Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
enkaomenka pisze:Kochane, chciałabym w tym tygodniu w sobotę, 7.10., przyłączyć się na dyżurze. Przyjedziemy z córką
dilah pisze:Sobotę 7-go ja chętnie wezmę, ale co do godzin to jeszcze się nie wypowiem niestety, dam znać pewnie koło czwartku lub piątku.
kasik30 pisze:A która z Was będzie w sobotę 07.10? Podjechalybysmy z Zuzanną powspomagac Was w sprzataniu i mizianiuJa mam od rana zajecia, ale od ok. 12-13 jesteśmy do dyspozycji
enkaomenka pisze:Kochane, chciałabym w tym tygodniu w sobotę, 7.10., przyłączyć się na dyżurze. Przyjedziemy z córką
enkaomenka pisze:A. Jeszcze jedna rzecz. Młodzież mojego LO-chętni wolontariusze- dopytują o sprzątanie i głaskanie kotełów. Chciałabym przyjechać z nimi jakoś w przyszłym tygodniu. We wtorek lub czwartek. Albo jeśli juz są ustalone dyżury na wtorek i czwartek to w jeszcze następnym tygodniu. Czy mogłabym którąś z Was poprosić w, związku z tym o dorobienie kluczy i zestawienie ich dla mnie? Oddam pieniążki -zostawię je w kotylionie. Chodzi o to ze chciałabym z tymi dziewczynami przyjeżdżać w czasie lekcji. A mniemam ze, Wy wpadacie po pracy własnej więc nie damy rady wpasc do was na dyżur którejś z Was w tygodniu. Dałoby radę?
Pietraszka pisze:enkaomenka pisze:A. Jeszcze jedna rzecz. Młodzież mojego LO-chętni wolontariusze- dopytują o sprzątanie i głaskanie kotełów. Chciałabym przyjechać z nimi jakoś w przyszłym tygodniu. We wtorek lub czwartek. Albo jeśli juz są ustalone dyżury na wtorek i czwartek to w jeszcze następnym tygodniu. Czy mogłabym którąś z Was poprosić w, związku z tym o dorobienie kluczy i zestawienie ich dla mnie? Oddam pieniążki -zostawię je w kotylionie. Chodzi o to ze chciałabym z tymi dziewczynami przyjeżdżać w czasie lekcji. A mniemam ze, Wy wpadacie po pracy własnej więc nie damy rady wpasc do was na dyżur którejś z Was w tygodniu. Dałoby radę?
Ja będę we wtorek, to zapraszam
mgska pisze: Wczorajszy dyżur:
W pierwszym momencie jak weszłam wystraszyłam sie, czy aby na pewno ma dyżur i czy ktoś juz przypadkiem nie był bo było bardzo czysto![]()
troszkę żwirku przed kuwetami, ale generalnie porządek. nie wiem Kasia co ty tam we wtorek zrobiłaś i jak musiało błyszczećbo wczoraj było jakby dopiero posprzątane.
mgska pisze:Blacky pojechał do domu![]()
mgska pisze:Leon - jedna kupa rzadka ale bardzo zeschnięta - próbkę pobrałam.
pobrałam tez próbkę z ucha. nie dałam mokrego. na suche sie rzucił.
mgska pisze:Leon - jedna kupa rzadka ale bardzo zeschnięta - próbkę pobrałam.
pobrałam tez próbkę z ucha. nie dałam mokrego. na suche sie rzucił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości