to dawna, już zakończona historia
teraz domu szuka Polena

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruru pisze:Trzymajcie kciuki,
jutro Aga jest umówiona
z Panią zainteresowaną adopcją Poleny![]()
![]()
aga m pisze:Co za dzień!
Polena i Czarna Porzeczka znalazły wspólny dom!!! NA STAŁE!!
Najpierw miały zostać rozdzielone i tylko Polena miała zaklepany domek - smutne , ale w obecnej sytuacji Poleny było to jedyne wyjście. Potem nagle nadarzyła się okazja wspólnego DT w Kielcach - przez fundację Kastor. Już wszystko było umówione i jechałam po nie do schroniska i kolejny raz zadzwonił telefon. Po ok 30 rozmowach "tak, tak, chcę adoptować Syjama" usłyszałam że Pani chce ten biedny dwupak - RAZEM!! Zamiast do schroniska trafiłam na ul. Wierzbową do mieszkania Pani Gabrysi, gdzie poznałam jej rodzinę i pięknego rezydenta Filemona, po czym zapakowałam przyszłą opiekunkę do samochodu i razem pojechałyśmy po dziewczyny!
Miłość do Porzeczki od pierwszego wejrzenia!Po powrocie Polenka od razu schowała się pod regał, ale ciekawie zza niego wyglądała. Śmielsza Porzeczka po chwili była jak u siebie. Pani Gabrysiu jest Pani wielka!!
![]()
Zaraz po moim wyjściu miała być dostawa kurczaka i pierwsze próby karmienia Polenki.
Super dzień, strasznie się cieszę, że dziewczyny są razem - myślę że Polenie wyjdzie to na dobre, bo obecność kumpeli ją ośmiela
No i najważniejsze że są w cudownym domku, gdzie mam nadzieję szybko dojdą do siebie. Będę je monitorować
Poniżej dobry początek przyjaźni![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 636 gości