Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 9:09 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

PILNE :!: Na już potrzebny DT dla Fokusa :!: :!: :!: Fokus ma szansę na wspaniały ciepły dom, przypominam, że teraz mieszka na ulicy :( Pogoda jaka jest - każdy widzi. Proszę, niech ktoś da Fokusowi kącik na czas odrobaczenia i kastracji, może być w klatce. To dla kotka ogromna szansa.

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro paź 14, 2009 12:05 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Pogadam z TŻ i mże będę mogła zaoferować moją kotłownię :oops: Domu niestety nie ... :oops: Fiona i Gem byli tam i znają warunki. Powiedzcie tylko na ile czasu. No i nie mam klatki... :cry:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 14, 2009 12:09 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Myślę, że na 2, góra 3 tygodnie. Skontaktuję się migiem z Fioną i zapytam, jak ona widzi kolejność zabiegów. Jesli chodzi o szczepienie, to Pan Andrzej załatwi je już u siebie, żeby nie czekać za długo na kotka. Czyli zostaje nam odrobaczenie i kastracja :1luvu: :1luvu: U Smoczycy jest duża klatka, a to rzut beretem od Ciebie, moge nawet Ci dostarczyć, jeśli zechcesz.
I mamy znów bojowe zadanie... Załatwić wizytę w Wałbrzychu :roll:

koko_

Post » Śro paź 14, 2009 15:04 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Oglądałam Wasze kotki na Dogo - są prześliczne a tutaj przegapiłam ich zdjęcia!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 14, 2009 18:15 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wizyta w domku myszowatego jutro, jeśli pańcia się bardziej nie rozchoruje :lol: Wejago :1luvu:
U Nelly w sobotę. Orchidko :1luvu: U Luny jutro. Agness, Jessi :1luvu:

Nie wiem co z Reską, ale się dowiem :lol:

Koko co z wizytą dla Lotosa?
Czy prosiłaś już kogoś z Wałbrzycha o wizytę?
Ostatnio edytowano Pt paź 16, 2009 10:54 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz

Niteczka 1

Post » Śro paź 14, 2009 20:07 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Koko, wpisz na pw adres Smoczycy :lol: No i dajcie znać kiedy Fokus ma zacząć u mnie turnus :lol:

Niteczka 1

Post » Śro paź 14, 2009 22:11 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Dzisiaj w Kielcach, na ulicy Śląskiej znaleziono 3-letniego, rudego kocura kastrata. Kot jest oswojony, miziasty, prawdopodobnie przebywał w domu. Nie ma ogona, ale stracił go niedawno. Jeśli ktoś szuka tego kocurka lub wie, komu zaginął, prosimy o kontakt pod nr. tel. 660-663-882 :!: :!: :!:

koko_

Post » Czw paź 15, 2009 13:59 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Mogę przylepić ogłoszenie przy drzwiach Lidla I Biedronki - będę tam dziś w pracy :lol:

Niteczka 1

Post » Czw paź 15, 2009 20:52 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Przylepiłam przy Biedronce i na przystanku przy Śląskiej. Jutro przylepię przy Lidlu, Lewiatanie i aptekach :lol:

Niteczka 1

Post » Czw paź 15, 2009 22:30 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Cytuję relację Agness z wizyty w domku Luny: "Ogólnie ludzie zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie Chyba bez wahania oddalabym im kota. Nie mieli żadnej ankiety, miałam jedną przy sobie więc pogadaliśmy sobie o wszystkim. Okna zabezpieczone, on pracuje ona jest na stażu. On miał koty w domu rodzinnym. Nie planują dzieci wogóle, ale pewnie jeszcze się im odmieni Genaralnie nie mam zastrzeżeń. Jedyne co może być na minus to wynajmowane mieszkanie. Ale podobno od dawna i nie zanosi się na zmianę. Mieszkają z jego bratem i jego dziewczyną ( każda para ma 1 pokój) ale oni też czekają na kotkę. Na pytanie co stanie się z kotką jak zmienią mieszkanie albo się rozstaną odpowiedzieli że kot oczywiście będzie z nimi gdziekolwiek będą mieszkać a gdyby się rozstali dziewczyna powiedziała że kotki nie odda bo to będzie jej kotka Ogólnie widać że porządni i odpowiedzialni ludzie. Uprzedziłam że kotka potrzebuje czasu na zaklimatyzowanie się. Nie stanowi to dla nich problemu. Nawet nie byli przestraszeni że kotka może coś podrapac lub posikać jak będzie zestresowana bo różnie kot reaguje. Ogólnie wystawiam im 5+ "
Bardzo Wam dziękujemy za wizytę w domku Luny :1luvu:
Fiona, Agness pyta czy ma ewentualnie domkowi przesłać wzór umowy adopcyjnej :lol:

Niteczka 1

Post » Pt paź 16, 2009 7:40 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tygryski jadą do Warszawy :kotek: zaczekamy jeszcze na ewlacje z innych warszawskich domków i będziemy myśleć o transporcie :mrgreen:

koko_

Post » Pt paź 16, 2009 7:49 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Koko, super wiadomość !!!!! :piwa: :ryk:
Które myszowate mają szansę na domki? I gdzie? Pogubiłam się trochę :oops:
Cytuję teraz relację Jessi, która była na wizycie u Luny razem z Agness : "Ludzie bardzo sympatyczni i wydają się być bardzo odpowiedzialni i dojrzali. Myślę że będzie to bardzo dobry domek dla kotki."

Fiona, szukać transportu do Wrocka? Może Fokus by się od razu zabrał? Wejaga pyta czy dać szansę domkowi Kediego. Co odpisać?

Niteczka 1

Post » Pt paź 16, 2009 8:18 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jesli chodzi o domek dla Kediego, to pani wycięła nieładny numer, ale może jakoś się wytłumaczy? :oops: Domek wydawał się być bardzo dobry... Czy odezwała się do Wejagi?
Kotomyszki z szansami:
Kelly - rozmawiam z p. B.M. o zabezpieczeniach
Kedi - domek w Warszawie, który miała zwizytować Wejaga
Kemal - domek w Kielcach, dzisiaj Gem ma się kontaktować, żeby wyjaśnić panu, jakich zabezpieczeń wymagamy
Keiko - jest domek, ale trudne pertraktacje w sprawie zabezpieczeń :wink:

koko_

Post » Pt paź 16, 2009 8:22 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Fiona a ajk sie czuje ta połamana persiczka? :oops:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

[poprzednia][następna]