Oczywiście mocno dziękujemy z kociastymi.Gibutkowa pisze:Basia przyjdzie do Ciebie kurier z karmą - jak będę miała nr paczki to Ci wyślę i linka gdzie można sprawdzić. Ale to pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Oczywiście mocno dziękujemy z kociastymi.Gibutkowa pisze:Basia przyjdzie do Ciebie kurier z karmą - jak będę miała nr paczki to Ci wyślę i linka gdzie można sprawdzić. Ale to pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.
Wszystkie mają się źle niestety ,whiskaska strasznie chuda i KK.Bryś może w każdej chwili stracić ten TDT i co dalej,bo nie widzę żadnej osoby chętnej która by go zabrała.Makary brudzi w domu, strasznie śmierdzi mi kanapa i rogówka mimo prania ,jestem załamana.Do tego jeszcze się przeziębiłam.meksykanka pisze:A jak się miewa Whiskaska, ukochany Brysiek i Długowłosy?
Cały czasi
Według mnie nie leczy ,jakbyście spytali kierowniczkę schroniska powiedziałaby ,że sytuacja kotów wygląda dobrze i że je leczą.Często sami pracownicy dają Unidox na KK,może czasami zdarzy się ,że pojedynczy przypadek trafi do weta.Psy są leczone ,kotów jakoś nikt tam nie kocha.Nikt ich nie szczepi ,nie sterylizuje ,nie robi testów .Problem nie istnieje.piccolo pisze:Przepraszam ale nie dam teraz rady całego wątku przeczytać a mam pytanie : czy schronisko to w ogóle leczy koty czy ogranicza się do zapewnienia dachu nad głową i karmy?
Koty z 1 strony z chorobami skóry i te bidoki zakatarzone wyglądają strasznie
horacy 7 pisze:Według mnie nie leczy ,jakbyście spytali kierowniczkę schroniska powiedziałaby ,że sytuacja kotów wygląda dobrze i że je leczą.Często sami pracownicy dają Unidox na KK,może czasami zdarzy się ,że pojedynczy przypadek trafi do weta.Psy są leczone ,kotów jakoś nikt tam nie kocha.Nikt ich nie szczepi ,nie sterylizuje ,nie robi testów .Problem nie istnieje.piccolo pisze:Przepraszam ale nie dam teraz rady całego wątku przeczytać a mam pytanie : czy schronisko to w ogóle leczy koty czy ogranicza się do zapewnienia dachu nad głową i karmy?
Koty z 1 strony z chorobami skóry i te bidoki zakatarzone wyglądają strasznie
meksykanka pisze:czy mam dzwonić albo pisać sms do basi?
CatAngel pisze:Komu podać nr tel do Izy która chce dać stały dom w Warszawie Długowłosemu ?
Ja tak przekazuje numery, a kot dalej tam gdzie była na fb mnie się pytają czemu on jeszcze nie w DT albo nie w DS
edit: Iza chciałaby kotu dać dom
po_prostu_kaska pisze:CatAngel pisze:Komu podać nr tel do Izy która chce dać stały dom w Warszawie Długowłosemu ?
Ja tak przekazuje numery, a kot dalej tam gdzie była na fb mnie się pytają czemu on jeszcze nie w DT albo nie w DS
edit: Iza chciałaby kotu dać dom
Telefon koniecznie do Basi (horacy7)
Z długowłosym problem w tym, że nie chce korzystać z kuwety... Basia jak się domyślam przez to nie chce go oddać go do DT żeby nie było, że wcisnęła komuś kota z problemami ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości