A Karmel to ten czarny ? Bo mnie karmel to się kojarzy z jednym kolorem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Janosia pisze:Karmel, Ciasteczko i Latte są kotami pro ludzkimi - mogłyby żyć tylko z człowiekiem bo jak się człowiek pojawia koty są nieważne.
Ciasteczko przychodzi i jak gdyby nigdy nic układa się na rękach i róbta człowieku co chcesz, ja ci się będę w oczy za to czule patrzył. Latte wystawia się cała do macania i gada przy tym jak najęta a Karmel podchodzi na wysokość mojego nosa i mnie zaczepia żeby mu miłość wyznawać.
amyszka pisze:To masz wesoło![]()
A Karmel to ten czarny ? Bo mnie karmel to się kojarzy z jednym kolorem![]()
oleska222 pisze:Janosia pisze:Karmel, Ciasteczko i Latte są kotami pro ludzkimi - mogłyby żyć tylko z człowiekiem bo jak się człowiek pojawia koty są nieważne.
Ciasteczko przychodzi i jak gdyby nigdy nic układa się na rękach i róbta człowieku co chcesz, ja ci się będę w oczy za to czule patrzył. Latte wystawia się cała do macania i gada przy tym jak najęta a Karmel podchodzi na wysokość mojego nosa i mnie zaczepia żeby mu miłość wyznawać.
Ale suuuper, tyle miłości naraz może normalnie z nóg zwalić
![]()
A która Twoja dziewczyna ma rujkę? Czy to znaczy, że czeka Was strasssna sterylizacja?
Moja adopcja się nie powiodła - Amerykanka oddaje kotaSkakał jej w nocy po twarzy i atakował oczy... Pewnie była to tylko forma zabawy...
oleska222 pisze:Raport optymistyczny![]()
Ktoś z rodziny chętny na kociaki czy będziesz im szukać domków przez ogłoszenia?
15pietro pisze:Od niedzieli my zaczynamy walkę ze świerzbem usznym, katarem i (chyba) herpesem w oczach u naszego tymczasowicza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości