Sabinka - niepełnosprawna szylkrecia W NOWYM DOMKU!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 21, 2009 23:04

Niestety Sabinka miała sterylkę aborcyjną. Były 4 maluchy.

Ważne że Sabinka czuje się dobrze. Trzymamy kciuki. Polubiłam ją strasznie - z resztą jak wszytskie kaleki / BO KOCHAM JE NAJBARDZIEJ/.

Pamiętajcie wszyscy, że kot "kaleka" jest najfajniejszym kociakiem jaki może być. Są to kotki najbardziej wdzięczne, przytulaste i kochane.

ADOPTUJĄC KOTKA NIEPEŁNOSPRAWNEGO - --- > ROBISZ O WIELE WIĘCEJ NIŻ ZROBIŁBYŚ ADOPTUJĄC JEDNEGO KOTA :!: :!: :!:
MIKUŚ

Post » Sob mar 21, 2009 23:17

Mikuś- piękne słowa :1luvu:
Kaleki nie równa się gorszy...

Hop Sabciu! Jak tam po sterylce?
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob mar 21, 2009 23:18

Sabinkę zawiozłam na sterylkę na godz. 13 zostawiłam i wróciłam do kociarni z Milką, która miała ściagane szwy, powiem, że strzsznie się denerwowałam siedziałam jak na szpilkach :cry: o godz. 16 zadzwonił wet , że moge już po Sabinkę przyjechać - pojechałam wszystko poszło w miarę dobrze, sterylka była aborcyjna, więc nie taka prosta sprawa, jak pisała Basia były 4 płody, kociaki no nie wiem :cry: z jednej strony żal człowiekowi tych maleństw ale .... kurcze no sama nie wiem nie mam z tego powodu zbyt dobrego nastroju :cry: nie chcę o tym nawet myśleć, nie jest to łatwe :cry: Sabinka została u Uli jak ją zawiozłam jescze się nie wybudziła, ale już tam łapkami drapała w konenerku, bałam się ją zostawić na kociarni bo przecież nas tam całą noc nie ma , a gdyby się coś działo z nią :cry: jak na razie nie mam od Uli alarmujących telefonów albo sms-ów więc mam nadzieję, że wszystko dobrze. To dzielna i spokojna koteczka, w samochodzie nawet nie miauknęła jak z nią jechałam - Boże czemu to wszystko jest takie ciężkie :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 21, 2009 23:26

Za każdym razem przykro jak jest aborcyjna, ale tyle tych kociąt niechcianych, niekochanych, porzuconych, umierających po cichutku w kącikach /z braku siły/............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mam też dość umierającyh kociąt na moich rękach - zostaje dożywotnia trauma. DLATEGO TRZEBA ROBIĆ STERYLKI NORMALNE I ABORCYJNE :?

Ręcę opadają - to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Sabinka ma chorą łapkę i nie wyobrażam jej sobie jako "mamusia" /choć z pewnością by się starała/.
Na szczęście juz jest po wszystkim i teraz Sabince będziemy pomału szukać najwspanialszego domku.
Zasłużyła sobie dziewczynka :wink:
MIKUŚ

Post » Nie mar 22, 2009 8:12

Sabinko nie spadaj :)
MIKUŚ

Post » Nie mar 22, 2009 9:33

My sobie tak po cichutku z Kasiąfo piszemy lisciki na pw.Wiecie tak konspiracyjne dzialamy.

Chyba Sabinka już ma nowych dużych.!!!!!!!
No chyba że się wycofa z adopcji :roll:

Jestem jak najbardziej za domkiem u Kasifo!Cudowny domek który przygarnia nie tylko kocia ,ale i psie bidy po przejsciach.
Wstepnie ustaliłam z Kasią ze Sabinka pojedzie po ściągnięciu szwów już zagojona i zdrowa.Zeby nie przysparzać jej nowego stersu.

Sama ją zawiozę do nowego domu.Mój chłop już się cieszy z tej wycieczki bo Kasia jest posiadaczką dwóch psów :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 22, 2009 9:36

No to OGROMNE :ok: za domek u Kasifo !!!!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Post » Nie mar 22, 2009 9:48

Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 22, 2009 10:01

mar_tika pisze:Obrazek

Niedzielno przedpołudniowe hoop :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 22, 2009 12:38

mar_tika pisze:My sobie tak po cichutku z Kasiąfo piszemy lisciki na pw.Wiecie tak konspiracyjne dzialamy.

Jestem jak najbardziej za domkiem u Kasifo!Cudowny domek który przygarnia nie tylko kocia ,ale i psie bidy po przejsciach.
Wstepnie ustaliłam z Kasią ze Sabinka pojedzie po ściągnięciu szwów już zagojona i zdrowa.Zeby nie przysparzać jej nowego stersu.

Sama ją zawiozę do nowego domu.Mój chłop już się cieszy z tej wycieczki bo Kasia jest posiadaczką dwóch psów :wink:

Super wieści. Kciuki za domek :ok:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Nie mar 22, 2009 12:47

mar_tika pisze:My sobie tak po cichutku z Kasiąfo piszemy lisciki na pw.Wiecie tak konspiracyjne dzialamy.

Nie ma mowy o żadnym wycofywaniu. Jeśli o mnie chodzi to możecie pościągać banerki Sabinki i zrobic miejsce nowym potrzebującym. Sabinka ma dom!

kasiafo

Od: Czw mar 19, 2009 21:16

Post » Nie mar 22, 2009 12:48

kasiafo pisze:

Nie ma mowy o żadnym wycofywaniu. Jeśli o mnie chodzi to możecie pościągać banerki Sabinki i zrobic miejsce nowym potrzebującym. Sabinka ma dom!

:1luvu: :dance2: :dance: :aniolek:
Sabinka ma DOM!!!!! :D
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Post » Nie mar 22, 2009 15:55

kasiafo pisze:

Super wieści Sabinka ma domek :lol:
Dzwoniłam do Uli Sabinka juz wybudzona, ale jeszcze słabiutka, więcej śpi i dpoczywa, no ale co się dziwić wczoraj miała ciężki zabieg :( dziś dostanie zastrzyk, we wtorek następny antybiotyk, jeśli wszystko bedzie się ładnie goić 31.03 ściągnięcie szwów. Książeczka zdrowia Sabinki jest u mnie w tyodniu podrzucę na kociarnię.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 22, 2009 18:31

Kasiafo, Aniele forumowy - sliczna kicia Ci sie trafila - jakie kocie towarzystwo bedzie miala Sabcia?? :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie mar 22, 2009 18:34

Cudnie... :)
ObrazekObrazek

Nawie

Od: Wto mar 03, 2009 19:15

[poprzednia][następna]