Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Ja już cos wiem , ale szczegóły napisze kropeczka![]()
![]()
-kropeczka- pisze:W końcu udało mi się siąść do kompa
Dziewczyny Dorota (moja koleżanka) zakochała się w Maniusiu od pierwszego wejrzenia
Jest na tak, w poniedziałek będzie dzwonić do Justyny, ode mnie (wg Niej) uzyskała za mało wiadomości, chce dokładnie wiedzieć co kocio lubi, co najlepiej dawać do jedzenia i pewnie pogadać, bo gaduła jest straszna (zwłaszcza jak o futerka chodzi)
Na forum nie da rady wejść, netu na razie nie ma (jakieś prace są i przez miesiąc jest odcięta). Dobrze, że wzięłam lapa ze sobą ze zdjęciami Maniusia.
Nawet nie przejęła się faktem, że Maniuś ma fiv
W poniedziałek idzie z Milusią do weta na testy, i dopytać się dokładnie o fiv.
Justa nie daj się zagadać- może być ciężko, ale twarda musisz być
-kropeczka- pisze:No Maniuś, grzeczny dziś musisz być, żeby Justa same superlatywy mogła o Tobie mówić...
Wczoraj Dorota jeszcze "przeżywała" fakt czy aby na pewno jest mu w stanie dać domek, na jaki kocio zasługuje, bo przecież są ludzie bardziej odpowiedzialni, którzy lepiej by się Maniusiem zajęli...
Zgadnijcie co na to odpowiedziałam... Że ma się "uciszyć" i więcej takich bzdur nie gadać![]()
Wpadła na całego, wczoraj była na zakupach, to już jakichś nowych zabawek nakupowała.
Po południu idzie do weta z kicią, a później na spokojnie będzie do Justy dzwonić.
I właśnie takie pytanie mam zadać, czy koło 19- 20 będziesz Justynko mogła na spokojnie "chwilkę" pogadać z Dorotą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 16 gości