Jak ona mizernie wygląda na zdjęciu... to już nie wiem jak w rzeczywistości...
Bidulka... jak mi przykro...
Tak bym chciała pomóc.
Ściskam Was obydwie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ACHA13 pisze:Sebow-Whiskaska już w schronisku mnie zaskoczyła,że nie fuczała jak ją brałam na ręce i wsadzałam do transportera.Teraz zachowuje się jak na kota przystało,czyli przychodzi na głaskanko,a do moich psów tez nie czuła strachu,przywitały się,powąchały i tyle.
po_prostu_kaska pisze:Asia, to chyba tego kocura też wrzucę na pierwszą do kotów szukających domów, co?
Wygląda jak mój BunioJak można chcieć tak się pozbyć kota...
horacy 7 pisze:Kot przybłąkał się na podwórko do pewnej starszej pani która przez jakiś czas go dokarmiała lecz kot miał jakieś rany i źle wyglądał,pani stwierdziła ,ze leczyć go nie będzie i zaniosła do uśpienia.Wcześniejsze jego dzieje są nieznane.Całe szczęście ,ze trafiła do lecznicy pani doktor która nie chciała tego zrobić ,więc kobieta stwierdziła ,że skoro nie chce go uśpić to niech go sobie zatrzyma.
horacy 7 pisze: Makary nie załatwił sie do kuwety z piaskiem jak rano wyszłam z psem poszedł nasikał na rogówkę w kuchni,jestem załamana bo w domu czuć moczem.Najgorzej ,ze załatwia się na łóżka nie na podłogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości