*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 13:55 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

tak czy inaczej, Klemensik będzie miał dom :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 02, 2010 16:02 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
noooo nawet nie wiedziałam, że tyle radości mi ta wiadomość da 8)
Nooo i teraz wszystko zależy od Jozinka - musi się zakochać w Klemensie :ryk:
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Wto lut 02, 2010 16:03 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

gratulacje Poka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 02, 2010 17:09 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

no i się zakocha...
Klaemens będzie ją dotąd kochać, aż ona go pokocha :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto lut 02, 2010 18:02 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

żeby ta miłość tylko noooo, bez agresji się obyła
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Wto lut 02, 2010 19:44 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

To za miłość :ok: :)
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Czw lut 04, 2010 15:17 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

to już dziś 8)
się denerwuję troszkę
Jozin nie chciała zdjęć Klemensa oglądać :roll:

Biorę aparat i spróbuję sfotografować Pimpusia, przyjaciela Klemensa, który też szuka domu i jest przekochany.
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Czw lut 04, 2010 17:14 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Poka pisze:Jozin nie chciała zdjęć Klemensa oglądać :roll:

Może woli zobaczyć go na żywo... 8)

A Agnieszka16 ma dzisiaj urodziny :D :birthday: :balony:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 04, 2010 17:25 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

pixie65 pisze:
A Agnieszka16 ma dzisiaj urodziny :D :birthday: :balony:

Awcależenie :twisted: Tylko trochę :mrgreen:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Czw lut 04, 2010 17:45 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Gratuluję Poka i trzymam mocno kciuki za pomyślne dokocenie :P
"...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". /A. Saint-Exupery/

Asik L&L&L

Od: Pon cze 22, 2009 20:57

Post » Czw lut 04, 2010 21:11 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

hmmm czy LT ma miejsce na jednego baaaaardzo biednego tymczasa ????

Do mojej siostry przychodzi rudy kocur. Miał kiedyś swój dom, ale cała rodzina wyjechała do Anglii wyrzucając kota "przecież sobie poradzi". Po tym jak siostra przyuważyła go wyjadającego resztki z kompostownika, zaczęła go "podkarmiać". Niestety kocur zaczął obsikiwać nowe elewacje ich domu i ... lepiej żeby zniknął. Jestem w stanie go dostarczyć. Zdjęcia ... cóż. Najszybciej za jakiś tydzień. Kot jest bardzo zaniedbany i zagłodzony. Ktoś chętny do pomocy ?
Nie wiadomo ile kot ma lat. Umaszczenie to jasno-rudy. Ja go trzymać u siebie nie mogę, bo moja rodzicielka dopiero w poniedziałek dowie się o Maniusiu 8O będzie awantura :roll:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Czw lut 04, 2010 23:38 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Wklejam z Dogo na prośbę koleżanki:

Wczoraj wieczorem przybłąkał się do nas ten piękny młody pies:

Obrazek

Bez obroży, niepewny i przestraszony, ale garnący się do ludzi.
Próbowaliśmy go zintegrować z naszymi psami, ale skończyło się katastrofą i awanturą (ze strony naszych psów -'nowy' uciekał z podkulonym ogonem). Przechowujemy go więc w garażu i wypuszczamy oddzielnie, żeby izolować go od naszych psów.
Na razie mamy nadzieję, że się komuś zgubił i że znajdzie się właściciel.
Jeśli w ciągu najbliższych kilku dni nie znajdziemy dla niego domu /tymczasu, będziemy musieli go zawieźć do schroniska.
A szkoda byłoby bardzo, bo to pies świetny psychicznie - przyjacielski, ufny, grzeczny - gotowy do adopcji. A do tego piękny.
Uniwersalny - myślę, że może się dobrze się sprawdzić zarówno w rodzinie z dziećmi, jako towarzysz dla samotników, czy też jako stróż (blisko ludzi).

SPRAWA BARDZO PILNA!!!
PROSZĘ O POMOC!!!

Gdyby ktoś miał możliwość dania mu domu choćby na jakiś czas, żeby można było go spokojnie ogłaszać - będę bardzo wdzięczna za kontakt.

e-mail: ellamu@wp.pl

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw lut 04, 2010 23:42 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

Miss pisze:hmmm czy LT ma miejsce na jednego baaaaardzo biednego tymczasa ????

Do mojej siostry przychodzi rudy kocur. Miał kiedyś swój dom, ale cała rodzina wyjechała do Anglii wyrzucając kota "przecież sobie poradzi". Po tym jak siostra przyuważyła go wyjadającego resztki z kompostownika, zaczęła go "podkarmiać". Niestety kocur zaczął obsikiwać nowe elewacje ich domu i ... lepiej żeby zniknął. Jestem w stanie go dostarczyć. Zdjęcia ... cóż. Najszybciej za jakiś tydzień. Kot jest bardzo zaniedbany i zagłodzony. Ktoś chętny do pomocy ?
Nie wiadomo ile kot ma lat. Umaszczenie to jasno-rudy. Ja go trzymać u siebie nie mogę, bo moja rodzicielka dopiero w poniedziałek dowie się o Maniusiu 8O będzie awantura :roll:

Miss. A możesz zrobić nieco więcej niż post na miau?
Wątek mu założyć, ogłoszenia zrobić?
Dlaczego zdjęcia dopiero za tydzień?
Może rozwiązaniem jest po prostu wykastrowanie kota?
Zwłaszcza jak młody. Rekonwalescencja w łazience u kogoś to jest kwestia 2-3 dni.

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw lut 04, 2010 23:48 Re: *LT* Długowłosy Klemens pilnie szuka domu. LUBLIN s.59

kwiatkowa pisze:Miss. A możesz zrobić nieco więcej niż post na miau?
Wątek mu założyć, ogłoszenia zrobić?
Dlaczego zdjęcia dopiero za tydzień?
Może rozwiązaniem jest po prostu wykastrowanie kota?
Zwłaszcza jak młody. Rekonwalescencja w łazience u kogoś to jest kwestia 2-3 dni.

Za tydzień dlatego, że moja siostra mieszka 30km od Lublina i dopiero jak ją odwiedzę będę mogła sama się zorientować jaka jest sytuacja tego kocura. Siostra oprócz karmienia go nie jest skora do jakiejś konkretniejszej pomocy. Przykro mi, ale z tym nic nie zrobię. W tym momencie mam w domu Mania po operacji i w ten weekend nie mogę go zostawić na wypadek gdyby ściągnął sobie kołnierz lub został poturbowany przez Stefana.

EDIT: Najwcześniej mogę tam podjechać w czwartek. oprócz opieki nad Maniem mam teraz okres wzmożonej nauki
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia][następna]