Buziaki dla Tiff, niech jej będzie jak najlepiej.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Czy Czwórka juz w Świdniku?
Jutro jade do mojego rodzinnego miasteczka, moge podrzucić malutką.
masza4 pisze:Anda pisze:Czy Czwórka juz w Świdniku?
Jutro jade do mojego rodzinnego miasteczka, moge podrzucić malutką.
Dzięki Anda, ale i tak muszę pojechać do bloo osobiście. Ze szczepionką dla Poliny.
Myślę, że koło 14 będziemy się zbierać do Świdnika...Jestem ciekawa jak dziewczyny na siebie zareagują. Pola jedzie do domu dopiero w pon/wt.
Anda pisze:idę na inhalację i naświetlanie zatok
Tiger_ pisze:Anda pisze:idę na inhalację i naświetlanie zatok
jezu .....ja mam tak dośc tych cholermych zatok ...od dóch tygodni łeb mi pęka , upośledza każe moje działanie ....Naświelam bioptronem , ale u mnie tojuz jest chyb taki stan , że bioptron nie pomoże ..
W domu chlew , bo za bardzo sie nie moge ruszać , ani schylać . ileż można być na prochach przeciwbólowych ?
Ale nie biorę żadnych antybiotyków , żadnychl leków .dopeir brałam przciecież ... tylko naświeltlam .....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............![]()
Anda , czy Tobie to naświetlania i inchalacje to zlecił jakiś lekarz - laryngolog , gdzie codzisz i czy pomaga , bo ja chyba zwariuję ......
Tiger_ pisze:Anda pisze:idę na inhalację i naświetlanie zatok
jezu .....ja mam tak dośc tych cholermych zatok ...od dóch tygodni łeb mi pęka , upośledza każe moje działanie ....Naświelam bioptronem , ale u mnie tojuz jest chyb taki stan , że bioptron nie pomoże ..
W domu chlew , bo za bardzo sie nie moge ruszać , ani schylać . ileż można być na prochach przeciwbólowych ?
Ale nie biorę żadnych antybiotyków , żadnychl leków .dopeir brałam przciecież ... tylko naświeltlam .....
Anda , czy Tobie to naświetlania i inchalacje to zlecił jakiś lekarz - laryngolog , gdzie codzisz i czy pomaga , bo ja chyba zwariuję ......
Anda pisze:Tiger_ pisze:Anda pisze:idę na inhalację i naświetlanie zatok
Tiger, niestety to mi pomga tylko na chwilę.
Ale nie mam takiego ostrego stanu jak Ty ( tzn teraz nie mam). Spróbuj sobie kupic ten ziołowy na S ( kurka, nigdy nie pamiętam) - napisz, jak pamiętasz. Biore tez krople Euphorbium Heel (ale te doustne nie donosowe), Sinuspax i tak w kółko.
laryngolog mnie nastraszył, że to tylko jakis zabieg poszerzania czegos tam mnie ratuję.
A Ty ciociu Tiger powinnaś chyba do specjalisty pójśc. W kolejowym jest jakiś laryngolog dobry. ponoc takie zatoki jak nasze, to tylko w szpitalu i bezpośrednio do zatok antybiotyki i płukanie.
Okropny to ból i meka pańska.
Nie hcem być wredna, ale przy takich zatokach, to w beretce powinnas chodzić od wrzesnia i to takiej głeboko na oczy
abi73 pisze:Wchodzę ci ja na miau, patrzę a to forum medyczne![]()
Sory, że tak wpadam z jakimś kocim tematem, ale dzwoniła niedawno jedna pani w sprawie Piotrusia. Pani miała kotki, ale na chwilę, obecnie posiada koszatniczkę. Pani koniecznie chce krówkę, ze względów sentymentalnych. Powiedziałam pani, że na razie kociak musi się podszkolić z życia, ale jak się szybciej znajdzie inna krówka to damy znać.
Dodać należy, że panią dobrze znamy, szczególnie Jacek. Bo to jego mama
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 618 gości