OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 11:11 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

cudownie :1luvu:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro kwi 06, 2011 17:00 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Jak dobrze,że Iwusia coraz bardziej sie przyzwyczaja,a rozdarte serducho jeszcze Ci poboli,oj poboli!
Opis strażackich popisów ubawił mnie setnie,co prawda współczuje smrodku i sprzatania,ale piszesz tak obrazowo! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 07, 2011 5:36 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

z DS Amelci/Iwuni
...dziś milowy krok naprzód,jedzenie mokrej karmy,spanie i potem poznawanie domu,łącznie z łózkiem.Kontaktowa,zagłąda wszędzie,cudo małe...

maluszki urodzone w kotłowni chyba na prawdę nie żyją.matka dziwnie się zachowuje a kocur CK bardzo za nią pędzi i inne odgania. Ona też nim zajęta.Malce miałyby ok 3 tygodnie.

Dziś w wyrku miałam dwa B na składzie tj Bisia i Bianeczke. Doceniając ten fakt spałam jak scyzoryk bo mi tak było wygodniej :mrgreen: Bisek cwaniak i kretacz,czaruś okrutny szukał kogos wieczorem do dopieszczenia.Nie musiał to byc ludź. Zobaczył już zlegającą Biankę i podskoczył do nie z tym swoim bluesowy zawodem.Liznął ją ze 3-4 razy i podstawił się sam. :lol:

Kajka żre a nie je.Potoczy się zaraz. Nastka to samo. Wyszła wczoraj z klatki a jeszcze szybciej wróciła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 07, 2011 18:31 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Jutro sterylka Kajki i Nastki. Trzymajcie kciuki za nie i za nas. Bo Kajka głodna to Kajka zła.Jak przeżyję to napiszę :mrgreen:
Nie wiem jak wyciągnę Nastkę z klatki. jak zapakuję do kontenerka? Jak przeżyję to napiszę :mrgreen:

Bo pewnie spadnie wsio na mnie. Mamy dziecko,koty, rachunki ...więc tylko jedna osoba zarabiająca może ryzykować niesprawność a nawet życie.

Na głowie Nastka ma łysy placek ,który się powiększa.Nie swędzi ją,nie drapie się.Wypadają włosiny. Nie grzybek...chyba.
Już dziś stado nakarmiłam dodatkową porcją. Przyjęły z duuuużym niedowierzaniem zapełnione miski. Z reguły płaczą i umierają. W kuchni jest jak w horrorze ,gdzie nie spojrzysz to głodny kot siedzi i ma wściekłość w oczach :twisted: . A dziś nawet nie zdążyły się rozkręcić głosowo i tadam :kotek: pełna micha :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw kwi 07, 2011 18:56 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 07, 2011 18:35 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

zbroję Asiu podwieść :ryk:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw kwi 07, 2011 18:36 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: chociaż nie wiem za kogo powinnam mocniej :roll: :wink:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw kwi 07, 2011 18:39 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Tu też jestem z :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 07, 2011 18:55 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

iwona66 pisze:zbroję Asiu podwieść :ryk:

się dorobiłaś 8O
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 07, 2011 18:59 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

mam tylko na razie rękawiczki ,sztuka nówka nie drapana :mrgreen:
reszte stroju sie dozbiera w trakcie tymczasowania kociastych :mrgreen:

białe :1luvu: (tylko po co białe do spawania 8O ) :?:

iwona66

Post » Czw kwi 07, 2011 19:15 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

iwona66 pisze:mam tylko na razie rękawiczki ,sztuka nówka nie drapana :mrgreen:
reszte stroju sie dozbiera w trakcie tymczasowania kociastych :mrgreen:

białe :1luvu: (tylko po co białe do spawania 8O ) :?:

a może tak byśmy się wybrały do Muzeum Oręża???
Zbroja, kask rycerza :wink: działo,Rudy 102 ...wszystko dobre na kota. :mrgreen:

Białe rękawiczki są po to ,by majster widział po ich kolorze jak taki pracuś pracuje :mrgreen:

Ja mam blondyńskie rękawiczki na koty. Różowe :lol:
Nawet blondyńska różowa kuweta jest w posiadaniu :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 08, 2011 5:38 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Cholerka :cry: .Pięknie dzień sie zaczął. Dostałam maila z domu Rudego (po zmarłej sąsiadce),ze sika wszędzie. Musiało cos się stać.Albo chory albo cos sie zdarzyło w domu. Poradziłam co wiedziałam a teraz tylko kciuki nalezy trzymac. Nie oszukuje sie,jak nic sie nie zmieni i dom nie zechce zawalczyć o niego to wróci.
Załamka. :cry:

Dziewczyny przeżyły brak jedzenia. Ja jak widac też.
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 08, 2011 6:58 Re: OTW3-Nastka i Kajka mają dziś cich ;(

Rudy ,no napraw się :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Post » Pt kwi 08, 2011 7:06 Re: OTW3-Nastka i Kajka mają dziś cich ;(

Ile czasu Rudy jest w nowym domu?
współczuję :( może bedzie dobrze :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt kwi 08, 2011 7:19 Re: OTW3-Nastka i Kajka mają dziś cich ;(

O cholerka!
Rudy może mieć zapalenie pęcherza,oby opiekunowie chcieli o niego zawalczyć! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za dziewczyny tez oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 08, 2011 7:26 Re: OTW3-Nastka i Kajka mają dziś cich ;(

kropkaXL pisze:O cholerka!
Rudy może mieć zapalenie pęcherza,oby opiekunowie chcieli o niego zawalczyć! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za dziewczyny tez oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Rudy jest z tego wątku. Rudy jest od sierpnia 2010 w domu.jest jedynakiem.
viewtopic.php?f=1&t=114675&hilit=+wacek%2Cmarek%2CBlue

Napisałam,ze powinni zrobic badania oraz skontaktowac sie z wetem.
Nie wykluczam,ze coś sie w domu stało.Jakaś zmiana. 26.03 było wszystko ok-wieści z domku.Więc musi coś kotu być.A ,że przewrażliwione jestem ,to musze liczyć sie z powrotem.

Nastusia wyszła z klatki.Przeglądała sie lustrze oglądając swoje boczki. Ładna dziewczynka z niej.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]