Jędrzejów-znaleziony rudy PERS-teraz kontrola-SOCHACZEW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 18:18 Re: Jędrzejów-znaleziony rudy PERS-teraz kontrola-SOCHACZEW

Właśnie zdążyłem wrócić do domu. Ostatnio kocur rzadko mnie widuje, ale nie zmienia to faktu, że zawsze wita nas oboje przy drzwiach.
Pozdrowiony, wygłaskany i wyczochrany pod jego przesłodką bródką. :)

Nie chwaląc się, życzę wszystkim biednym kocurkom takiego domu na jaki trafił Prezesik. A Pani "zrospaczonej" życzę odnalezienia SWOJEGO kota.

Arturrro

Od: Śro lip 29, 2009 13:23

Post » Wto wrz 15, 2009 8:18 Re: Jędrzejów-znaleziony rudy PERS-teraz kontrola-SOCHACZEW

eliza_sk pisze:[quote="zrospaczona"

A tak na chłodno patrząc - to mi jeszcze do głowy przyszło:
- Dowiedziałam się od Pani, że kot był leczony na koci katar u jędrzejowskiej wetki - u której wisiało przez ponad miesiąc ogłoszenie o nim (zdjęłam je kilka dni temu dopiero z braku czasu). Jak wieszałam ogł., zapytałam wetki czy nic nie kojarzy powiedziała, że nie

w głowie się nie mieści....przecież szuka się przede wszystkim w lecznicach.
poza tym we wszelkich instytucjach zajmujących się bezdomnymi zwierzętami-po 2 tygodniach oczekiwania na odbiór przez właściciela-zwierze staje się nieodwołalnie własnością schroniska i jest wyadoptowywane.Ewentualny powrót do właściciela-jest możliwy tylko w wyjątkowych wypadkach.właściciele są ponownie weryfikowani pod kątem możliwości zapewnienia zwierzęciu należytej opieki.w razie negatywnej weryfikacji-zwierzę nie wraca.
'zrospaczona" nie masz żadnego prawa żądać jakiegokolwiek zwrotu kota ,a jeżeli opiekunowie kota jeszcze z Tobą rozmawiają- to świadczy o ich dobrej woli.
Serniczek

[poprzednia]