;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 14, 2011 8:32 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

smarti pisze:wiem że Ci ciężko i wyobrażam sobie jak bardzo......jak mogłam to pomogłam-nic więcej nie zrobię bo ani jeden kot mi sie już nie zmieści a i do Świnoujścia za daleko..

choć to strasznie trudne i czasami już brak sił, to musimy się jakoś trzymać bo bez nas te wszystkie biedne kicie w ogóle nie mają szans.. :kotek: :ok: :ok: :ok:

Jestescie swietne dziewczyny :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt paź 14, 2011 9:21 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

wiesz..to jest tak że żeby się nie wiem ile robiło to i tak jest poczucie że brak już sił ,że za mało się robi i że "dlaczego wszystkim nie można pomóc.."
ale tak nie wolno myśleć bo się zwariuje-trzeba robić swoje na maxa i twardo przeć do przodu...

każdy kolejny jeden uratowany kot to uratowany cały ogromny koci wszechświat tego właśnie kota :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 14, 2011 9:23 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

właśnie dzwonił do mnie kurier siódemki że ma przesyłkę-dla Ciebie Cypisku-co za matoły!!!!

Edit: nie to tylko telefony pomylił :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt paź 14, 2011 20:35 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Kochana smarti, dzisiaj doszła karma od Ciebie.. :1luvu: zawiozłam ja do p. karmicielki. Bardzo się ucieszyła gdyż kociaki już jechały na resztkach. Ciężko jest określić na ile starczy, gdyż karma jest roździelana na parę miejsc. Parę miejsc jest w krzakach , ze 2 pod blokami i tam pod daszkiem. Mamy już tylko suche, puszki wyszły...więc suchego wiecej teraz pójdzie.Jeszcze raz brdzo dzięuję w imieniu kociaków.

doszła wpłata od kochanej...zjawki. :1luvu:

Maluszki apetyt mają już mniej ślumpią, są przekochane. już miałam parę telefonów. :mrgreen: coż casting będzie na domki. Koty wyjątkowe to i domki muszą też być najlepsze :kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt paź 14, 2011 21:56 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cieszę się że chociaż tyle mogę pomóc :D
teraz na zimę to głównie suche będzie szło..

smarti

Post » Pt paź 14, 2011 21:58 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

To ja prześlę na puszeczki :ok:
Anna Kubica

Post » Sob paź 15, 2011 8:02 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Dzisiaj nad ranem odszedł Kostek choroba go pokonała
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob paź 15, 2011 8:53 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:cry: :cry: :cry: biedny [*]

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 15, 2011 9:11 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:cry: smutno [']
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 15, 2011 10:48 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:( [']

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 11:05 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Jezu, jak mi smutno :cry: :cry:

Niestety, nie zawsze sie udaje, walczylyscie o niego, nie odchodzil sam, byl otoczony opieka i miloscia.

Kostku kochany. :(
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob paź 15, 2011 16:59 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Anna Kubica pisze:To ja prześlę na puszeczki :ok:

:mrgreen: dziękuje kochana.

Nie mogę się pozbierać, Kostek był cudownym kotem..skradł mi kawał serca. :(
Dobrze ,że jeseście z Wami jest łatwiej.. :1luvu:

Dzisiaj jest Jadwigi, byłam odwiedzić panią Jadzię w hospicjum, tylko nawet nie wiem czy mnie poznała. :cry: :(

Małafotka na poprawę nastroju. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Sob paź 15, 2011 21:01 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Cypisku, jak Ci zle pisz, ukochamy Cie i przytulimy, fakt, ze wirtualnie, ale szczerze :1luvu:
Ja tez dzisiaj nie czulam sie dobrze, myslalam duzo o Kostusiu i jakie zycie jest niesprawiedliwe...Do tego choroba P. Jadzi, tak dobrze, ze zajelyscie sie jej kotkami, na pewno jest spokojna, ze sa pod dobra opieka.

A fotka sliczna, ten nosek, ustka (czy to jezyczek?) malutkiej :1luvu: :)
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob paź 15, 2011 21:04 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:mrgreen: Jęzorek. :mrgreen: właśnie jesteśmy po karmieniu i małe już śpią.. :roll:
Obrazek

cypisek

Post » Sob paź 15, 2011 21:06 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Cypisku-chociaż wirtualnie to jesteśmy z Tobą ... :ok: :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]