LUBELSKIE TYMCZASY-Proszę o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 18, 2008 18:50

Dziewczyny!
Dzwoniła do mnie przed chwilą Pani zamieszkała w Milejowie. Zobaczyła na allegro Soksa i chciała go adoptować.
Pani wydaje sie rozsądna, chciałaby zaadoptować kocurka, o kastracji powiedziała sama i chciałaby również, żeby kotek umiał już robić do kuwety - to jej pierwszy kotek.
Z rozmowy zrozumiałam, że domek były raczej niewychodzący, mimo, że to dom. Pani sensowna.

Wysyłam jej na maila BANDYTE, PIOTRUSIA I CZWÓRKE (mimo, ze jest dziewczyną) i kontakt do Was.

Dam jej też linka do miau.
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Czw wrz 18, 2008 19:28

Wprawdzie nic nam do tego, ale uważamy, że Pitek jest zbyt mały i zbyt mało o nim wiadomo, żeby go oddawać do adopcji.
Możemy go przetrzymać do czasu, aż jego stan będzie stabilny, bo na razie nie jest.
Ale tak jak napisałam, nie do nas należy decyzja.
Obrazek

abi73

Od: Nie wrz 30, 2007 16:35

Post » Czw wrz 18, 2008 19:29

Dzięki oleśka :)

Jeżeli tylko pani jest przygotowana na szaleństwa kociaka i wszystkie związane z tym dobrodziejstwa i skutki, to Bandyta jak najbardziej nadaje się do adopcji :) no , może nie w tym momencie , ale za jakieś dwa tygodnie ......

Jutro powtórka odrobaczania

Dziś , nie zapeszjąc , wszystko w kuwecie , chociaż klatka cały dzień otwarta ....

no i zapomniałąm chyba wczoraj napisać , że Bandyta mrrrrrrrrrrruuuuuuuucy .....
Narazie delikatnie i tak jakoś niechcący :wink: , ale mruczy ......:)

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Czw wrz 18, 2008 19:32

abi73 pisze:Wprawdzie nic nam do tego, ale uważamy, że Pitek jest zbyt mały i zbyt mało o nim wiadomo, żeby go oddawać do adopcji.
Możemy go przetrzymać do czasu, aż jego stan będzie stabilny, bo na razie nie jest.

Abi , to , że przedstawia się osobie zainteresowanej kociaki , nie znaczy wcale , że są one od razu do adopcji :)
Wiadomo ,że w przypadku Bandyty , a jeszcze bardziej Piotrusia , adoocja dopeiro za jakiś czas ....ale "casting " trwa już :)

Tiger_

Post » Czw wrz 18, 2008 19:34

Aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno kochane cioteczki :wink:

Proszę usunąc ze swoich podpisów Tiffankę , bo ona już "pokochana" i jeszcze Kasia i Maniuś pomysli , że nie jesteśmy pewne jej domku i szukamy dalej :wink:

I może jeszcze poproszę ciotkę oleśkę , żeby w wolnej chwili dodała Bandytę na pierwszą stronę ... :oops:

Tiger_

Post » Czw wrz 18, 2008 19:55

Dzięki oleska za Czwórkę :)
Od wczoraj mamy na szczęście DT, ale stałego też trzeba szukać.

masza4

Od: Nie gru 04, 2005 12:58

Post » Czw wrz 18, 2008 20:08

Magdaradku, ty tu do nas zaglądasz, a może zajrzysz tu, może znasz kogoś, kto mógłby te przepiekne buraski zabrać do domu i poleczyć :| :crying:
Kotki są w Łodzi
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81 ... sc&start=0

Myslałam, że zdechnę już, ale nie, jakoś przezyłam :twisted: patrzę tu no i widzę, że zakocenie jest constans.
:roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 18, 2008 20:14

Tiger_ pisze:
abi73 pisze:Wprawdzie nic nam do tego, ale uważamy, że Pitek jest zbyt mały i zbyt mało o nim wiadomo, żeby go oddawać do adopcji.

Abi , to , że przedstawia się osobie zainteresowanej kociaki , nie znaczy wcale , że są one od razu do adopcji :)
Wiadomo ,że w przypadku Bandyty , a jeszcze bardziej Piotrusia , adoocja dopeiro za jakiś czas ....ale "casting " trwa już :)

No właśnie 8) Dokładnie tak.

Abi, ale przecież to Wy jesteście DT wiec tylko od Was zależy kiedy i komu oddacie Pitka... Czy ja czegoś nie rozumiem...? :?
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Czw wrz 18, 2008 20:20

Zawsze uważałam, że ostatnie słowo należy do znalazcy, a na pewno do tego, kto zainwestował w zdrowie kotka.
Obrazek

abi73

Od: Nie wrz 30, 2007 16:35

Post » Pt wrz 19, 2008 8:04

oleska222 pisze:Dziewczyny!
Dzwoniła do mnie przed chwilą Pani zamieszkała w Milejowie. Zobaczyła na allegro Soksa i chciała go adoptować.Pani wydaje sie rozsądna, chciałaby zaadoptować kocurka, o kastracji powiedziała sama i chciałaby również, żeby kotek umiał już robić do kuwety - to jej pierwszy kotek.
Z rozmowy zrozumiałam, że domek były raczej niewychodzący, mimo, że to dom. Pani sensowna.

Wysyłam jej na maila BANDYTE, PIOTRUSIA I CZWÓRKE (mimo, ze jest dziewczyną) i kontakt do Was.

Dam jej też linka do miau.

MÓJ CI ON!!! NIE ODDAM!!! :twisted: :twisted: :wink:

Anda, weszłam na ten wątek o łódzkich kotkach...kurcze niedobrze to wygląda. Kociaki bardzo biedne. Na razie tylko podrzucam wątek. Łódź zakocona na maxa! Żaden DT nie przychodzi mi do głowy :(
w schronisku one tym bardziej umrą..... :( :( :( a tu zimno idzie......koszmar....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 19, 2008 10:21

magdaradek pisze:
Anda, weszłam na ten wątek o łódzkich kotkach...kurcze niedobrze to wygląda. Kociaki bardzo biedne. Na razie tylko podrzucam wątek. Łódź zakocona na maxa! Żaden DT nie przychodzi mi do głowy :(
w schronisku one tym bardziej umrą..... :( :( :( a tu zimno idzie......koszmar....

O matko!!! są takie piekne i takie bardzo biedne :crying: :crying: :crying:

Anda

Post » Pt wrz 19, 2008 14:31

HOPSAM :!:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Pt wrz 19, 2008 14:59

No! Do góry do góry!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 19, 2008 19:19

Czy Czwórka juz w Świdniku?
Jutro jade do mojego rodzinnego miasteczka, moge podrzucić malutką. :D

Anda

Post » Pt wrz 19, 2008 21:27

Pani z Milejowa dzwoniła w sprawie Bandyty - Chestera .

Nigdy nie mieli kota. Nic nie wiedzą o karmieniu , szczepieniach , odrobaczaniu , zwyczjach kocich , przyzwyczajechach .....NIC .......no ,ale każdy z nas miał przecież kiedyś pierwszego kota :):):):)

Domek z ogródkiem . Osiedle domków jednorodzinnych .
Dwoje dzieci : 9 i 11 lat.
15-letnia sunia w domu i młody pies na podwórku .
Dom raczej wychodzący ....
Być może w niedzielę przyjadą zobaczyć malucha .

Tiger_

[poprzednia][następna]