Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 9:22 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Asiu kochana - mnie tylko o te footrzaste chodzi... termin transportu... jakoś przecież pożyjemy... Nie wiem nawet czy powinno się bidulinkę teraz wozić?

Jak ona mizernie wygląda na zdjęciu... to już nie wiem jak w rzeczywistości...
Bidulka... jak mi przykro...
Tak bym chciała pomóc.
Ściskam Was obydwie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 07, 2011 9:24 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Jeśli domek nie zrozumie i nie poczeka to znaczy... że to nie jest dobry domek.
Pocieszam się tylko, że jest w dobrych rękach...
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 07, 2011 9:25 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Śliczna jest, mimo tego jak bardzo chuda...

Musi jej się udać :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw kwi 07, 2011 9:27 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

A to kocur,który miał być uśpiony:

[url][URL=http://img232.imageshack.us/i/dsc02779az.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw kwi 07, 2011 9:28 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Jaki piękny tygrys!!!!
Te kotowate to mają w sobie tyle gracji, niech je :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 07, 2011 9:31 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Sebow-Whiskaska już w schronisku mnie zaskoczyła,że nie fuczała jak ją brałam na ręce i wsadzałam do transportera.Teraz zachowuje się jak na kota przystało,czyli przychodzi na głaskanko,a do moich psów tez nie czuła strachu,przywitały się,powąchały i tyle.

ACHA13

Post » Czw kwi 07, 2011 9:34 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

ACHA13 pisze:Sebow-Whiskaska już w schronisku mnie zaskoczyła,że nie fuczała jak ją brałam na ręce i wsadzałam do transportera.Teraz zachowuje się jak na kota przystało,czyli przychodzi na głaskanko,a do moich psów tez nie czuła strachu,przywitały się,powąchały i tyle.

mi się wydaje, że ona czuła że to jej szansa, dziękuję Acha 13, bardzo:)
wkrótce postaram się wstawić foty Mrówki:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw kwi 07, 2011 9:46 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Asia, to chyba tego kocura też wrzucę na pierwszą do kotów szukających domów, co?

Wygląda jak mój Bunio :( Jak można chcieć tak się pozbyć kota...
po_prostu_kaska

Post » Czw kwi 07, 2011 11:06 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

po_prostu_kaska pisze:Asia, to chyba tego kocura też wrzucę na pierwszą do kotów szukających domów, co?

Wygląda jak mój Bunio :( Jak można chcieć tak się pozbyć kota...

Tak,można go wstawić na 1str,bo on też domku szuka.
Nie wiem gdzie on wcześniej przebywał,ale u wetki to on normalnie odpoczywa,dużo śpi.
Do tego jest jeszcze na antybiotykach,bo z jego zdrówkiem też nie było najlepiej,ale teraz to już ma z górki.

ACHA13

Post » Czw kwi 07, 2011 14:58 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Kot przybłąkał się na podwórko do pewnej starszej pani która przez jakiś czas go dokarmiała lecz kot miał jakieś rany i źle wyglądał,pani stwierdziła ,ze leczyć go nie będzie i zaniosła do uśpienia.Wcześniejsze jego dzieje są nieznane.Całe szczęście ,ze trafiła do lecznicy pani doktor która nie chciała tego zrobić ,więc kobieta stwierdziła ,że skoro nie chce go uśpić to niech go sobie zatrzyma.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw kwi 07, 2011 16:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

horacy 7 pisze:Kot przybłąkał się na podwórko do pewnej starszej pani która przez jakiś czas go dokarmiała lecz kot miał jakieś rany i źle wyglądał,pani stwierdziła ,ze leczyć go nie będzie i zaniosła do uśpienia.Wcześniejsze jego dzieje są nieznane.Całe szczęście ,ze trafiła do lecznicy pani doktor która nie chciała tego zrobić ,więc kobieta stwierdziła ,że skoro nie chce go uśpić to niech go sobie zatrzyma.

Bo kota którego można leczyć prawnie uśpić wetowi nie wolno, że już nie wspomnę o zdrowych kotach. Bo to grozi kara więzienia i grzywną.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 07, 2011 17:14 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

horacy 7 pisze: Makary nie załatwił sie do kuwety z piaskiem jak rano wyszłam z psem poszedł nasikał na rogówkę w kuchni,jestem załamana bo w domu czuć moczem.Najgorzej ,ze załatwia się na łóżka nie na podłogę.

Może dać Makarego do domu wychodzcego? Może byłby chętny?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw kwi 07, 2011 18:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Z jednej strony - jeśli dom w bezpiecznej okolicy a Makary jest zdrowy i KONIECZNIE będzie zaszczepiony na wściekliznę (oczywiście odjajczony) to chyba nie byłoby przeciwwskazań aleee... on jest w typie rasy i ktoś go może po prostu zwinąć, jak nie do rozmnażania (nikt nie będzie wiedział że odjajczony) to po prostu żeby "se mieć" albo sprzedać na targu za 50zł... Mało to takich przypadków było :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 07, 2011 18:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Basia przyjdzie do Ciebie kurier z karmą - jak będę miała nr paczki to Ci wyślę i linka gdzie można sprawdzić. Ale to pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 07, 2011 18:41 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów, bezradność

Dziewczyny myślę ,że dom wychodzący byłby sensowny i to chyba jedyne wyjście dla niego jak nie załapie o co chodzi z kuwetą.Nie wiem też co z Brysiem bo niestety też sika gdzie popadnie ,a kupka do kuwety.DT niestety już się poddaje ,dzisiaj zakupiłam mu nowy żwirek ,zobaczymy.Kasiu koszt żwirku 13zł,myślałam jeszcze o większej kuwecie niestety nie było.Niestety z tym uśpieniem to miał szczęście bo nie jestem przekonana czy w innej lecznicy by go nie uśpili.Na pewno nikt by go w lecznicy nie zostawił.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

[poprzednia][następna]