POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lut 28, 2009 18:43

dziewczyny :D
samych wspaniałości urodzinowych życzę :P
:piwa: :dance2:
pozdrowienia-Werka

Obrazek

Werka1

Od: Nie sie 01, 2004 13:49

Post » Sob lut 28, 2009 19:48

kinga-kinia pisze:kochani a co z ta panią ze zbożowej co ma rannego kota ? ja mogę pomóc w łapaniu ale przydał by się samochód bo trzeba wziąść od Moniki klatkę łapkę która jest spora.

klatka u mnie stoi, ja jutro nie mogę pomóc w łapaniu ani transporcie, będę wiekszość dnia w domu (muszę pracować), jakby ktoś miał czas, transport to można ode mnie klatke wziąć; ale niestety musimy się pogodzic z faktem że nie da się reagować na każdą informację o kocie potrzebującym jakiejś pomocy.

Byłyśmy dziś z Mają odwiedzić kocurka z lecznicy na Kieleckiej i Beatę, która dała mu DT, kot ma na imię Ziutek (tak powiedzieli w lecznicy wiedzą to od pani która go oddała), niedługo będą jego zdjęcia na pkdt i kampania ogłoszeniowa, to bardzo grzeczny, spokojny kot, który nic nie niszczy, idealny dla starszej osoby lub dorosłych osób, do domu z dziećmi nie bo on lubi mieć spokój.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob lut 28, 2009 21:10

Wszystkiego NAJ solenizantkom! Pamiętajcie, że nie istnieje coś takiego jak 40-letnia kobieta. Są tylko 20-letnie kobiety z 20-letnim doświadczeniem ;)

A oto fotki kotka Ziutka (lampa mi padła, więc kolorki takie żółte)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Ma niesamowite złote oczy :) I śmiesznie mu języczek z pyszczka wystaje.
Ostatnio edytowano Sob lut 28, 2009 21:24 przez yammayca, łącznie edytowano 2 razy

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Sob lut 28, 2009 21:16

dopiero zauważyłam jakie ma fajne, czarne kreseczki od zewn. kącików oczu, Maja dobrze że pojechałaś z aparatem bo większość moich zdjęć jest do niczego, wybrałam 3 zaraz wyślę Ci na maila.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob lut 28, 2009 22:28

kochani zgłaszam swoją obecność na forum, mam w końcu czynny komp!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
napisał do mnie pan patryk z mmtrojmiasto i zaprasza do logowania sie na ich portalu i prowadzenia najświeższych wiadomości o naszych kotach- czy ktoś z forum byłby chętny do prowadzenia takiej rubryki o PKDT?
muszę nadrobić wszystkie forumowe braki, jestem dopiero na 44 stronie :( ale mam nadzieję, że wkrótce będę na bieżąco :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob lut 28, 2009 22:33

kinga-kinia pisze:kochani a co z ta panią ze zbożowej co ma rannego kota ? ja mogę pomóc w łapaniu ale przydał by się samochód bo trzeba wziąść od Moniki klatkę łapkę która jest spora.

bardzo proszę dajcie mi znać czy ktoś z autem z wyjątkiem mpacz78 może pomóc tej pani? bo jeżeli nie, to wypada, żebym do niej zadzwoniła jutro i odmówiła interwencji. pani nie ma samochodu, bo mówiłam, jej że może klatkę pożyczyć od nas- ale ona nie ma jej jak zwieźć.
a może da,c tej pani namiary na PATROL? SKORO MY NIE MOŻEMY?może oni pomogą?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob lut 28, 2009 23:17

Werka1 pisze:dziewczyny :D

Ja też sie dołączam z najlepszymi życzeniami dla Agi i Ani :birthday:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Sob lut 28, 2009 23:25

sabina skaza pisze:

bardzo proszę dajcie mi znać czy ktoś z autem z wyjątkiem mpacz78 może pomóc tej pani? bo jeżeli nie, to wypada, żebym do niej zadzwoniła jutro i odmówiła interwencji. pani nie ma samochodu, bo mówiłam, jej że może klatkę pożyczyć od nas- ale ona nie ma jej jak zwieźć.
a może da,c tej pani namiary na PATROL? SKORO MY NIE MOŻEMY?może oni pomogą?

Gdybym miała samochód to bym na pewno do tej pani pojechała ....a czy ten kot jest taki dziki że klatka łapka jest potrzebna ? jeżeli on się da złapać bez klatki łapki to jutro mogę pojechać...
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Nie mar 01, 2009 12:15

dzidzia pisze:Pyza, ktorej pani zmarla, ma dom :D Można ją przerzucić do kotow wyadoptowanych :lol:

:dance: :balony: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Nie mar 01, 2009 18:07

gisha pisze:
Werka1 pisze:dziewczyny :D

Ja też sie dołączam z najlepszymi życzeniami dla Agi i Ani :birthday:

I ja się dołączam. Spełnienia wszystkiego, czego sobie życzycie :)
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Nie mar 01, 2009 18:07

Założyłam Jaśkowi wątek, dziś dostał ostatni antybiotyk...biedak ma całą dupkę pokutą..ale chory był bardzo. Dostawał oprócz antybiotyku scanomune, specjalne jedzonko i dzięki temu teraz ma się świetnie, co widać na fotkach i szuka domku.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie mar 01, 2009 18:11

Sasza ma juz domek (W Gdyni u Gosi).
Mały zdrajca szybko się zaaklimatyzował i wygląda na to, że to najlepszy koci domek, jaki można mieć. Mam nadzieję śledzić jego losy na bieżąco :)))
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Nie mar 01, 2009 21:24

Jasiek śliczny :) ....super że Sasza ma domek :)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon mar 02, 2009 11:14

sabina poniewaz nie mam czasu niestety zbytnio zagladac i sledzic watku, to oprocz wysyłania do was ludzi szukajacych kotów do adopcji nic wiecej nie robie. ale widze ze jest kocio w potrzebie. wiecej informacji mi trzeba.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon mar 02, 2009 16:04

Beata, która jest naszym DT (ma Ziutka na tymczasie) poprosiła nas o pomoc:
"Hej!
Spotkałam dziś pod blokiem Panią, która dokarmiała koty i dowiedziałam się, że robi to od dawna, nie tylko koło naszego bloku, ale w całej okolicy dokarmia masę kotów. Wzięła 3 do domu, poza tym łapie niektóre do sterylki, jak na nią sama uzbiera. Codziennie rano gotuje dla kotów i roznosi po okolicy. To jedyna osoba tu w okolicy, która je dokarmia. Pani brakuje już pieniędzy. To wspaniała, wrażliwa osoba, ktorej lzy stoja w oczach, gdy widzi nieszczescie kotow. Mówila mi, ze w okolicy (ona wie gdzie) jest chora kotka - trzeba ja ratowac... Poza tym masa kotkow, niektore piekne, zdrowe, nawet oswojone z nia, do wykarmienia i jakies do sterylki... Pani pilnie potrzebna jest pomoc, by miala sile, jest bardzo zagubiona.
Opowiedzialam jej o Was.
Prosze, jesli mozecie, zadzwoncie do niej jeszcze dzisiaj - nie ma internetu - i zorientujcie sie, jak jej mozna pomoc, jak ja wesprzec...
Wiem, ze Pani dzis od teraz do 20:00-21:00 bedzie w domku, potem pewnie chodzi spac. Mieszka w tym samym bloku co ja, na W. Pola 2 w Gdyni.
Nazywa się Aleksandra Adamowicz, jest na emeryturze. Jej nr: (0-58) 622 38 64.
Pozdrawiam i proszę Was o kontakt z Pania i wsparcie dla niej.
Beata Jak"uszewska"

Czy możemy tej Pani jakoś pomóc, są sądzicie?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

[poprzednia][następna]