Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:mamy zapchane domy, garaże i podwórka, nasze koty muszą mieszkać w różnych klatkach, nie możemy łączyć kotów np. z kk z kotami z grzybem. ja do końca września maxymalnie mogę trzymać koty w ogrodzie, a potem nie mam dla nich opcji![]()
winera przywiozła mi w piatek pół rocznego, oswojonego kota, zgarnęła go ze środka ulicy.
duduś nie żyje- na jego miejsce przyjechał ten młodzieniec. kotów na nie ubywa, bo jak jedne odchodzą lub idą do adopcji w tym samym czasie przychodzą następne. winera też ma sobotni miot podrzucony do zoo kariny.
BinaDina85 pisze:Cześć!
Pilnie szukam domku dla trójki mniej więcej trzytygodniowych kotek!! Obecnie mieszkają pod samochodem (wcześniej pod wieżowcem). Dwie kotki są szylkretkowo - białe a jedna biało - szara. Szylkretki mają już kk i ich życie jest w niebezpieczeństwie !!!! Biało - szara jest największa i najsilniejsza z miotu, nie ma jeszcze kk. Dzisiaj szylkretkom rozkleiłam powieczki, takie miały zaropiałe oczka biedaczki ...Czy naprawdę u nikogo nie znalazłoby się miejsce dla chociaż jednej koteczki??
mpacz78 pisze: kotki o których piszesz mają chyba więcej niz trzy tygodnie.
sabina skaza pisze:jestem w trakcie rozmów za stryjską- namawiam ich gorąco żeby kotom po sterylkach nacinać uszy. od wrzesnia ruszają 3 lecznice w ramach darmowych sterylek:
stryjska- osobny projekt, dr kasprzyk i dr łukuć- PKDT. ZAPRASZAMY DO ZWOZU KOTÓW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości