Dzisiaj do domu pojechala Pati
będę na pewno miala wiesci z domu wiec dam znac
dzisiaj na ogólnym nigdzie ni bylo nalane, ale u balbinki - owszem - w tym kaciku przy drzwiach, gdzie kiedys stala kuweta.
Ale powiem wam, z dawno jakos balbinki ni widzialam - i jak ja dzisiaj zobaczylam to jej nie poznalam - bardzo dobrze wygląda (tfu, tfu)
Balbinka apetyt ma za trzech
Ptys tez dobrze wygladał - przylapalam go na uprawianiu jogi na parapecie i myciu brzucha
Agatka przywitala mnie przy drzwiach i byla calkiem aktywna na poczatku - potem przycichla, nic mnie nie niepokoilo w jej zachowaniu.
Konstatncja tez ma niemaly apetyt
Konstancja ma napisane na tablicy z od jutra znowu metronidazol. al ona dobrze wygląda. moze jej nie szprycujmy tymi lekami?
na ogolnym byla porozwalana trawa po calym prawi pomieszczeniu
pyl jakis jeden paw z przetrawionym jedzeniem.
W szpitaliku:
Tato - zjadł chyba tylko troche suchego, mokre bylo nietkniete. byl tez paw z kłaków.
dawałam mur ózn mokre do jedznia ale tylko lizal, zjadł kilka chrupek suchej josery.
ale niestety zaczął pokichiwać. dostał wic immunoactive balance - trzeba dawac mu codzinnie - albo bezposrednio do buzi, albo rozrobic w strzykawce z wodą.
dziciaki mialy wszystko wyjdzone i porozwalane. Gwidona ropziera energia. przyczepialam mu poslanie spinaczami, ale nic to nie dalo
Frania miala zjdzone, Iza wyczyscila jej uszy.
Gadka zjadla po nocy tylko gourmeta, ale go zwróciła
nie chcial jesc zadnych wymyslnych super puszek, jakiej jj podstawialam, ale pomysł Izy z feliksem królikowym był strzałem w dziesiątkę

- zjadła ładni, mam ndzieje, ze jutro nie bedzie flixowych pawi.
dalam jej tez suchego intestinala i tez pochrupala .
dawajmy jej kalmweta - postawialam na klatce.
Gadka jst na razi bardzo wycofana i jakby bala sie dotyku, ale głaskana poddaj się i podbija czasem nawet główką.
Wszytskie miski z klatek mylam pojedynczo i miski zwracalam wlascicielom. miski po mokrym umyte stoją na klatkach.
wsypalam do malego pojemnika suchą joserę
wymienilysmy jedną mala klatkę Frani na większą i lżejszą, ale ona jest bez tylnej scianki.