Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 05, 2013 22:16 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

kotkins pisze:(...)

Dobrze jest mieć mózg, stwierdzam po tej korespondencji dzisiejszej...

Eee tam ... "bezkorowe" podejście do świata znacznie ułatwia sprawę.

Normalnie :twisted: tej Pani od Angeliny co kłamała trza było też skłamać, że Angelina nie może
do dzieci, bo już jedno zamordowała. :P :wink:
Może by więcej po kota, gdzie w ogłoszeniu stoi jak wół : nie do małych dzieci - nie zadzwoniła.

Sorry za żart makabryczny - ale mnie już złapała głupawka.
"Jak jesteś w Rzymie zachowuj się jak rzymianin" i takie tam...
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie maja 05, 2013 22:20 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

już znalazłam fb Angeliny, poprosiłam fb Koty o udostępnienie, jutro puszczę w eter, może coś, gdzieś...
jo.anna

Post » Nie maja 05, 2013 22:25 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

jo.anna pisze:już znalazłam fb Angeliny, poprosiłam fb Koty o udostępnienie, jutro puszczę w eter, może coś, gdzieś...

:idea:
Angelinę mogę wklejać co miesiąc na portale - oferuję się. :ok:
Do skutku - urwał nać - nie ma , że nie znajdzie fajnej Dużej .

A kłamczucha niech kupi sobie bajkę o Pinokiu. 8)

Kotkinsie - trzeba jej było chirurga plastyka od pinokiowego nosa polecić.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon maja 06, 2013 13:07 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

może ktoś mi zdradzić tajemnicę w jakim mieście przebywa Angelina? bo padają takie pytania na wydarzeniu na Facebooku i nie wiem co odpowiadać :P

Edit: odpisuję ludziom, żeby po prostu pisali e-maile bo ja "tylko wydarzenie prowadzę" ;)
Obrazek
Jej Kocia Wysokość Królewna Psotka ;-)

NataliaJas

Od: Wto sty 08, 2013 14:52

Post » Pon maja 06, 2013 20:00 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Świnoujście.
Ale może dojechać.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon maja 06, 2013 21:53 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

NataliaJas pisze:może ktoś mi zdradzić tajemnicę w jakim mieście przebywa Angelina? bo padają takie pytania na wydarzeniu na Facebooku i nie wiem co odpowiadać :P

Edit: odpisuję ludziom, żeby po prostu pisali e-maile bo ja "tylko wydarzenie prowadzę" ;)

kotkins pisze:Świnoujście.
Ale może dojechać.

Angelina ma też ciocię :wink: w Krakowie.
Drugą w Poznaniu :twisted:
Trzecią w Warszawie 8)
Jak będzie trzeba znajdziemy rodzinę w Polsce całej - byleby dom był ekstra.
:ok:

Monika_Krk

Post » Wto maja 07, 2013 16:02 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Tak sobie ostatnio przypomniałam - a co z tym państwem z Radomia? Niby byli poważnie chętni na persa, niby fajni i jakoś tak się rozmyło...
A, dziś słyszałam w radiu ogłoszenie, że Warszawa właśnie robi akcję dopłacania do sterylek.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw maja 09, 2013 13:54 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

witam chetnie zaadoptujemy kota z dłuzszą sierscią jestesmy z katowic 504118906

damcik

Od: Sob maja 31, 2008 9:39

Post » Czw maja 09, 2013 17:14 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Proszę napisać na nasz wątek adopcyjny : adopcjepuchatych@gmail.com
Prosimy o opis domu, dzieci, zwierząt, czy kot będzie wychodził i czym (konkretnie!) będziecie go karmili.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw maja 09, 2013 18:07 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Obrazek
Jestem w stanie pogotowia - gdyby Magaaa miała opis i zdjęcia proszę bardzo - mogę dziś w nocy powrzucać dziewczyny.

PS
MM - wizyta PA w sobotę o 15:00 Obrazek

Monika_Krk

Post » Czw maja 09, 2013 19:01 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Już masz na mailu zdjęcia i ogłoszenia.

Acha, nie napisałam nic o dzieciach: wolałabym, zeby poszły do domów bez dzieci.
One potrzebują spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju...
To starsze kotki.

Odwiedza mnie czasem koleżanka z dziećmi i Leośka niby OK, ale też nie lubi jakją zagłaskują, Michaśkę z kolei zmuchuje, kiedy dzieci wchodzą do domu.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw maja 09, 2013 21:21 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

magaaaa pisze:Już masz na mailu zdjęcia i ogłoszenia.

Acha, nie napisałam nic o dzieciach: wolałabym, zeby poszły do domów bez dzieci.
One potrzebują spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju...
To starsze kotki.

Odwiedza mnie czasem koleżanka z dziećmi i Leośka niby OK, ale też nie lubi jakją zagłaskują, Michaśkę z kolei zmuchuje, kiedy dzieci wchodzą do domu.

Ok :ok:
Powiedz mi tylko proszę - każda ma mieć osobne ogłoszenie ?
Czy razem ? Nie wszystkie portale puszczają 2 koty - ale w "dwupaku" tak.

Monika_Krk

Post » Pt maja 10, 2013 10:47 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

kotkins pisze:Tych panów (choć mam zdjęcie tylko jednego) już znacie, ale na razie nie ogłaszamy- mają jajka i są obaj do leczenia.
Jeden w połowie miesiąca ma wizytę u okulisty, potem podejmiemy decyzję co dalej- jeśli będzie oko do usunięcia potrwa dłużej.
Jeśli tylko jajka- będzie do adopcji niebawem.
Drugi ma przepuklinę, przy okazji kastracji będzie załatwiona i ta sprawa.
I ten pewnie pójdzie do adopcji szybko.

Obrazek

kotkins pisze:I drugie...

Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Możecie się gniewać, ale tylko troszkę - nie mogłam sobie darować -
musiałam tu wkleić Bąble Dwa ( właściwie jeden :wink: ) .
Rude jest albowiem tysz fajne.

Na dobry dzień dla wszystkich . :ok:

Monika_Krk

Post » Pt maja 10, 2013 12:43 Re: WIELKA AKCJA OGŁOSZENIOWA! -czyli szukamy DS...

Wydaje mi się, że spogląda bardzo łobuzersko. Oby znalazły się fajowe domy.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia][następna]