Guzik w DS, Szpilka też-jej DS prosi o wsparcie moralne :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2009 17:21

chyba wpadłam w szał robienia zdjęć :roll: :oops:

Szpila-Wypłosz
Obrazek

I Szpila hmm... myśląca? zwróćcie uwagę na jej wąsy :lol: ma wszystkie czarne oprócz dwóch-po jednym po każdej stronie :)
Obrazek

Warsik-Guziczek coś smutny, wszyscy śpią w sypialni, a on biedaczek w salonie, o!
Obrazek Obrazek Obrazek

smutną ma minkę, nie? :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 04, 2009 19:07

Georg-inia pisze: Obrazek

Nad brzegiem błękitnej rzeczki, mieszkają małe smuteczki...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 04, 2009 20:20

uroczy Guziczek

on taki smutny jak moja Lunia. Może się dogadają......telepatycznie na przykład ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 04, 2009 21:37

gosiaa pisze:
Georg-inia pisze: Obrazek

Nad brzegiem błękitnej rzeczki, mieszkają małe smuteczki...

a niech tylko ktoś ruszy palcem pod kocykiem
przeminęło z wiadrem smuteczek :wink: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sie 05, 2009 7:41

zabiję! zamorduję! pourywam łebki! :twisted: małolaty zaczynają się "bawić" :twisted:
i niby nic w tym złego, ale mało, że tupią jak stado słoni (do 1-ej w nocy), to jeszcze Szpilka oszukuje: jak ona goni to jest ok, ale jak jest goniona i zostanie złapana, to na Guzika warczy! Ale warczy tak, że się chałupa trzęsie! :roll:
Poza tym ja nie wiem, co to za zabawa: niby berek, ale z elementami chowanego chyba. Tylko czemu skrytki są w szafkach? i w kuwecie? musiałam przestawić drabinę, bo tam też było super stanowisko obrony, co skutkowało wylewaniem wody i wysypywaniem chrupek z misek Klemcia, co stoją zaraz obok. :roll: ile razy zamiatałam żwirek - nie powiem. :twisted:

Biedny Klemcio siada na środku i tylko główką kręci za tajfunem, przemieszczającym się na linii sypialnia-przedpokój-kuchnia-przedpokój-sypialnia-przedpokój-kuchnia i tak w koło Macieju... Skutecznie pilnuje gówniarstwa - na warki Szpilki nie reaguje, ale jak tylko któreś piśnie to zaraz leci i sprawdza, czy sobie maluchy krzywdy nie zrobiły. W ogóle wychowuje towarzystwo, jak zwykle. Guziczek np. oberwał, bo pakował mordkę do Klemciowej miski, kiedy Puchatek jadł. No co to za zwyczaje? :twisted: Pac gówniarza łapką. Guzik zdziwiony, co to było? i dalej pcha pysio w miseczkę. Pac! Pac! - dwa szybkie spadły na biało-czarną pecynkę. Guzik 8O 8O 8O ale poszedł sobie :lol:

Georg już dawno ewakuował się na wyzsze partie mieszkania i nie schodzi na podłogę jak nie musi. Kiedy przyjadą dziewczynki na kolonie, chyba mu zrobię kładkę z pokoju do kuchni, taką na wysokości mniej więcej półtora metra :roll:

Georg-inia

Post » Śro sie 05, 2009 7:52

no to zaczęła się jazda................... :twisted:

Astra chętnie potowarzyszy biegającemu towarzystwu.
Natomiast Luna na pewno jak zwykle siądzie w kąciku, owinie ogonek wokół nóżek i takimi zdziwionymi oczami 8O będzie obserwować. Kruszynka moja....;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sie 05, 2009 8:41

Oj ,ale masz bonanzę,a co dopiero będzie jak srebrne dziewuszki przyjadą????-Armageddon!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 05, 2009 10:09

Złota Kobieto, nowe Cudo Ci przybylo :D :D :D Guziczek jest pienykny, ale Szpileczka w niczym mu nie ustepuje :love: :love: :love:
Jednym slowem masz wesolo :roll: A zanosi sie na jeszcze fajniejsze wakacje :wink:
Fajnie, ze Twoje chlopaki sa takie wyrozumiale dla maluszkow!!!! Zazdraszczam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 05, 2009 10:18

jerzykowka pisze:Fajnie, ze Twoje chlopaki sa takie wyrozumiale dla maluszkow!!!! Zazdraszczam :oops:

Polemizowałabym :roll: tylko że Georg dobrze wie, do czego służy ustawiony na środku stołu spryskiwacz :twisted:

Georg-inia

Post » Śro sie 05, 2009 10:22

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Fajnie, ze Twoje chlopaki sa takie wyrozumiale dla maluszkow!!!! Zazdraszczam :oops:

Polemizowałabym :roll: tylko że Georg dobrze wie, do czego służy ustawiony na środku stołu spryskiwacz :twisted:

Musze zastosowac Twoj sposob, bo przy maluchach brak dobrego wychowania i porzadnego systemu wartosci wychodzi z prawie wszystkich moich Urwisow :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 05, 2009 10:31

A ktoś tu niedawno narzekał że Maluchy nie chcą się bawić :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sie 05, 2009 10:43

gosiaa pisze:A ktoś tu niedawno narzekał że Maluchy nie chcą się bawić :ryk: :ryk: :ryk:

:twisted: :twisted: :twisted:

tylko, że to nie brzmi jak zabawa, raczej jak regularna wojna :roll:

Georg-inia

Post » Śro sie 05, 2009 11:21

:lol:

wiem, że tam w środku to tak nie jest odbierane ale ja... no padłam ze śmiechu :lol:

Klemcio bezbłędny jest :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro sie 05, 2009 11:34

tu by się przydał chyba banerek 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sie 05, 2009 11:52

ruru pisze:tu by się przydał chyba banerek 8)

:oops: nie umiem zrobić :oops:

Georg-inia

[poprzednia][następna]