Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2011 21:08 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Rozalka przy tym jest wesoła i bawi się z maluchami ,Twister zaś smutny dużo śpi.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 18, 2011 22:14 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

To ja mam jeszcze coś od Basi na dobranoc :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 18, 2011 22:22 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

ła, dziewczyny, przypadkowe odkrycie zrobilam.
Wyglada na to, ze Tajfun to rasowy kot.
Turecki Van (kot kurdyjski). I nawet siersc ma dluzsza, jak na tych zdjeciach!
Tu link:
http://www.turecki_van.koty.tasdj.pl/

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Nie wrz 18, 2011 22:26 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Osobiście nigdy nie wątpiłam, że Tajfun jest rasowy.
Magda znowu nie śpi, na pewno źle się czuje :(
Basiu, odrobacz Brysia i po kłopocie.
Dobrej nocy wszystkim
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 18, 2011 22:33 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Magda.T pisze:ła, dziewczyny, przypadkowe odkrycie zrobilam.
Wyglada na to, ze Tajfun to rasowy kot.
Turecki Van (kot kurdyjski). I nawet siersc ma dluzsza, jak na tych zdjeciach!
Tu link:
http://www.turecki_van.koty.tasdj.pl/

Tajfun 8O

Nie, no to było wiadomo od początku, że to nie taki zwykły kotecek ;)
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 18, 2011 22:33 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

ojej. a dla mnie to odkrycie.
Basiu, Twoj Niuniek tez na takowego wyglada.
No zobaczcia, cala banda Tajfunow:

Obrazek

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pon wrz 19, 2011 4:52 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Jak się może nazywać wielki Tajfun? (bo cała banda Tajfunów to wielki Tajfun).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 19, 2011 17:08 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Magda.T pisze:ojej. a dla mnie to odkrycie.
Basiu, Twoj Niuniek tez na takowego wyglada.
No zobaczcia, cala banda Tajfunow:

Obrazek

Atakują klony :ryk:

Śliczności :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 19, 2011 18:47 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Magdo ja też nie wiedziałam ,że rasowca wyadoptowuje .Rzeczywiście opis pasuje idealnie nawet charakteru,więc gratulujemy takiego cudnego rasowego kota.U mnie same niezwykłe koty są,właśnie małą czarną kicie zdjęłam z grzbietu psa i to nie spokojnej bernenki tylko mojego szalonego warczącego kundelka.Jak już on na to pozwolił to świat zwariował. :P

horacy 7

Post » Pon wrz 19, 2011 18:50 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Chciałam zauważyć, że nie ma kotów nierasowych 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 19, 2011 19:53 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Szukam domów dla 2 dorosłych kocurów, a przynajmniej dla któregoś z nich, Oba przybłąkały się do mojego bloku, Maciek rok temu, Rudzik niedawno. Maciek goni precz Rudzika (i inne koty) i niektórzy ludzie chcą się go pozbyć.

Maciuś – 7 kilo szczęścia szuka domu
Maciuś jest potężnym kastrowanym kocurem, który wie, czego chce. Uwielbia jedzenie (zwłaszcza parówki i inne ludzkie smakołyki), spanie w cieple, głaskanie przez człowieka. Lubi też wyglądać przez okno i spacerować po podwórku.
Akceptuje psy, niestety, niespecjalnie lubi inne koty, i w tym nielubieniu umie być skuteczny - szuka domu bez kotów. Niedawno przeszedł operację usunięcia przewodu słuchowego, ale wszystko sie już goi

Obrazek

Rudzik
Niebieskooki Rudzik szuka domu
Rudzik to nieduży grzeczny kocurek o pięknych jasnoniebieskich oczach. Lubi głaskanie, umie korzystać z kuwety. Karmiony czy głaskany radośnie mruczy. Na razie odkarmiamy go, zostanie wykastrowany.

Obrazek

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon wrz 19, 2011 19:59 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Maciusia osobiście widziałam jest przepiękny,rudzika nie poznałam osobiście lecz rude mają szczególne miejsce w moim sercu.Za domki. :ok:

horacy 7

Post » Pon wrz 19, 2011 20:39 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

wat pisze:Szukam domów dla 2 dorosłych kocurów, a przynajmniej dla któregoś z nich, Oba przybłąkały się do mojego bloku, Maciek rok temu, Rudzik niedawno. Maciek goni precz Rudzika (i inne koty) i niektórzy ludzie chcą się go pozbyć.

Maciuś – 7 kilo szczęścia szuka domu
Maciuś jest potężnym kastrowanym kocurem, który wie, czego chce. Uwielbia jedzenie (zwłaszcza parówki i inne ludzkie smakołyki), spanie w cieple, głaskanie przez człowieka. Lubi też wyglądać przez okno i spacerować po podwórku.
Akceptuje psy, niestety, niespecjalnie lubi inne koty, i w tym nielubieniu umie być skuteczny - szuka domu bez kotów. Niedawno przeszedł operację usunięcia przewodu słuchowego, ale wszystko sie już goi

Obrazek

Rudzik
Niebieskooki Rudzik szuka domu
Rudzik to nieduży grzeczny kocurek o pięknych jasnoniebieskich oczach. Lubi głaskanie, umie korzystać z kuwety. Karmiony czy głaskany radośnie mruczy. Na razie odkarmiamy go, zostanie wykastrowany.

Obrazek

Piękne te koty. Tak przykro, że nie mają swojego Domu :roll:
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 20, 2011 6:22 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

viewtopic.php?f=13&t=133342 dom dla szylki :wink:
zgłosiłam Rozalke i kotkę ze schronu :oops:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto wrz 20, 2011 6:41 Re: Szczytno - tymczasy - 2 białe 2 czarne maluszki Pilne s.58

Becia, wielkie dzięki za czujność :1luvu:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]