Anda pisze:Super, że Piotruń ma dom![]()
![]()

Fotkiiiii

Bloo, zakładaj małej wątek i.... fotkiiii

Ej... poradźcie mi co z tym sikaniem...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Super, że Piotruń ma dom![]()
![]()
Anda pisze:Amika według tego co na stronie darmowy jest jeden masaż.
Czyzby mieli umowe z NFZ - nic o tym nie piszą
abi73 pisze:Wchodzę ci ja na miau, patrzę a to forum medyczne![]()
abi73 pisze:BTW. Tigra przez te tymczasy schudła dwa kilogramy w miesiącMoże stary powinien sobie przyprowadzać tymczasowe żony do domu :?:
![]()
![]()
oleska222 pisze:A poza tym... HELP. Stefan zaczął sikać w dywanik w ubikacjiNormalnie chyba go utłukę! I wydaje mi się, że on to robi tak 'dla sportu', np. jak z kuwety wszystko nie jest wybrane, albo jak dywanik świeżo wyprany jest położony (kuweta stoi obok)... Jedyna rozsądna opcja to chyba usunąć dywanik, ale stawanie bosymi stopami na zimne płytki jest średnio przyjemne. Może spsikać czymś ten dywanik...? Znacie jakieś sposoby?
Chory nie jest. Miesiąc temu miał badane krew i mocz.
oleska222 pisze:Ej... poradźcie mi co z tym sikaniem...Utłuc gada...?
Anda pisze:oleska222 pisze:Ej... poradźcie mi co z tym sikaniem...Utłuc gada...?
Oleska on starawy jest?
Bo tak kojarzę jakoś, że może młodszy od Wacka ale niewiele.
Może on ma jakies starcze nietrzymanie moczuMój Wacek od jakiegos czasu siku robi często. Z badań nie wynika nic oprócz tego że ma swoje 14 lat.
karme dostaje jednak dla nerkowców na wszelki słuczaj.
Ale
potrafi sobie siknąc w domu, do kuwety nigdy - to byłoby poniżej jego godności .
Podejrzałam, że robi to tak jak kocury znaczą teren - nigdy tego nie robił a teraz proszę, nauczył się.![]()
Tyż mysle, czy nie ubić dziada
oleska222 pisze:Fajnie się przytulił do Krewetki, tak nieśmiało, do stópek tylko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości