OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 8:56 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

ASK@ :ok: :ok: :ok:
5 m-cy to kawał czasu...też bym wyła :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon kwi 04, 2011 9:08 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Dłuuuugo jest potem pusto i do d... . I to poczucie, że jest się zdrajcą i sprzedawczykiem... Przytulam.

Ale pomyśl sobie, że ma swój własny, umiarkowanie zezwierzęcony dom, a Ty możesz spokojnie chodzić na pocztę dowolnymi drogami, bo jest miejsce na nową bidę. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon kwi 04, 2011 9:14 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Sin pisze:ASK@ :ok: :ok: :ok:
5 m-cy to kawał czasu...też bym wyła :mrgreen:

I to robiłam :cry:
Czekam teraz na wieści jak Amelka (tak będzie się nazywać) po nocce. Wczoraj przyszedł mail,że mała nie wierzy,że to nie "wizytka" .Musi nas bardzo kochać swym kocim serduszkiem bo cały czas zceka.Siedzi na fotelu i czeka.Późniejszy mail mówił,że pogłaskana pomruczała i zagadała.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 04, 2011 9:21 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Trzymaj się! :(
Obrazek

hanelka

Post » Pon kwi 04, 2011 9:34 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Za Iwi (Amelkę) :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon kwi 04, 2011 11:10 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Wieści z domku Amelki/Iwuni:
Duża spała dziś z nią w pokoiku.Specjalnie rozłozone zostało łóżko, by kicia miała do kogo się przytulić. Spały do 10 8O W nocy mała zjadła i kuwetkowała.Więc nie jest źle. Na kota i psa fuczy. Raczej nie schodzi na podłogę. Chętnie wygląda przez okno. Duzi mają wiele czasu.Pan ciągle jest w domu, a Pani dopiero w piątek idzie do pracy.
Kciuki do odwołania trzymane być powinny :ok:

Nasze koty dziś ciche i spokojne były. Zawsze wyczuwają jak któregoś zabraknie. Jest pewna niepewność :wink: o swoje miejsce przy misce.
Nie wiem czy maluszki, które się urodziły żyją. Kotka wiekszość czasu siedzi teraz przy miskach. Chyba że przeniosła je do budek. Bardzo jest zasmarkana.BARDZO! Dałam jej dziś antybiotyk.
Martwi mnie biało-czarne złe co to ciągle choruje.Do tej pory złe ! Wykazuje oznaki spoufalenia. Po 2 latach fuzcenia i łąpkoczynów zapałał nagłym uczuciem . Nie głaszczę go,ale on sam podchodzi i ociera sie o ręce jak nakładam jedzenie. Dopóki tego nie zrobi to nie zje. Charakterystycznie drobi nóżkami i wdzięczy się. Dziś nawet nie zjadł niczego tylko czarował. Co ja mam zrobic z tą miłością.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 04, 2011 13:41 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

poczekasz jeszcze chwilę aż się znowu rozchoruje... i sama wiesz, co zrobisz...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon kwi 04, 2011 13:49 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Tysonek chodzi mi po głowie...
Obrazek

hanelka

Post » Pon kwi 04, 2011 13:52 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

hanelka pisze:Tysonek chodzi mi po głowie...

to go strąć :mrgreen: W Łodzi siedzi i do Szkocji sie wybiera.A może już pojechał :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 05, 2011 11:50 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Powoli zbieramy się do kupy :wink: po adopcji Iwuni/Amelki. Mała tęskni ale je, kuwetkuje i nadstawia głowinę do całusków. Jej Duzi to kochajacy ją już przed adopcją ludzie więc miłości nie zabraknie. Duża podczas wizyty u nas stwierdziła,że naszemu domowi nic się nie równa. :wink: Podlizucha :wink: Ale jej dom jest następny, najlepszy dla koci. Małą zwiedza mieszkanie powoli.Dostała piękny drapak.

Córka zg z tardycją sarkastycznie podeszła do mojej rozpaczy po stracie kolejnego ukochanego kociego dziecka. :wink: Nie może mi darować :wink: Tulinka i moich wywdzięczeń do niego typu "kochany syneczek" :roll: Wiem,głupie. I jej oczy mówią to samo :? To był pierwszy kot, do którego tak powiedziałam. Kto pamięta Tulisia to wie dlaczego tak go kocham.
Wracajac do córci. Usłyszałam coś w stylu: to trzeba było zatrzymać kolejne dziecko, a ją wyadoptować. Potulnie oświadczyłam,że dzieci w tym wieku to ja ciachnięte tylko wydaję :mrgreen: a wtedy z wnukami sie pozegnamy :cry: Ryknęłyśmy śmiechem po chwili, a TZ jak zwykle miny stroił :roll: Dziecię mi zrobiło niespodziankę .Po otwarciu kompa na tapecie miałam fotkę Benusia,Majki i Tulinka leżących na fotelu. 8O Na podziękowania odpowiedziała,że zrobiła to po to żebym swojego ukochanego syneczka miała zawsze na oku. :lol:

Kajka powoli wypełza z pokoju.Drzyj gęba z niej straszna. Głosu ona wdzięcznego to nie ma :mrgreen: Ale skutecznie upomina sie o jedzenie. Bardzo skutecznie. Jest puchata i okrągła. Spora kocia z niej. I sporo włosów gubi. Sam puch lata wszedzie.
Bure w klatce ożywiło się. Bardzo lubi mruczenie w takt głaskania. Dziś była próba opuszczenia klatki,ale przestraszyła sie w ostatniej chwili. Leżenie w klatce, leżenie z pysiem w misce i ew podciągnięcie się do kuwety spowodowało,że spasła się mocno. Będzie miała na imię Nastusia :lol:

W nocy mamy zerowa ilosć kotów w łóżku. Jak Iwunia była to dopchac sie nie można było. Biseczek chodził wczoraj szukając partnera do głupawki. Skrzeczał po swojemu nawołując jakiegoś frajera. Iwunia zawsze ostatnio była chętna do gonitw.Ale Iwuni nie ma...
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 12:15 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 05, 2011 11:57 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Ech, Asiu, kocham Cię! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Wto kwi 05, 2011 12:10 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Asiu, a namówisz jeszcze swoje Dziecko, co by mi przysłało zdjęcia? :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto kwi 05, 2011 12:19 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Agneska pisze:Asiu, a namówisz jeszcze swoje Dziecko, co by mi przysłało zdjęcia? :)

wczoraj wgrała.Lala i Lila mocno niedoskonałe wyszły. Za ruchliwe były.Burańka biedna w swojej kalteczce . Nie mamy talentu do fotek tj TZ nie ma talentu. Ale ma dobra wolę.
Jako pracę domową masz napisac kilka słow o każdej koci.
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 05, 2011 14:58 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

ASK@ - Ty masz syndrom pustego gniazda normalnie :twisted: ale z Twym talentem zaraz nowe synusie i córcie będą...co ja mówię już som przeca :mrgreen: uwielbiam czytać ten wątek :wink:

Wiem - ja złośliwa maupa jezdem :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto kwi 05, 2011 19:07 Re: OTW3-Iwunia w kochającym DS:-)) A ja głupia płaczę :(

Syndrom pustego gniazda powiadasz :roll: czy pustej głowy :oops: jakby nie patrzeć to o pustkę chodzi :oops:

któreś nasze kochanie nalało w kapeć TZ :mrgreen: ja bez kapci chodzę :lol:
Szynka była za sucha :roll: polędwica za słona :?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]