Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vega29 pisze:Natalia na lato zakłada w oknach siatki, a zimą nie otwieraCzyli jakieś zabezpieczenie jest. Zwarzywszy na to, że to mała miejscowość, a właściwie wieś - taki sposób zabezpieczenia okien może zostać zaakceptowany. Czekam traz na wypełnioną ankietę adopcyjną, bo mi się wczoraj o tym zapomniało. Jeśli będzie wypełniona zgodnie z naszymi oczekiwaniami (a na jakieś 95 % myślę, że będzie), organizuję wizytę przedadopcyjną.
vega29 pisze:No dobra, ankieta jeszcze nie wróciła, ale zapodaję temat:
SZUKAM OSOBY DO PRZEPROWADZNIA WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W SEPAROWIE k/GRANOWA. MIEJSCOWOŚĆ POŁOŻONA JEST OK. 35 KM OD POZNANIA.
Wiem, że takie usytuowanie geograficzne domku nastręczy nam pewną trudność z tą wizytą -pewnie nikt z okolic na miau nie działa... - ale wierzę w nasze cioteczki i wujaszków z forum!!! Z wami tyle rzeczy się już udało, niemożliwe stawało się możliwe![]()
Pomóżcie dokonać cudu raz jeszcze!!!! Macho tyle czasu już czeka w schronisku...
Wszelkie szczegóły na PW!
vega29 pisze:Spokojnie Bożenko. W ankiecie większość pytań to takie, na które odpowiedź była w mailu- to raczej pro forma w tej chwili, ale musi być wypełnione
. Ja też strzeliłam babola, bo nie wysłałam od razu. Skleroza nie boli...
vega29 pisze:I mamy już chętnego do wizyty przedadopcyjnej na następny weekend![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości