kotika pisze:m&j pisze:kotika pisze:yammayca pisze:Nie potrzebujemy reklamy

Wysłałam Ci maila - dzidzia nas prosiła o umieszczenie kotki. Ale miło, że czytasz naszą stronkę

O kociaku ktoś mi powiedział.
Nie znalazł domu dzięki waszej stronie, więc nie przypisujcie sobie takich adopcji.
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich akcjach ale to co napisałaś
kotika to trochę śmieszne, Ty pomagasz kotom żeby zbierać laury na forum?? Bo my to robimy z potrzeby serca i jeśli chcesz to możemy przypisać Tobie powodzenie wszystkich naszych akcji bo dla nas najważniejsze jest to, że kot znalazł dom a nie to kto się do tego przyczynił.... bez komentarza
wybaczcie ale musiałam to napisać....
Nie umieszczam na moich stronach i wątkach kociaków, które już dawno znalazły dom.
Na moich wątkach są tylko koty wayadoptowane przeze mnie.Jeśli umieściłabym inne koty byłoby to
nieuczciwe.Ci, którzy mnie znają wiedzą dlaczego to robię.
EOT
Bosz , straszny problem! Ściągnie się ją z PKDT i tyle, po co ta wrzawa?
Chcecie się bić o coś tak "nieważnego" jak ogłoszenie o tym , że kot znalazł kochający dom?
Jatka? Po co? Mało krzywdy wokół(np. ta kotka z wynyk/polana wrzątkiem)? Energię na spory wykorzystajcie na pomaganie kotom,a nie na bezsensowne sprzeczki do nikąd prowadzące, to nikomu nie pomoże , wręcz przeciwnie, poróżni!! Razem można więcej, razem więcej kociaków znajdzie dom, a wyłamywanie się z szeregów , bo znaleziono ogłoszenie...ogłoszenie można ściągnąć i po ptokach...
Zamiast napisać " dziewczyny, słuchajcie, kotka z takiego a takiego wątku wyadoptowałam ja, ja znalazłam i ja pokrywałam koszty i nie rozumiem dlaczego ona jest na stonie PKDT?" a napisałaś "
Ja byłam święcie przekonana , że współpracujesz z PKDT, dlatego bierzemy od Ciebie koty na DT...