OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 09, 2013 19:33 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Napisał i Lucusiek.
Nie przywyknę do zamierania serca jak widzę maila czy telefon z DS. Procentowo dobrych wieści jest dużo ale człek skupia się tylko na tych złych.O nich pamięta.

A więc Lucek ma się ok.Przytył! Mnie nie udało się dokonać tego domkowi tak. Koty bawią się, żyją zgodnie, nie kłócą... ale tulanek nie ma.Faceci :? Wariatuńcio cały czas z niego. Zmądrzeje , uspokoi sie i doceni uroki męskiej przyjaźni. Duża szafę musiała zabezpieczyć bo cięgiem w niej spał.Co nie jest dziwne. U nas dostawał się do pawlacza.Po skórzanej ukochanej kurtce TZ. Co te chłopy w skórze widzą? Faceci :? Kurtka liftingowana :wink: przez specjalistę poległa jednak i poszła w świat śmieci. Z bólem w oczach i przekleństwem na ustach TZ dokonał tego bohaterskiego czynu :(
Niestety, koniec skóry był wiadomy bo TZ wytrwale ją wieszał na wieszaku a Lucek wytrwale po niej właził. Jeden i drugi nie nabrali rozumku. Faceci :?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 09, 2013 19:56 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Fantastyczne wieści z DSów :1luvu:
Mam nadzieję, że jest popyt na kocięta, bo chyba zgarnę 4 mcznego gnojka z zakładów kamieniarskich... :roll:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob mar 09, 2013 20:03 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

_ogonek_ pisze:Fantastyczne wieści z DSów :1luvu:
Mam nadzieję, że jest popyt na kocięta, bo chyba zgarnę 4 mcznego gnojka z zakładów kamieniarskich... :roll:

Popyt jest ale wszystko zależy jak sama wiesz od ilości ogłoszeń. Z osobistych doświadczeń wiem,ze ja muszę się naklepać .Bez względu na wiek.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 10, 2013 7:15 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Mrozek i prószy śnieg. Koty w komplecie czekały na papu.Tylko piwniczniaka i posesjowej nie ma. Czasem mam szczerze dość tego wybierania się rannego. Otwieram oczka i mówię sobie,że wczoraj był ostatni dzień...albo dziś będzie ostatni dzień...Albo coś tam... Ale to nałóg straszny. Ściągam coraz bardziej wiekowo zwiotczałe ciałko z wyra i telepię się do kuchni. Moje już siedzą i awanturują się na maksa. Ostatnio ich nie zadowolenie doszło do zenitu bo są puszki ale nie te dla nich ulubione.Nic to.Widać głodne nie som. Potem dzikunom naszykować, przywdziać się gustownie i wytelepać na dwór. Dziś jak założyłam kaptur od swetra na głowę to Bisek prawie umarł na mój widok. :mrgreen: Widać mój dzisiejszy wygląd był szczególnie powalający.

Jesteśmy sami.TZ w pracy, dziecię wybyło...Mam zaległą korespondencję ale...znów pewnikiem odłożę na potem Dobra w tym jestem. Na potem tylko nie mogę odłożyć sprzątania po sikawkowych.To prężnie działająca sekcja strażacka gasząca nadmiar swego nie zadowolenia w fantazyjny sposób. :roll:

Tosia szaleje. Ale też szybko się męczy i zasypia też szybko. Odkryła wyro i poleguje na nim. Bardzo ze Żwirem sobie przypadli do gustu.

Od Marysi i Koniczynki brak wieści więc chyba jest dobrze.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 10, 2013 10:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Jak się drugi raz nie zje podstawionego pod pyszczek, to wiadomo, że spanikuję i zamienię na chciane. Odrobina wytrwałości i da się wymusić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 10, 2013 10:35 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Z Marysia i Koniczynka rozmawialam w piatek wieczorem, jest dobrze zdrowotnie i coraz lepiej towarzysko. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie mar 10, 2013 10:37 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Agneska pisze:Z Marysia i Koniczynka rozmawialam w piatek wieczorem, jest dobrze zdrowotnie i coraz lepiej towarzysko. :)
:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 10, 2013 12:36 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Agneska pisze:Z Marysia i Koniczynka rozmawialam w piatek wieczorem, jest dobrze zdrowotnie i coraz lepiej towarzysko. :)

Bardzo się cieszę. Obie lubią kocie towarzystwo to dogadają się.A teraz jak państwo do pracy wyruszą to powinno być lepiej :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 11, 2013 9:35 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Napiszę w kosmos. Nie po raz pierwszy i nie ostatni :mrgreen:

Musiałam wczoraj podjęć ważna decyzję ,długofalową, dotyczącą przyszłości kota. Wszystkim, którym głowę zawracałam dzięki za czas i rady. :1luvu:

Tosinka cudna. Tylko nic innego jeść nie chce jak saszetki felixa. Znów wracamy do łazienkowych nawyków.

Widziałam dziś po raz pierwszy od bardzo długiego czasu posesjową ,tak oko w oko.Czekała na mnie. Dobrze wygląda.
Piwniczniak był. Jego wzrok mówił,że zły jest na mnie i to mocno. Obraza aż skapywała strumieniem. Okazało sie,że gadzina nie raczył zjeść wczorajszego śniadania. W doopinie mu się już poprzewracało z dobrobytu. :? Z mokrego, dla nerkowej odmiany, Smilla została zapodana.Wzgardził nią. 8O Tak jak chrupkami Puriny. :roll: Wcześniej dostawał Animondę.
No to się skończyły bez powrotnie czasy wygłodniałego, wszystko żrącego pwniczniaka.
Wężowca na swym umordowanym łonie wychodowałam.Następnego.
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 11, 2013 9:49 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie w kosmos, czytacze som i paczom :1luvu: :ok:

_ogonek_

Post » Pon mar 11, 2013 9:49 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie piszesz w kosmos. Tylko czasem nie za bardzo jest jak odpowiedzieć bo nic mądrego nie przychodzi do głowy :oops: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon mar 11, 2013 9:58 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Alienor pisze:Nie piszesz w kosmos. Tylko czasem nie za bardzo jest jak odpowiedzieć bo nic mądrego nie przychodzi do głowy :oops: .

Bo co tu pisać mądrego na takie kosmiczne mądrości, fakt :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 11, 2013 10:21 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:
Alienor pisze:Nie piszesz w kosmos. Tylko czasem nie za bardzo jest jak odpowiedzieć bo nic mądrego nie przychodzi do głowy :oops: .

Bo co tu pisać mądrego na takie kosmiczne mądrości, fakt :wink:

Widzisz, zagięłaś nas :ryk:

_ogonek_

Post » Pon mar 11, 2013 13:58 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Kochani, przyszła wpłata "na piasek" 20zł za którą serdecznie dziękuję.Bardzo, bardzo dziekuję :1luvu: Zycie z Zielonej Góry :kotek:
Ale od kogo ta wpłata nie wiem bo chyba nie znam. Bo ja białogłowa o słabym rozumku kojarzeniowym jestem. :oops:

Wiem,że późno zauważyłam (ech ta spostrzegawczosć ). Dziś na konto polazłam rachunki zaadoptować :roll: i sfinansować.

Raz jeszcze dzięki. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 11, 2013 14:16 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Napiszę w kosmos. Nie po raz pierwszy i nie ostatni :mrgreen: .
Melduje się regularnie podglądająca ukradkiem :oops: Tak samo lubię pisanie w kosmos :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]