Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 04, 2017 9:22 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Wtorek 10.10 poproszę

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Śro paź 04, 2017 9:42 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

środa 11.11

edit: tzn 11.10 8)
Ostatnio edytowano Czw paź 05, 2017 6:44 przez mgska, łącznie edytowano 1 raz

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Śro paź 04, 2017 18:30 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

czwartek 12 ego :mrgreen:
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Śro paź 04, 2017 20:10 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Kochane, chciałabym w tym tygodniu w sobotę, 7.10., przyłączyć się na dyżurze. Przyjedziemy z córką :D
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Śro paź 04, 2017 20:16 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

enkaomenka pisze:Kochane, chciałabym w tym tygodniu w sobotę, 7.10., przyłączyć się na dyżurze. Przyjedziemy z córką :D

:)

Pietraszka

Post » Śro paź 04, 2017 20:19 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

A. Jeszcze jedna rzecz. Młodzież mojego LO-chętni wolontariusze- dopytują o sprzątanie i głaskanie kotełów. Chciałabym przyjechać z nimi jakoś w przyszłym tygodniu. We wtorek lub czwartek. Albo jeśli juz są ustalone dyżury na wtorek i czwartek to w jeszcze następnym tygodniu. Czy mogłabym którąś z Was poprosić w, związku z tym o dorobienie kluczy i zestawienie ich dla mnie? Oddam pieniążki -zostawię je w kotylionie. Chodzi o to ze chciałabym z tymi dziewczynami przyjeżdżać w czasie lekcji. A mniemam ze, Wy wpadacie po pracy własnej więc nie damy rady wpasc do was na dyżur którejś z Was w tygodniu. Dałoby radę?
Obrazek

enkaomenka

Post » Śro paź 04, 2017 20:25 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

dilah pisze:Sobotę 7-go ja chętnie wezmę, ale co do godzin to jeszcze się nie wypowiem niestety, dam znać pewnie koło czwartku lub piątku.

Kasia Ty to masz szczęście … tyle rąk do pomocy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kasik30 pisze:A która z Was będzie w sobotę 07.10? Podjechalybysmy z Zuzanną powspomagac Was w sprzataniu i mizianiu :D Ja mam od rana zajecia, ale od ok. 12-13 jesteśmy do dyspozycji :)

enkaomenka pisze:Kochane, chciałabym w tym tygodniu w sobotę, 7.10., przyłączyć się na dyżurze. Przyjedziemy z córką :D

oska80

Od: Sob lut 07, 2015 14:36

Post » Śro paź 04, 2017 20:27 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

enkaomenka pisze:A. Jeszcze jedna rzecz. Młodzież mojego LO-chętni wolontariusze- dopytują o sprzątanie i głaskanie kotełów. Chciałabym przyjechać z nimi jakoś w przyszłym tygodniu. We wtorek lub czwartek. Albo jeśli juz są ustalone dyżury na wtorek i czwartek to w jeszcze następnym tygodniu. Czy mogłabym którąś z Was poprosić w, związku z tym o dorobienie kluczy i zestawienie ich dla mnie? Oddam pieniążki -zostawię je w kotylionie. Chodzi o to ze chciałabym z tymi dziewczynami przyjeżdżać w czasie lekcji. A mniemam ze, Wy wpadacie po pracy własnej więc nie damy rady wpasc do was na dyżur którejś z Was w tygodniu. Dałoby radę?

Ja będę we wtorek, to zapraszam :)

Pietraszka

Post » Czw paź 05, 2017 7:19 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Wczorajszy dyżur:

W pierwszym momencie jak weszłam wystraszyłam sie, czy aby na pewno ma dyżur i czy ktoś juz przypadkiem nie był bo było bardzo czysto 8O
troszkę żwirku przed kuwetami, ale generalnie porządek. nie wiem Kasia co ty tam we wtorek zrobiłaś i jak musiało błyszczeć 8O bo wczoraj było jakby dopiero posprzątane.

jeden zaschnięty sik przed kuweta przy drzwiach.
jeden stary sik był pod krzesłem jak rozdzieliłam dwa plastikowe. ktoś siknął na oparcie i spłynęło - tak mi to wyglądało.

Blacky pojechał do domu :D

Kicia cały czas miała spinki z Melą. Sama atakowała Mele, a potem, jak Mela chciała oddać to darła się jak nieboskie stworzenie i uciekała. z tego wszystkiego Blacky schował sie pod kanapę i musiałyśmy go potem wabić przysmakami zeby wyszedł.

Kupy na ogólnym ładne.
Wszyscy dostali zieloną animondę.

Przyglądałam sie ranie na szyi Węgielka, niestety mimo usilnych prób nie mogłam go złapać :roll: wędka, przysmaki... był bardzo podejrzliwy
Wg mnie rana jest wydrapana, albo może to odczyn po zastrzyku jakimś. on wtedy jak miał ropień to dostał jakiś zastrzyk przy pierwszej wizycie?
choć dziwnie bo jest z boku, ale nie wiem gdzie był kłuty.

Jenek natomiast coraz bardziej odważny. nawet noska dotknęłam i obyło sie bez syków 8)

Leon spragniony miłości. wypuściłam go trochę na ogólny. był grzeczny. zwiedzał na przykurczonych łapakch. wszyscy go obserwowali.

Złomek grzeczny.

Li - wszystko ok. ale zapomniałam kocyk zostawić na podłodze po zamiataniu. Aneta, zostaw go na podłodze - cały rozłożony. jest super zabawa.
dałam jej bozite ta która była w lodówce.

Leon - jedna kupa rzadka ale bardzo zeschnięta - próbkę pobrałam.
pobrałam tez próbkę z ucha. nie dałam mokrego. na suche sie rzucił.

Diana i Pusia dostały gourmeta pomarańczowego.
U Pusi jedna bardzo ładna kupa, druga bardzo brzydka.
Dałam jej bioprotect.

Pusię wypuściłam i oboje z Lolkiem latali jak opętani. Lolek aż iskierek w oczach dostał.
A mała latała jak by jej pieprzu pod ogon nasypali :D
Mam nadzieję, że nie rozniosą szpitalika.
Dianie klatkę otworzyłam ale ni skorzystała, ze strachem tylko się przyglądała temu wszystkiemu. na wyjście klatkę zamknęłam.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Czw paź 05, 2017 8:08 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
enkaomenka pisze:A. Jeszcze jedna rzecz. Młodzież mojego LO-chętni wolontariusze- dopytują o sprzątanie i głaskanie kotełów. Chciałabym przyjechać z nimi jakoś w przyszłym tygodniu. We wtorek lub czwartek. Albo jeśli juz są ustalone dyżury na wtorek i czwartek to w jeszcze następnym tygodniu. Czy mogłabym którąś z Was poprosić w, związku z tym o dorobienie kluczy i zestawienie ich dla mnie? Oddam pieniążki -zostawię je w kotylionie. Chodzi o to ze chciałabym z tymi dziewczynami przyjeżdżać w czasie lekcji. A mniemam ze, Wy wpadacie po pracy własnej więc nie damy rady wpasc do was na dyżur którejś z Was w tygodniu. Dałoby radę?

Ja będę we wtorek, to zapraszam :)

O której będziesz Pietraszka?
Obrazek

enkaomenka

Post » Czw paź 05, 2017 8:25 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

mgska pisze: Wczorajszy dyżur:
W pierwszym momencie jak weszłam wystraszyłam sie, czy aby na pewno ma dyżur i czy ktoś juz przypadkiem nie był bo było bardzo czysto 8O
troszkę żwirku przed kuwetami, ale generalnie porządek. nie wiem Kasia co ty tam we wtorek zrobiłaś i jak musiało błyszczeć 8O bo wczoraj było jakby dopiero posprzątane.

<3 <3 <3
mgska pisze:Blacky pojechał do domu :D

Bardzo się cieszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mgska pisze:Leon - jedna kupa rzadka ale bardzo zeschnięta - próbkę pobrałam.

Ja mu też nie dawałam mokrego we wtorek.
Lolek zjadł wszystko 8O 8O to co mu zostawiłam w podajniku.
Sporo nasypałam ale widać, że chłopak ma apetyt. To dobrze.

oska80

Post » Czw paź 05, 2017 8:38 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

mgska pisze:Leon - jedna kupa rzadka ale bardzo zeschnięta - próbkę pobrałam.

Ciekawe czy jedna (do tego zaschnięta) próbka wystarczy ... :? :?

oska80

Post » Czw paź 05, 2017 9:11 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Jeśli w kupie nic nie znajdą to może u Lolka pospolita alergia na pokarm :(
Fajna karma finefood puur jednoskładnikowa.
Obrazek

olala1

Od: Czw sty 07, 2016 14:09

Post » Czw paź 05, 2017 9:21 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

albo MAC's też ma serię monodietetyczną
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Czw paź 05, 2017 10:55 Re: Kociarnia KOTYliona VII - dyzury, koty w lokalu

Dyżury

czwartek (05.10) - Duszek686
piątek (06.10) - pyma
sobota (07.10) - dilah
niedziela (08.10) -
poniedziałek (09.10) -
wtorek (10.10) - Pietraszka
środa (11.10)- mgska
czwartek (12.10) - Pinezkowa
piątek (13.10) -
sobota (14.10) -
niedziela (15.10) -