POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 21:28 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kraków. Pilnie potrzebny DT dla kocurka z rur ciepłowniczych. W środę został złapany na kastrację, okazało się, że jest megaprzyjacielski. Chodzi za człowiekiem krok w krok, cały czas chce się miziać, pcha się do łóżka (teoretycznie dziki kot!). Jedyną jego wadą jest to, że jest niekuwetkowy, ale myślę, że to kwestia nauki, bo jest w domu zaledwie 3 dzień. Jutro będę prawdopodobnie zmuszona wypuścić go z powrotem do miejsca, w którym mieszkał :(

paula_t

Od: Pt sie 12, 2011 17:26

Post » Wto lis 13, 2012 0:36 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

ZACHODNIOPOMORSKIE !

Od jakiegoś czasu na podwórku pomieszkuje młoda kotka, dachowiec. Niedawno komuś się "znudziła" i została wyrzucona. Wszyscy mieszkańcy okolicy dokarmiają ją. Zależy Nam by znaleźć dla niej dom zanim nadejdzie zima. Nikt z mieszkańców nie może zabrać jej do siebie ponieważ są to starsi ludzie, ja natomiast mam 2 psy dlatego szukam dla niej nowego właściciela. Nie mam pojęcia czy jest wysterylizowana, wiem natomiast, że jest OSWOJONA i BARDZO ŁAGODNA - za każdym razem gdy ktoś ją dokarmia łasi się, nie ma problemu by brać ją na ręce z tego co zauważyłam uwielbia zabawę z dziećmi.

Kotka jest od niedawna bezdomna dlatego zależy nam by nie zaznała życia na ulicy i szybko znalazła rodzinę, która się nią zaopiekuje i obdaruje miłością - a kotka na pewno się odwdzięczy !

Idzie zima więc szukam dla niej domu lub chociaż domu tymczasowego dopóki się nie przeprowadzę !

Galaxy1986

Od: Wto lis 13, 2012 0:29

Post » Wto lis 13, 2012 20:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Łódź - DT dla kociaka

Witam
Wczoraj złapaliśmy czarnego kociaka w wieku około 7-8 miesięcy. Kotka albo komuś uciekła, albo, co niestety bardziej prawdopodobne, ktoś ją wyrzucił. Kicia jest w niezłym stanie, wskazującym, że na ulicy znalazła się niedawno (do tego stopnia, że przycięte pazurki nie pozwalały jej na normalną wspinaczkę po drzewie). Oczka i nosek czyste, w uszach ma świerzb.
Kotka jest w tej chwili u weterynarza, ale może zostać tam tylko do piątku (16 listopada). Dlatego pilnie potrzebny dom tymczasowy (oczywiście stały byłby jeszcze lepszy ;-) ). Uruchamiamy wszystkie kanały poszukiwania domu stałego, ale jeśli do piątku nie znajdziemy czegokolwiek, kotka wróci na ulicę do czego kompletnie nie jest dostosowana.
Istnieje niewielka szansa, że kotek się zgubił, ale dziś rozwieszone ogłoszenia nie przyniosły żadnego skutku póki co.
Moja rezydentka niestety nie dopuszcza bytności innych kotów (przy jej stanie zdrowia nie możemy jej też niestety przymusić), a nie mam warunków, żeby koty rozdzielić. Dlatego proszę nie sugerować że mogę go wziąć do siebie. Gdybym mógł, to bym tu nie pisał.
Bardzo proszę o pomoc.

Aktualizacja:
Znajdka to kociczka, dostała robocze imię Pralinka. Kicia jutro idzie do sterylizacji, w związku z czym u weta posiedzi do piątku. A więc na znalezienie DT jest czas do piątku właśnie. Postaram się niedługo wrzucić zdjęcia.
"Bo kot, Panie doktorze, nie człowiek.
On potrzebuje miłości"
Katarzyna Grochola
---
Shila *26.04.2002 +20.04.2015 :cry:

mgrpl

Od: Pt paź 20, 2006 12:07

Post » Nie lis 18, 2012 22:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Śląsk 3 miesięczna długowłosa kicia z kk potrzebuje dt by wyzdrowieć wątek tu viewtopic.php?f=1&t=148161&start=15

Liwia_ pisze:Proszę :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Persik toto nie jest, co nie zmienia faktu, że cudne i długowłose ;) Nad zaopiekowaniem się małą zastanawiają się zaufane osoby ze Śląska, do jutra wieczora będę znała ich decyzję. Najlepszy byłby tymczas gdzieś w pobliżu, jeżeli się nie uda wspomniana opcja - innych kandydatów w rozsądnej odległości brak.

Poproszę jeszcze raz o wsparcie na opłacenie pobytu w lecznicy i leczenia.
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon lis 19, 2012 13:15 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Zabrze, Śląsk potrzebny dt dla wyrzuconego z samochodu kota, wątek tu viewtopic.php?f=13&t=148233

__Lara pisze:Hej wszystkim! Znalazłam kociaka w Zabrzu wysiadając przed pracą... jest mega oswojony, ale cały brudny, wychudzony, zaniedbany nie mam co z nim zrobić, a w schronie panują choróbska i kociaki umierają Pomóżcie...

Obecnie siedzi w pracy, zjadł moje śniadanie, wypił mleko - był mega głodny

Dowiedziałam się, że został wyrzucony w sobotę z auta koło mojej firmy...

Tel. 506-493-005

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto lis 20, 2012 20:19 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mam DT dla kota, najchętniej kocięcia. Maleńka kawalerka, ale moja siostra ma wielkie serce.
Tymczas za karmę i pokrycie kosztów ewentualnego leczenia. Warszawa Ursus
Kontakt na PW ;)

Marlena:)

Od: Sob lis 18, 2006 20:32

Post » Śro lis 21, 2012 20:18 PILNE! POTRZEBNY dom TYMCZASOWY ! WYJAZD ZA GRANICE! ZA MIE

Witam,
potrzebny bardzo pilnie DT lub najlepiej DT dla kotki i kocurka (mogą być osobno).

Więcej informacji:
http://tablica.pl/oferta/wyjazd-za-gran ... 1Q6AJ.html

Bardzo proszę o szybką odp. na mojego maila: d.waszak@wp.pl

maławania

Od: Czw paź 15, 2009 21:05

Post » Czw lis 22, 2012 12:35 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Olsztyn. Potrzebny DT dla dzikuska ze złamaną łapką.
W środę operacja. Kotek potrzebuje fachowej opieki!
viewtopic.php?f=13&t=148324

otka_a

Od: Czw cze 09, 2011 11:59

Post » Czw lis 22, 2012 23:02 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Warszawa, potrzebny na już dt, cokolwiek dla 6tygodniowej koteczki, burej koteczki
viewtopic.php?p=9406079#p9406079

Udostępniajcie proszę wydarzenie przynajmniej :(
http://www.facebook.com/events/296871823764621/

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lis 23, 2012 9:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

uwaga Łódź!
bardzo potrzebny dt dla 2 kociaków z:
http://www.facebook.com/events/280905895362687/
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt lis 23, 2012 21:18 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebuję tymczasu dla 4 kotek Wszytkie kolorowe matka i trzy córki (ok 6 mc)wszystko kolorowe oswojone wysterylizowane.Może chociaż dla jednej ....
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro lis 28, 2012 21:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mazowieckie.
Warszawa i okolice zapewniam transport.

Kocur dorosły, wiek na oko 2-3 lata potrzebuje DT. Miziasty i bardzo proludzki.
Czeka na kastracje w Koterii. Ma czas do poniedziałku 3.XII.2012.
Pokryję koszty karmy, żwirku i ewentualne leczenie do czasu znalezienia domu stałego.

Jego wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=148502
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw lis 29, 2012 1:53 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny dom tymczasowy najlepszy stały dla viewtopic.php?f=13&t=148524 woj.świetokrzyskie ościenne dowiozę malucha .

zina

Od: Pon sty 11, 2010 17:04

Post » Sob gru 01, 2012 15:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam, przyjmę do domu tymczasowego najlepiej kocię. Posiadam mieszkanie z dostępem do ogrodu, przyjazne warunki dla zwierząt. Proszę o kontakt, mieszkam w Krakowie.
Ostatnio edytowano Pon gru 03, 2012 21:57 przez MsRstyle, łącznie edytowano 1 raz

MsRstyle

Od: Sob gru 01, 2012 15:07

Post » Sob gru 01, 2012 18:00 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

MsRstyle pisze:Witam, przyjmę do domu tymczasowego najlepiej kocię. Posiadam mieszkanie z dostępem do ogrodu, przyjazne warunki dla zwierząt. Proszę o kontakt.

A coś więcej?
Lokalizacja?
Czy okolica bezpieczna dla kotów wychodzących?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

[poprzednia][następna]