KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 14:37 Re: UMIERAJĄ !!!!w schronisku!!!3 kocice po zmałej!!Pomocy!!!

Zofia&Sasza pisze:
Lila_iwa pisze:Zastanawiające jest stanowisko kierownika schroniska w tej sprawie. Usypiać młode zdrowe
koty. :!: Chyba są tam jakieś fundacje opiekujące się zwierzętami.

Wypuszczenie, czyli porzucenie w gruncie rzeczy domowych, oswojonych kotek przez KIEROWNIKA SCHRONISKA??? 8O Czy ja może coś źle zrozumiałam? Co tu jest grane?

tez mnie to zastanawia
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lut 02, 2011 14:43 Re: Miśka w schronie!!!uciekła i znowu ją przyniesiono!!!!str.59

hanelka pisze:Udostępniłam wydarzenie na fb.

Wydaje mi się jednak, że to wszystko powinno być bardziej... dynamiczne.
Kotów w schroniskach są miliony. Trzeba jakoś zwrócić uwagę właśnie na tego. Trzeba podkreślić, że Misia uciekała ze schroniska do domu, ale ją z powrotem przywlekli, że wycofuje się, że gaśnie, że trzeba ratować jak najszybciej, bo za chwilę będzie za późno. Że w słodkim szczerbatym ciałku jest jeszcze wielka miłość do człowieka. Jeszcze...
Przecież to wszystko prawda. Tylko dajmy ją przeczytać potencjalnemu domkowi.

Masz 100% racji.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lut 02, 2011 14:47 Re: Miśka w schronie!!!uciekła i znowu ją przyniesiono!!!!str.59

A próbowałyście wykupić ogłoszenia u Cat Angel (80 ogłoszeń za 20 zł)? Może to by pomogło?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 03, 2011 13:00 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Odrzucona przez ludzi, niekochana, upchnięta w schronie! Miśka błaga o dom!!!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 03, 2011 13:05 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Czy nikt się nie zlituje???? :( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 03, 2011 13:16 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Cypisku, pisz, co z Misią!?!?
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 03, 2011 13:18 Re: Miśka w schronie!!!uciekła i znowu ją przyniesiono!!!!str.59

Catnaperka pisze:
hanelka pisze:Udostępniłam wydarzenie na fb.

Wydaje mi się jednak, że to wszystko powinno być bardziej... dynamiczne.
Kotów w schroniskach są miliony. Trzeba jakoś zwrócić uwagę właśnie na tego. Trzeba podkreślić, że Misia uciekała ze schroniska do domu, ale ją z powrotem przywlekli, że wycofuje się, że gaśnie, że trzeba ratować jak najszybciej, bo za chwilę będzie za późno. Że w słodkim szczerbatym ciałku jest jeszcze wielka miłość do człowieka. Jeszcze...
Przecież to wszystko prawda. Tylko dajmy ją przeczytać potencjalnemu domkowi.

Masz 100% racji.

tak powinny brzmieć ogłoszenia.
Tytuł może
"Za stara na dom za młoda na śmierć!!!"
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 03, 2011 13:32 Re: Miśka w schronie!!!uciekła i znowu ją przyniesiono!!!!str.59

ASK@ pisze: [Tytuł może
"Za stara na dom za młoda na śmierć!!!"

Ile ona ma lat, nie mogę znaleźć informacji.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lut 03, 2011 13:42 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Ma dopiero 5 lat! Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co czuła, gdy uciekła ze schronu do domu, a ci ludzie z powrotem wywlekli ją w to przeklęte miejsce... :evil: :evil: :evil:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 03, 2011 13:49 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

To młody kot, może lepiej nie używać w ogłoszeniach słowa "stara" bo się będzie kojarzyć, tak jak i mi :mrgreen:
Może coś w stylu "usycha z tęsknoty za domem"... taki luźny pomysł.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw lut 03, 2011 13:58 Re: ^Chmurka DS.Rusałka DS.jeszcze DS dla Karolinki i Zojki.^

cypisek pisze:W Świnoujskim schronisku jest kotka Miśka. Ma ok. 5 lat. Stan zdrowia dobry. Ma tylko jednego zęba, ale w pałaszowaniu jedzonka jej to nie przeszkadza. Miśka jest mega miziasta. Miśka jeszcze wierzy , jeszcze czeka na swojego człowieka. Jeśli nie znajdzie się chociaż dt. Miśka zostanie wypuszczona na dwór jak aura pozwoli.......Może ktoś zrobić jej fb?? podam namiary i dostarczę zdjecia. Potrzebny dt dla Miśki.
Tu jest pierwszy post na jej temat. Przyniosła ją rodzina zmarłej osoby, która wprowadziła się do mieszkania. Kotka uciekła ze schroniska i wróciła do domu, jednak ludzie nie dali za wygraną i przytargali ją do schronu jeszcze raz...
Jej sytuacja jest naprawdę tragiczna. Pani dyrektor schroniska ma zwyczaj wypuszczać koty na wolność. Również te domowe. Również bezzębne...
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 03, 2011 14:02 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Teraz dopiero zauważyłam, jak bardzo się powtarzam. :oops:
Nie mogę spać przez nią... :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 03, 2011 15:05 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Dziewczyny, nie powinnam brać tymczasów, mam piątkę w domu.
Ale... mam dług wdzięczności wobec Cypiska - przyjęła do siebie Maszę, niełatwy przypadek adopcyjny, dla której nie było innego wyjścia.
Jeśli ktoś zechce przywieść Miśkę do Warszawy, to ja dam jej DT.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 03, 2011 15:06 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Agneska :1luvu: już byłam bliska się złamania i wzięcia do siebie na tymczas...
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 03, 2011 15:10 Re: #Miśka w schronie!!Miśka już nie walczy, uciekała 2 razy !

Agneska pisze:Dziewczyny, nie powinnam brać tymczasów, mam piątkę w domu.
Ale... mam dług wdzięczności wobec Cypiska - przyjęła do siebie Maszę, niełatwy przypadek adopcyjny, dla której nie było innego wyjścia.
Jeśli ktoś zechce przywieść Miśkę do Warszawy, to ja dam jej DT.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pięć to tak nie do pary :D 6 to o wiele ładniejsza liczba :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]