotki w kolejności opisanej przez Małgosię na stronie 6..
malgosiab pisze:1) Kleopatra czarna kotka ukochana mojego syna
2) Julek bury kocur nasz malutki cukiereczek
3) Nina kotka z Torunia moja miła śliczna bura kociczka
4) Sylwek kiedyś Kopytko mięciutki czarno biały kocurek mój cipciuś
5) Mermal najpiękniejszy kot, tylko cholera strasznie dzika a jest u mnie ponad rok kot z ADHD
6) Żmija mój dzikusek, kocha tylko mnie
7) Tygrys stary pełnoletni kot, ulubiony Katrin, kot z charakteremLila -Lilit bezoka koteczka, polowałam na nią dwa lata, nie tylko ja, zostaje
9) Dusia- piękna czarna bardzo grzeczna kochana mądra,
10) Kofi - kotka z Serocka zamęczy miłością, już wysterylizowana, trzeba zaszczepić, bardzo miziasta
11)Apollo - super kociak bardzo miły daje buzi, czarny jak piękna noc
12) Fiona - właściwie Persefona, superczarna piękność, milusia
13) Hypatia - Hysia, trzeba czasu żeby przekonać kota do człowieka ( zwłaszcza kota po przejściach), mądra, piękna jedynaczka
14)Rudzik - dlaczego każdy widzi, bardzo miły, towarzyska gaduła
15) Nefretete - Tetka ta od owoców, super koteczka, miła ciekawska, towarzyska, pomaga sprzątać zmywać, prawdziwa gospocha
16) Maniuś- Azir Wiadomo arystokrata, podobno ma u mnie zostać, ale zobaczymy
17) Gazik - czarno biały bardzo miły lubi ludzi koty nie wszystkie
Kleopatra - rezydentka

Julek

Ninka

Sylwek - rezydent

Mermal
Śliczny szaro-biały kot z ADHD

Żmija
Bury chłopak, który kocha tylko Małgosię. Również chyba zostanie rezydentem..

Tygrys

Lila, bura mamusia - siedzi za łóżkiem, nie ma oczka, jeszcze nie ludzka, na podwórku się głaskała i mnożyła dwa razy w roku, ale będą z niej ludzie. Wszystkie cztery dziewczynki to jej córki. Ona też wkrótce chyba się uczłowieczy. Małgosię już lubi, gorzej z resztą człowieków.

Dusia
Jak widać prześliczna panienka. Z tego co dotychczas się dowiedziałam - bardzo wrażliwa. Małgosia o niej pisze: "śliczna, cała czarna Dusia. Na początku bardzo rozdarta, po dwóch tygodniach bardzo i miły grzeczny kot. Ok. 2-3-4 lata."

Kofi

Apollo, Apollo i Kofi

Fionka

Hysia - jedynaczka!! nie lubi kotów.. Teraz na ogół stacjonuje pod sufitem na szafce kuchennej, tam je i śpi. Kiedy schodzi na podłogę - wszystkie koty muszą zniknąć.. Dobrze byłoby, gdyby znalazła domek. Swój osobisty, w którym byłaby jedyną panującą królową.

Rudzik - czy to na pewno tymczas?

Tetka, wysiaduje Małgosi pomarańcze. Syn Małgosi lubi owoce więc chce ją adoptowac, ale Małgosia pracuję nad nim

Maniuś

Gazik

Ogółem Małgosia na dzień 19 maja ma.. 17 sztuk!!!
A my mamy obietnicę poznania dzięki niej ich historii i przejść, bo nie są to przecież kociaki z kanap..
W podpisie Małgosi jest też ich historia..
ZNALAZŁY DOMKI:
Ramzes - pojechał do swojego domku razem z Demi

Ma ok. 2-3 lata. Jest wysterylizowany, bardzo lubi ludzi, bawi się jak małe kocię. Niestety, nie lubi kotów.

DługowłosA Demi, miała też wątek: viewtopic.php?f=13&t=107502&p=5619539#p5619539
Archimedes
Ma ok. 7-8 m-cy. Domowy, wyrzucony, bardzo łagodny i grzeczny kotek, wysterylizowany, z kotami żyje dobrze.

Kszyk
Ma ok. 7-8 m-cy, jest wysterylizowany, pełen życia i miłości super kotek, bystry, żywy, świetny kompan dla człowieka i kota. Nie wiadomo dlaczego nie wpadł nikomu w oko, a przecież jest takim superburaskiem!

Tetka i Kszynio.

Trzy śliczne baby, ok. 4 m-ce.
Tosia ok 5 m-cy nieśmiała, kuwetkowa niewysterylizowana:

Hera:

Piękna, ale straszna dzicz: