*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 10:30 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

No i mam masakrę w domu, Klemens przestraszony zaszył się w łazience, a Jozin krąży pod drzwiami (nawet raz weszła do łazienki) i khyka, buczy, syczy i ogólnie nie podoba jej się to to duże :?
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Pt lut 05, 2010 10:33 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

toż to normalne zachowanie :)
przejdzie jej.
Póki futro nie lata i krew się nie leje, jest ok :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 10:59 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

wiem, wiem
Klemens to anioł nie kot, wcześniej Jozinek miał do czynienia z kotką u mojej Mamy, która robiła na nią napady, zachodziła ją od tyłu i straszyła z radością i zupełnie nie rozumiała, dlaczego Jozin się jej boi.
Teraz to Jozin jest górą, nawet manifestacyjnie wyjadła Klemensowi z miseczki, staramy się tak robić, żeby wiedziała, że to ona jest najważniejsza a ten drugi kot to nie wiemy skąd się wziął.
Oczywiście TŻ zamknął się z Klemciem i go wymiział i tylko słyszałam - "rany mruczy, ... nie gryzie... nawet mnie łapką nie pacną ... i te oczy..."
Przyjaciele stwierdzili, że to będzie TŻta kot, a TŻ się wyszczerzył i stwierdził, że dajemy im 2tygodnie ....

Z wrażenia prawie nie spałam tylko nasłuchiwałam, ale rano Klemcio spał w umywalce, a Jozinek na kanapie - na, której ma zakaz (ale upiekło się jej). Ogólnie jestem rozemocjonowana :mrgreen:
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Pt lut 05, 2010 12:44 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Poprosiłam siostrę żeby zrobiła mu choć jedną fotkę viewtopic.php?f=13&t=107304 jest naprawdę ładnym kotem ... :(
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt lut 05, 2010 15:42 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

wcale się nie mogę na pracy skupić :lol:
z ostatniej chwili 8)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
bez lampy robione, żeby nie stresować Klemcia :1luvu:

Nie wiedziałam, że Jozinek ma takie zaplecze wokalne :mrgreen:
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Pt lut 05, 2010 15:57 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

śliczny jest :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 17:01 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Omatkoicórko, jaki on fajny jest. Tylko mu tak futerko mierzwić :mrgreen:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt lut 05, 2010 22:55 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Ależ Klemens jest piękny! To jego futerko :1luvu: Trzymam mocne kciuki za szybkie dogadanie się kotów!

Dziewczyny, a ja tu zajrzałam z pytaniem. Wysłałyście mnie z Klarą i jej uszami do pani Marty z Poliwetu na Kalinie i powiem Wam, że moment jej uszy wyleczyła. Dokładnie ją obejrzała i w ogóle jestem bardzo zadowolona. Chciałam tylko jeszcze zapytać czy któraś z Was robiła u niej sterylkę? Będziemy Klarę ciachać. Przyznaję się bez bicia, nie jestem w tym wszystkim obeznana tak jak Wy ;) Klara pokazała mi w końcu co to znaczy ruja... chociaż i tak ponoć całkiem łagodnie ją przechodzi.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob lut 06, 2010 15:26 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Sobotnie pozdrówka la wszystkich cioć i kociaków. Uff moje dziecko po sesji już :), ulżyło mi.

Klemens piękny i mam nadzieję, ze Jożin mu zaufa. Proponuję zrobic mu więcej miejsca na parapecie, bo sobie doopkę nadzieje na kaktusy :)

Co do Marty, maueczarne, ona robiła mnóstwo sterylek w schronie. Ma doświadczenie. Nie korzystałam, ze tak powiem, osobiście, ale słyszałam, ze jest dobra i ma dobre podejście.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob lut 06, 2010 15:28 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

maueczarne pisze:Dziewczyny, a ja tu zajrzałam z pytaniem. Wysłałyście mnie z Klarą i jej uszami do pani Marty z Poliwetu na Kalinie i powiem Wam, że moment jej uszy wyleczyła. Dokładnie ją obejrzała i w ogóle jestem bardzo zadowolona. Chciałam tylko jeszcze zapytać czy któraś z Was robiła u niej sterylkę? Będziemy Klarę ciachać. Przyznaję się bez bicia, nie jestem w tym wszystkim obeznana tak jak Wy ;) Klara pokazała mi w końcu co to znaczy ruja... chociaż i tak ponoć całkiem łagodnie ją przechodzi.

Marta Górna?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob lut 06, 2010 15:55 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Marta Olesiuk.
A kiedy chcesz ją wyciąć?
Najlepiej przed 14 lutego (jak księżyc maleje ) 8)

Anda

Post » Sob lut 06, 2010 16:18 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Anda pisze:Marta Olesiuk.
A kiedy chcesz ją wyciąć?
Najlepiej przed 14 lutego (jak księżyc maleje ) 8)

Mała prywata :oops:
Anda wybieram się do fryzjera, kiedy najlepszy czas bo nie mogę znależć
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lut 06, 2010 16:25 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Śliczny jest :dance:
"...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". /A. Saint-Exupery/

Asik L&L&L

Od: Pon cze 22, 2009 20:57

Post » Sob lut 06, 2010 18:09 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Hmm kiedy chcę ciachać? Nie wiem dokładnie. Marta mówiła, że mam kupić coś na P. (zabijcie nie pamiętam nazwy) i podać jak zacznie się kolejna rujka. O żadnym księżycu nie mówiła :ryk: Wtedy dzwonić i będziemy ciąć. Właśnie Klarcia przeszła rujkę. Pierwszą głośną, bo wcześniej musiała mieć jakąś cichą według tego co wszyscy mówią i nawet nie zorientowałam się :roll: A co z tym księżycem w ogóle?

Widzę, że ona ogólnie doświadczona i będę z usług Poliwetu korzystać, bo wcześniejszy wet nie wyleczył Klary uszek a ona moment. Kwestia podania odpowiedniego leku, ale widać nie każdy się zna. Życie. Przejdę się w pon i wypytam o wszystko. Za dużo dzieje się ostatnio w moim życiu i jakoś nie nadążam, a tu jeszcze rujka ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob lut 06, 2010 18:35 Re: *LT*Długowłosy Klemens ma dom u Poki.Piesek szuka DT/DS s.62

Prowerę kazała podać i się nie rechocz :twisted:

Amika a Ty też się nabijasz?? Czy pytasz poważnie.
Nie mam tej książki, ale mogę zadzwonić i zapytać.

Anda

[poprzednia][następna]