POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 27, 2009 22:15

kotika pisze:Dlaczego mój kociak z tego wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87883&highlight=

jest na stronie pkdt??? Dla reklamy?

Nie potrzebujemy reklamy ;)
Wysłałam Ci maila - dzidzia nas prosiła o umieszczenie kotki. Ale miło, że czytasz naszą stronkę :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt lut 27, 2009 22:15

Maja ja być może będę musiała szukać domku dla dorosłej kotki trikolrki podobnej do tego na zdjęciu ....tylko nie mam jak ją przywieść bo to za Gdańskiem kotka ma co rok to prorok nowe kocięta mieszka na wsi tam nikt kotów nie sterylizuje ...
Obrazek
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt lut 27, 2009 22:20

yammayca pisze:

Wysłałam Ci maila - dzidzia nas prosiła o umieszczenie kotki. Ale miło, że czytasz naszą stronkę :)

O kociaku ktoś mi powiedział.
Nie znalazł domu dzięki waszej stronie, więc nie przypisujcie sobie takich adopcji.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt lut 27, 2009 23:05

kotika pisze:
yammayca pisze:

Nie znalazł domu dzięki waszej stronie, więc nie przypisujcie sobie takich adopcji.

Zazwyczaj nie biorę udziału w takich akcjach ale to co napisałaś kotika to trochę śmieszne, Ty pomagasz kotom żeby zbierać laury na forum?? Bo my to robimy z potrzeby serca i jeśli chcesz to możemy przypisać Tobie powodzenie wszystkich naszych akcji bo dla nas najważniejsze jest to, że kot znalazł dom a nie to kto się do tego przyczynił.... bez komentarza

wybaczcie ale musiałam to napisać....
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt lut 27, 2009 23:15

m&j pisze:
kotika pisze:
yammayca pisze:

Zazwyczaj nie biorę udziału w takich akcjach ale to co napisałaś kotika to trochę śmieszne, Ty pomagasz kotom żeby zbierać laury na forum?? Bo my to robimy z potrzeby serca i jeśli chcesz to możemy przypisać Tobie powodzenie wszystkich naszych akcji bo dla nas najważniejsze jest to, że kot znalazł dom a nie to kto się do tego przyczynił.... bez komentarza

Nie umieszczam na moich stronach i wątkach kociaków, które już dawno znalazły dom.
Na moich wątkach są tylko koty wayadoptowane przeze mnie.

Jeśli umieściłabym inne koty byłoby to nieuczciwe.
Ci, którzy mnie znają wiedzą dlaczego to robię.
EOT
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob lut 28, 2009 0:02

kotika pisze:
m&j pisze:
kotika pisze:
yammayca pisze:

Nie umieszczam na moich stronach i wątkach kociaków, które już dawno znalazły dom.
Na moich wątkach są tylko koty wayadoptowane przeze mnie.

Jeśli umieściłabym inne koty byłoby to nieuczciwe.
Ci, którzy mnie znają wiedzą dlaczego to robię.
EOT

Bosz , straszny problem! Ściągnie się ją z PKDT i tyle, po co ta wrzawa?
Chcecie się bić o coś tak "nieważnego" jak ogłoszenie o tym , że kot znalazł kochający dom?

Jatka? Po co? Mało krzywdy wokół(np. ta kotka z wynyk/polana wrzątkiem)? Energię na spory wykorzystajcie na pomaganie kotom,a nie na bezsensowne sprzeczki do nikąd prowadzące, to nikomu nie pomoże , wręcz przeciwnie, poróżni!! Razem można więcej, razem więcej kociaków znajdzie dom, a wyłamywanie się z szeregów , bo znaleziono ogłoszenie...ogłoszenie można ściągnąć i po ptokach...

Zamiast napisać " dziewczyny, słuchajcie, kotka z takiego a takiego wątku wyadoptowałam ja, ja znalazłam i ja pokrywałam koszty i nie rozumiem dlaczego ona jest na stonie PKDT?" a napisałaś "

Ja byłam święcie przekonana , że współpracujesz z PKDT, dlatego bierzemy od Ciebie koty na DT...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob lut 28, 2009 0:55

Teraz ja. Przeze mnie to cale zamieszanie. Kicię dostalam od Kotiki na tymczas, znalazlam jej dom przez ogloszenie na trojmiasto.pl. Uznałam, że dobrze wpisac Tosię na stronie PKDT, bo
ludzie tam zaglądają i niech oglądają szczęśliwe koty, ktore mają już domki a im wiecej tych kotków tym lepiej.

A im śliczniejsze te kociaki tym lepiej, jeżeli ktoś wejdzie na stronę i zobaczy tyle pięknotek to może sam zapragnie dać domek jakiejś kici.
Jeżeli to pomoże kociastym to ja jestem za opcją zeby Tosia zostala na PKDT. To nikomu nie zaszkodzi a moze pomóc.

A Kotika jest wspanialą osobą, ktora nie robi niczego dla poklasku na forum.

I nie kłocic się mi tu :wink: :lol:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Sob lut 28, 2009 1:25

No i wyszło,że kotka u nas jest dla reklamy :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob lut 28, 2009 8:59

Koteczka została zdjęta ze stronki, aby nie burzyć niczyjego spokoju wewnętrznego ;)
A reklamy nie potrzebujemy :D Codziennie mamy 200-400 wejśc na stronkę, kaska na konto wpływa, ludzie po kotki się zgłaszają, nowe DT do nas dołączają... naprawdę się kręci :)
A niedługo będzie jeszcze lepiej 8)

PS. Seja, przelałam Ci 50 pln. Jeżeli jeszcze raz przelejesz na nasze konto kasę, to Cie wyrzucimy z PKDT :D:D:D Ty jesteś naszym DT!! Ty masz brać od nas kasę, a nie wpłacać!! :)

yammayca

Post » Sob lut 28, 2009 9:11

yammayca pisze:Koteczka została zdjęta ze stronki, aby nie burzyć niczyjego spokoju wewnętrznego ;)
A reklamy nie potrzebujemy :D Codziennie mamy 200-400 wejśc na stronkę, kaska na konto wpływa, ludzie po kotki się zgłaszają, nowe DT do nas dołączają... naprawdę się kręci :)
A niedługo będzie jeszcze lepiej 8)

PS. Seja, przelałam Ci 50 pln. Jeżeli jeszcze raz przelejesz na nasze konto kasę, to Cie wyrzucimy z PKDT :D:D:D Ty jesteś naszym DT!! Ty masz brać od nas kasę, a nie wpłacać!! :)

Ale to była kasa z bazarku...

seja

Post » Sob lut 28, 2009 9:12

Agnieszka Marczak pisze:No i wyszło,że kotka u nas jest dla reklamy :ryk: :ryk: :ryk:

Reklama dzwignią handlu.
Ale Tosia nie jest dla reklamy, ona jest taka śliczna, że fajnie jest ją pokazać wszedzie gdzie się da :wink:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Sob lut 28, 2009 9:17

seja pisze:Ale to była kasa z bazarku...

To trzeba było ją zatrzymać :) Masz wydatki na dwa koty i wiem, że nie są to małe sumy :)

yammayca

Post » Sob lut 28, 2009 9:24

yammayca pisze:
seja pisze:Ale to była kasa z bazarku...

To trzeba było ją zatrzymać :) Masz wydatki na dwa koty i wiem, że nie są to małe sumy :)

Znośne sumy od kiedy zamawiam przez net na zooplusie...już się szykuję na następne zamówienie...Ktoś coś by chciał?w poniedziałek składam zamówienieŻwirek silikonowy na Miśce(mega sikun) się nie sprawdza... na Kropce tak, bez zapachu itp...ale Miśka... ehhh...

seja

Post » Sob lut 28, 2009 10:28

:crying:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob lut 28, 2009 10:35

Aguś czemu płaczesz?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03