Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 17:08 Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Małgosiab jest przemiłą osobą o wielkim sercu.
Zabiera z ulic i piwnic potrzebujące pomocy koty. Leczy, karmi, kocha.
Jej podopieczni są w różnym wieku.

Poniżej zobaczysz zdjęcia kotków, które są u Małgosi. Możesz o nie choćby zapytać :D Może akurat znajdziesz u niej swojego Przyjaciela?
Zadzwoń i zapytaj czy go u niej nie ma.. :D

Telefon do Małgosi: 501-774-745

No to teraz ułóżmy kotki w kolejności opisanej przez Małgosię na stronie 6..

malgosiab pisze:1) Kleopatra czarna kotka ukochana mojego syna
2) Julek bury kocur nasz malutki cukiereczek
3) Nina kotka z Torunia moja miła śliczna bura kociczka
4) Sylwek kiedyś Kopytko mięciutki czarno biały kocurek mój cipciuś
5) Mermal najpiękniejszy kot, tylko cholera strasznie dzika a jest u mnie ponad rok kot z ADHD
6) Żmija mój dzikusek, kocha tylko mnie
7) Tygrys stary pełnoletni kot, ulubiony Katrin, kot z charakterem
8) Lila -Lilit bezoka koteczka, polowałam na nią dwa lata, nie tylko ja, zostaje
9) Dusia- piękna czarna bardzo grzeczna kochana mądra,
10) Kofi - kotka z Serocka zamęczy miłością, już wysterylizowana, trzeba zaszczepić, bardzo miziasta
11)Apollo - super kociak bardzo miły daje buzi, czarny jak piękna noc
12) Fiona - właściwie Persefona, superczarna piękność, milusia
13) Hypatia - Hysia, trzeba czasu żeby przekonać kota do człowieka ( zwłaszcza kota po przejściach), mądra, piękna jedynaczka
14)Rudzik - dlaczego każdy widzi, bardzo miły, towarzyska gaduła
15) Nefretete - Tetka ta od owoców, super koteczka, miła ciekawska, towarzyska, pomaga sprzątać zmywać, prawdziwa gospocha
16) Maniuś- Azir Wiadomo arystokrata, podobno ma u mnie zostać, ale zobaczymy
17) Gazik - czarno biały bardzo miły lubi ludzi koty nie wszystkie

Kleopatra - rezydentka
Obrazek

Julek
Obrazek Obrazek

Ninka
Obrazek Obrazek

Sylwek - rezydent
Obrazek

Mermal
Śliczny szaro-biały kot z ADHD :lol: Chyba zostanie rezydentem..
Obrazek

Żmija
Bury chłopak, który kocha tylko Małgosię. Również chyba zostanie rezydentem..
Obrazek

Tygrys
Obrazek Obrazek

Lila, bura mamusia - siedzi za łóżkiem, nie ma oczka, jeszcze nie ludzka, na podwórku się głaskała i mnożyła dwa razy w roku, ale będą z niej ludzie. Wszystkie cztery dziewczynki to jej córki. Ona też wkrótce chyba się uczłowieczy. Małgosię już lubi, gorzej z resztą człowieków.
Obrazek Obrazek

Dusia
Jak widać prześliczna panienka. Z tego co dotychczas się dowiedziałam - bardzo wrażliwa. Małgosia o niej pisze: "śliczna, cała czarna Dusia. Na początku bardzo rozdarta, po dwóch tygodniach bardzo i miły grzeczny kot. Ok. 2-3-4 lata."

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kofi
Obrazek Obrazek

Apollo, Apollo i Kofi
Obrazek Obrazek

Fionka
Obrazek Obrazek

Hysia - jedynaczka!! nie lubi kotów.. Teraz na ogół stacjonuje pod sufitem na szafce kuchennej, tam je i śpi. Kiedy schodzi na podłogę - wszystkie koty muszą zniknąć.. Dobrze byłoby, gdyby znalazła domek. Swój osobisty, w którym byłaby jedyną panującą królową.
Obrazek Obrazek

Rudzik - czy to na pewno tymczas? :wink:
Obrazek

Tetka, wysiaduje Małgosi pomarańcze. Syn Małgosi lubi owoce więc chce ją adoptowac, ale Małgosia pracuję nad nim :wink: :
Obrazek Obrazek

Maniuś
Obrazek

Gazik
Obrazek

Ogółem Małgosia na dzień 19 maja ma.. 17 sztuk!!!
A my mamy obietnicę poznania dzięki niej ich historii i przejść, bo nie są to przecież kociaki z kanap..
W podpisie Małgosi jest też ich historia..

ZNALAZŁY DOMKI:

Ramzes - pojechał do swojego domku razem z Demi :D
Ma ok. 2-3 lata. Jest wysterylizowany, bardzo lubi ludzi, bawi się jak małe kocię. Niestety, nie lubi kotów.
Obrazek Obrazek

DługowłosA Demi, miała też wątek: viewtopic.php?f=13&t=107502&p=5619539#p5619539

Archimedes
Ma ok. 7-8 m-cy. Domowy, wyrzucony, bardzo łagodny i grzeczny kotek, wysterylizowany, z kotami żyje dobrze.

Obrazek Obrazek

Kszyk
Ma ok. 7-8 m-cy, jest wysterylizowany, pełen życia i miłości super kotek, bystry, żywy, świetny kompan dla człowieka i kota. Nie wiadomo dlaczego nie wpadł nikomu w oko, a przecież jest takim superburaskiem!

Obrazek
Tetka i Kszynio.
Obrazek

Trzy śliczne baby, ok. 4 m-ce.

Tosia ok 5 m-cy nieśmiała, kuwetkowa niewysterylizowana:
Obrazek Obrazek

Hera:
Obrazek

Piękna, ale straszna dzicz:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt maja 21, 2010 9:00 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 7 razy

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lut 17, 2010 17:31 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

się melduję :1luvu:
oj sa buraski!!!! :lol: Tak ich mało teraz :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 17, 2010 17:33 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

ooo to ja się wpisuję by pamiętać gdzie uderzać jak ktoś zadzwoni po jedynaka:)
Ramzesik boski:)

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Śro lut 17, 2010 17:42 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

U Małgosi jest więcej burasków i są malutkie w dodatku :D
W promocji - dzikie :twisted:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lut 17, 2010 17:43 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

orchidka pisze:ooo to ja się wpisuję by pamiętać gdzie uderzać jak ktoś zadzwoni po jedynaka:)
Ramzesik boski:)

witamy, witamy! no właśnie - czasami domy nie dają się namówić na dwupak, a kociolubne koty szkoda oddawać na jedynaki - dobrze, że trafiają się też indywidualiści... :P

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lut 17, 2010 18:46 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

:ok: Podrzucam,jestem miłośniczką buraniów i krófek,gdyż takie footra posiadam na składzie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lut 17, 2010 22:02 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

mam jeszcze na razie bez zdjęć ale dołożę
trzy śliczne baby ok 4 m-ce dwie prawie ludzkie bura i takie coś czarno brązowe i śliczna szara w prążki niestety lubi koty a ludzi nie
długowłosą Demi, ale ona ma wątek
burą mamusię - siedzi za łóżkiem bezoczka jednego, jeszcze nie ludzka, na podwórku się głaskała i mnożyła dwa razy w roku, ale będą z niej ludzie
śliczna cała czarna Dusia, na początku bardzo rozdarta, po dwóch tygodniach bardzo miły grzeczny kot ok 2-3-4 lata
Mermal, śliczny szare z białym, ale kot ma ADHD, chyba zostanie
Żmija- to bury chłopak ale on kocha tylko mnie, chyba zostanie
czwarta mała bura śliczna oswojona, chce ją adoptować mój syn, tylko że mieszkamy razem, on ma swoje koty ja swoje, ale wszystko w jednej chałupie
ogółem na dzisiaj mam wszystkich 17 sztuk
jutro opiszę troszkę więcej te na zdjęciach każdy ma swoją historię i jest po przejściach
Kasiu baaaaardzo dziękuję :1luvu:
trochę jest w moim podpisie

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Śro lut 17, 2010 22:07 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

ASK@ pisze:się melduję :1luvu:

I ja się melduję.
Asia, my to musimy być tu zameldowane, bo u Małgosi jest "nasza" sanatoryjna czarna Dusia. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 17, 2010 23:52 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Polecam koty od Małgosi.

Aczkolwiek ten do którego zapałałam nieśmiałym uczuciem jest nie do oddania :oops:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Czw lut 18, 2010 10:39 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Meldujemy się :)
Poprosimy o link do wątka Demi to ją też chętnie czasem podrzucimy :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 18, 2010 10:47 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Agneska pisze:
ASK@ pisze:się melduję :1luvu:

I ja się melduję.
Asia, my to musimy być tu zameldowane, bo u Małgosi jest "nasza" sanatoryjna czarna Dusia. :1luvu:

mamcia niebieskiego i czarnych choler?
no to musimy!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 18, 2010 10:59 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

wątek Demi jest w podpisie Kaprys tylko tam jest Oschi

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Czw lut 18, 2010 11:07 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

Dziękuję - już zameldowałąm Chocunię u Oshi/Demi :)
Sama nie mogę się zdecydować czy mam Łapka czy Mikusia, Mikunia czy Miziunia.... zwłaszcza że on srednio reaguje na imię - wiem że to musi być cos podobnego do kici-kici :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 18, 2010 11:49 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

a puss robi im allegro, hehe ;)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw lut 18, 2010 12:33 Re: Śliczne-mądre-kochane - wątek tymczasów Małgosib (Warszawa)

brawo puss :1luvu: może ktoś je tam wypatrzy! :ok: :ok: :ok: za domki!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[następna]