OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto mar 05, 2013 18:04 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Za Marysię wciąż mocno ściskam :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto mar 05, 2013 18:06 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Szalony Kot pisze:Koniczynka z Lucerniaków u Agneski ;)

To była adopcja łączona.Państwo chcieli Marysię i kota z nią zaprzyjaźnionego. Takowego nie miałam. Padło na Koniczynkę Agneski.

Telefon. Siedzę w pracy.Znów dzwoni.Odbieram bo kociara :wink: dzwoni. Asia, wieeeeesz, u ciebie między blokami dzieci małym kotem się przerzucały.Mam na rękach.Ze 3 miesiące ma i bure jest. Weźmiesz?
Przemkło mi przez myśl,że sobie jęzor uchlastam przy migdałkach bo chwaliłam się nieopacznie, że mi tak dużo kotów ostatnio zeszło :roll: ... do domków. Szlag.Z drugiej strony wiem jak jej trudno. I ile zwierza siedzi u niej.

U weta z Piotrusiem wylądowało bure coś.Na moje modre oczka to coś zobaczyłam jak wyjęłam z transporterka na stole wetowskim. Padł komentarz tradycyjny:widzisz, biegałbyś kocie na słoneczku a tak w kierat ciebie drapli :?
To coś to bura kociczka, szczuplusia i maleńka.Taka w typie kijanki. Pchły jak czołgi.Uszki,oczki cacy.Wiek...7 miesięcy 8O . Taki karzełek. Siedzi teraz w pokoju i pcha się na resztę chaty. Zobaczywszy pełną miseczkę kółka z płaczem w około niej kręciła.Warczała jak rasowy lew przy jedzeniu. Jest bez imienia , bez domu.

Janusz ostatnio powiedział,że może byśmy odpoczęli choć deczko. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto mar 05, 2013 18:17 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

8O no to faktycznie odpoczęliście...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto mar 05, 2013 18:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

No toż deczko odpoczęliście :twisted:
Tradycyjnie za zdrówko i radość w stadku i za Marysię w nowym donku :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto mar 05, 2013 18:58 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Może komuś uciekła i będzie jej szukać. Może. Ale wstępnie obrobiliśmy na full.
Wygląda jak porcelanowa figurka.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 05, 2013 19:00 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Oj to się narobiło :mrgreen: :ok: :ok:dla buraski

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto mar 05, 2013 19:12 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Tak, Asienko, na pewno komus uciekla i na pewno ktos jej szuka... Tak, a co tam, pooszukujcie sie choc chwilke. Ale imienia juz szukajcie. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 05, 2013 19:15 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Uciekła komuś... akurat :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 05, 2013 19:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Na ziemię wrócić czas.Dzięki wam nie miałam wysokich lotów :mrgreen:

Piotrusiek wychodzi na prostą z dziąsełkami i uszyskami.

Wieści od Małej Mi i Miszy dobre (strach pisać,że bardzo dobre). Wieści od Jagódki-ok.Kochają się z Felką mocno. Dopiero doktorka dopatrzyła się,że chyba karłowata kicia jest. Strączek też już po zabiegu, dogaduje się jakoś z towarzyszką. Salemik napisał długaśnego maila i oświadczył,że też mu jajcarskie święta w BN zrobili.Oj, on tam wszystkim w głowie zawrócił. Podobno lepiej słyszy niż niejeden kot :wink: I Juleczka napisała krótko ale za to fociasto. Julinka co tyle czekała na dom ma wreszcie odpowiednie dla siebie miejsce.Jedna z fot pokazuje wieczorną imprezę dla Julki.Mały Pan wszystkie zabawki jej wystawia.Potem układa go do snu.
W każdym słowie tyle miłości jest zawartej. Aż boję się cieszyć.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 05, 2013 19:36 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ciągle kciuki są :ok: Teraz też za małą burasię :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto mar 05, 2013 21:32 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ojtam, ciesz się. Jest wystarczająco dużo powodów do smutku. Trzeba w tym jakieś przerwy robić ;)
Za wszystkich :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro mar 06, 2013 10:14 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Mała przespała cała nockę nie płacząc. Rano tylko pojojczyła bo do kotó chciała. Bisek i Angel nie są szczęśliwi -pokój z ich posłankami zablokowany. Kuwety wróciły na przedpokój ,posłanka również. Coś mi przypomina jej zachowanie. Kogoś mi przypomina jej reakcja. Jak nie ma ochoty by ją dotykać, przytulić bo zajęta jest np warczeniem w szparę drzwi to prycha i delikatnie łapie ząbkami. Jest maleńka bardzo. Przypomina wiewiórkę. Ma filigranowe stopki, pysiek drobniutki. Ale bardzo zgrabna z niej kicia. TZ co i raz do niej zaglądał pogadać z kimś mądrym :wink:
Zaczęliśmy dawać jej uodparniacz. Cholera wie ile siedziała na dworze. Kot domowy i do ludzi nawykły.Skoro dzieci przerzucały sobie ją z łapki do łapki.

Dziś rano pod krzaczkiem siedział Sekutnik. Nie widziałam go tyle dni. Jak ja sie ucieszyłam. Wczoraj pod jego samochodem dulczył płochliwiec pingwin.Jak go tam zobaczyłam to pomyślałam,że Sekutnik nie żyje. Pingwin nie miałby odwagi wejść na to miejsce. Musi mieć jakąś metę cholernik.
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 06, 2013 10:24 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

To jak mamy Wiewiórkę :?: :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro mar 06, 2013 10:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Angielskie wiewiórki są szare, więc możecie spokojnie mieć szaro-burą Wiewiórkę. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro mar 06, 2013 10:33 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Zobaczymy czy sobie inne imię nie przyniesie.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]