Barbie w nowym domku w Kaliszu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 30, 2009 21:29

No i nadszedł ten dzień - zawiozłam dziś Barbie do nowego domku w okolicach Kalisza. Sami zobaczcie..

Obrazek

Obrazek

W skiperze było jej bardzo nie wygodnie, cały czas pomiaukiwała.
Obrazek

Podziwiała widoczki - To lubię! :)
Obrazek

A tak leżała przez reszte drogi, tylko w różnych pozycjach i tak było jej dobrze..
Obrazek

No i w domku.
Obrazek

Ze swoją pańcią.. hehe (to córeczka pani).
Obrazek

Takiego będzie miała dużego kolege i jedenastu innych bo pani ma jeszcze 11 kociaków ;) a styłu jej podwórko.
Obrazek

Będzie tęskno - Trzymaj się tam mała!

PAPA WSZYSTKIM!!!

karolcia_92

Od: Śro lut 25, 2009 20:39

Post » Wto cze 02, 2009 15:56

:1luvu:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon cze 08, 2009 15:16

Barbie szybko odnalazła się w nowym domu. Agatka, bo tak teraz wabi się Barbie, bardzo szybko przyzwyczaiła się do nowego domu i do nowych opiekunów. Jest bardzo pogodna i widać, że jest szczęśliwa. Wychodzi na dwór i wraca tylko, aby się wyspać i napełnić brzuszek oczywiście noce spędza w domu bo pani była by o nią niespokojna.
Zdjęcia wrótce. ;)

karolcia_92

Post » Pon sie 10, 2009 20:22

Barbie jest bardzo szczęśliwą koteczką. Oczywiście jak tylko ją zobaczyłam to wyściskałam ile się da, nie mogłam wogóle się nią na cieszyć.
A ona zlew, co ona chce tu na moim podwórku :) Barbie zaklimatyzowała się w domu szybciej niż jej właściciele przypuszczali.
Od domu nie oddala się wogóle. Bardzo się zmieniła, sierść puszysta, przytyła, dziewczyna dopiero tam tak naprawdę odżyła, jest jeszcze piękniejsza niż była tu u mnie.
Uśmiech nie schodzi mi z twarzy, fajnie było zobaczyć ją taką szczęśliwą. Grasuje po podwórku równo! 8)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

karolcia_92

[poprzednia]