ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 23:50 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Czekamy na wieści ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 20, 2010 0:49 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Ja już cos wiem , ale szczegóły napisze kropeczka :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 20, 2010 16:24 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Ja już cos wiem , ale szczegóły napisze kropeczka :lol: :lol: :lol:

Tylko kiedy :roll:
Czekamy cierpliwie prawie cały dzień :?
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lis 20, 2010 16:25 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

W końcu udało mi się siąść do kompa :)

Dziewczyny Dorota (moja koleżanka) zakochała się w Maniusiu od pierwszego wejrzenia :D
Jest na tak, w poniedziałek będzie dzwonić do Justyny, ode mnie (wg Niej) uzyskała za mało wiadomości, chce dokładnie wiedzieć co kocio lubi, co najlepiej dawać do jedzenia i pewnie pogadać, bo gaduła jest straszna (zwłaszcza jak o futerka chodzi) :)
Na forum nie da rady wejść, netu na razie nie ma (jakieś prace są i przez miesiąc jest odcięta). Dobrze, że wzięłam lapa ze sobą ze zdjęciami Maniusia.

Nawet nie przejęła się faktem, że Maniuś ma fiv :D
W poniedziałek idzie z Milusią do weta na testy, i dopytać się dokładnie o fiv.

Justa nie daj się zagadać- może być ciężko, ale twarda musisz być :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob lis 20, 2010 16:31 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Jeszcze jedno zapomniałam dodać- zdjęcia kazała do siebie zrzucać...

Wyobraźcie sobie dwie "profesjonalistki" delikatnie wstawione, kombinujące jak przerzucić zdjęcia z laptopa na inny komputer bez dostępu do netu... ko(s)micznie było :ryk: :ryk:
Ale dzielnie stanęłyśmy na wysokości zadania :D
Maniuś jest już na tapecie, a Dorota pokazuje Milusi nowego kolegę :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Sob lis 20, 2010 16:53 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Super wieści, bardzo się cieszę i na pewno Ciocia Kociara też się ucieszy :D
Jak fajnie się czyta takie wiadomości
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lis 20, 2010 18:14 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

O, dobre wieści! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 20, 2010 18:46 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

-kropeczka- pisze:W końcu udało mi się siąść do kompa :)

Dziewczyny Dorota (moja koleżanka) zakochała się w Maniusiu od pierwszego wejrzenia :D
Jest na tak, w poniedziałek będzie dzwonić do Justyny, ode mnie (wg Niej) uzyskała za mało wiadomości, chce dokładnie wiedzieć co kocio lubi, co najlepiej dawać do jedzenia i pewnie pogadać, bo gaduła jest straszna (zwłaszcza jak o futerka chodzi) :)
Na forum nie da rady wejść, netu na razie nie ma (jakieś prace są i przez miesiąc jest odcięta). Dobrze, że wzięłam lapa ze sobą ze zdjęciami Maniusia.

Nawet nie przejęła się faktem, że Maniuś ma fiv :D
W poniedziałek idzie z Milusią do weta na testy, i dopytać się dokładnie o fiv.

Justa nie daj się zagadać- może być ciężko, ale twarda musisz być :ryk:

Kropeczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oj to będzie długa rozmowa bo i ja gaduła jestem :mrgreen: a o zwierzakach to moge gadać i gadać i gadać :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 20, 2010 22:47 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

To trzymamy mocno kciuki za rezultaty Waszego gadania.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie lis 21, 2010 0:18 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

O matko! No jak zakochana to już przepadła przecież, ja już chcę Maniusia w domku widzieć i przytulonego do kotki, do pańci, do wszystkiego i rozmruczanego na maksa i szczęśliwego!

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 22, 2010 9:55 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

No Maniuś, grzeczny dziś musisz być, żeby Justa same superlatywy mogła o Tobie mówić...

Wczoraj Dorota jeszcze "przeżywała" fakt czy aby na pewno jest mu w stanie dać domek, na jaki kocio zasługuje, bo przecież są ludzie bardziej odpowiedzialni, którzy lepiej by się Maniusiem zajęli...

Zgadnijcie co na to odpowiedziałam... Że ma się "uciszyć" i więcej takich bzdur nie gadać :mrgreen:

Wpadła na całego, wczoraj była na zakupach, to już jakichś nowych zabawek nakupowała.
Po południu idzie do weta z kicią, a później na spokojnie będzie do Justy dzwonić.
I właśnie takie pytanie mam zadać, czy koło 19- 20 będziesz Justynko mogła na spokojnie "chwilkę" pogadać z Dorotą?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pon lis 22, 2010 9:59 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

NARESZCIE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 22, 2010 12:36 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

-kropeczka- pisze:No Maniuś, grzeczny dziś musisz być, żeby Justa same superlatywy mogła o Tobie mówić...

Wczoraj Dorota jeszcze "przeżywała" fakt czy aby na pewno jest mu w stanie dać domek, na jaki kocio zasługuje, bo przecież są ludzie bardziej odpowiedzialni, którzy lepiej by się Maniusiem zajęli...

Zgadnijcie co na to odpowiedziałam... Że ma się "uciszyć" i więcej takich bzdur nie gadać :mrgreen:

Wpadła na całego, wczoraj była na zakupach, to już jakichś nowych zabawek nakupowała.
Po południu idzie do weta z kicią, a później na spokojnie będzie do Justy dzwonić.
I właśnie takie pytanie mam zadać, czy koło 19- 20 będziesz Justynko mogła na spokojnie "chwilkę" pogadać z Dorotą?

A ja sie juz nie moge doczekać tel od Doroty :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 23, 2010 13:30 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Dorota ma trochę zawirowań w życiu, rozmawiałam z Justyną, rozmowa adopcyjna jest odłożona na chwilę, jak się u Doroty "wyprostuje" to od razu dzwoni do Justy naszej kochanej :)

Maniuś jeszcze o trochę cierpliwości proszę :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

[poprzednia][następna]