Pobiłaś już mój dotychczasowy życiowy rekord, aktualne 15 sztuk ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Ja, mimo że życzę mojej Czarnej Rozpaczy jak najlepiej, nie mogę się doczekać czasów, kiedy będą już ciachnięte i wyprowadzone na swoje, a ja będę mogła złożyć wreszcie tę cholerną klatkę i splunąć 3 x przez lewe ramię, co by prędko nie było trzeba jej znów rozkładać... I jeszcze kiedy Placka KTOŚ w cholerę ode mnie zabierze. Właśnie gad rozsypał z miski chrupki, na całą kuchnię
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Problem w tym, że u mnie, dodatkowo zroszone wodą i wturlane pod meble, mają paskudny zwyczaj pleśnieć
No to masz 4 gnoje do ogarnięcia i płodną kocicę w terenie ? Kufa, fajny koniec weekendu ... gnoje słodkie, ale czemu oczek nie pozbierałaś? A choć rozumki zapakowałaś?