Mała BiBi w DS, jej siostrzyczka DiDi odeszla :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 11, 2008 17:14

Małe puchatki sie bardzo kochaja, siedza grzecznie w lazieneczce i nie protesyuja tylko spia w siebie wtulone w wiklinowej budce :)
O dziwo BiBi nie protestuje, bo ona przeciez ostatnio caly czas na salonach byla, ale jako ze jej sister musi zaufac to siedza na malej przestrzeni.

Do Wrcoławia jedzie BiBi, juz powoli pakuje wypraweczke, dzis przyjada specjalnie dla niej zamowione piorka na kiju, bo piorka dla BiBi sa cool.

DiDi narazie piorkami sie nie interesuje wiec nie wiem jak to bedzie z DiDi.
Jutro przyszla Pani DiDi przyjdzie nas odwiedzic, z Asia jerzykowka bedziiemy jak ten sąd boży ;) I jak wszystko bedzie cacy to DiDi z PiPi zamieszkaja razem.

A kolejny fajny dom ktory chce koteczke zgodzil sie na Jadzie od CoolCaty i jak uda nam sie z transportem i Jadzia nie pojdzie wczesniej do domku to amieszka z 8 letnia dziewczynka :)

4-ty dobry dom chce tylko kocia dziewczynke burasa...moze wezmie Maje od puss, bede ich namawiac zobaczymy co wyjdzie.

Piaty dom zadzwoni do Zoji po mala Mike, ale ze wychodzacy ale pod miastem to nie wiem jak bedzie.

Oglonie mialam 15 telefonow na ogloszenie BiBi, niektore smieszne, inne jak sie dowiedzialy ze ankieta to nie odpisaly, 2 odesla mi zwrotna ankiete to zobaczymy czy mnie przekonaja. Jestem ogolnie w szoku jaki jest odzew.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw gru 11, 2008 17:55

Etka pisze:Małe puchatki sie bardzo kochaja, siedza grzecznie w lazieneczce i nie protesyuja tylko spia w siebie wtulone w wiklinowej budce :)
O dziwo BiBi nie protestuje, bo ona przeciez ostatnio caly czas na salonach byla, ale jako ze jej sister musi zaufac to siedza na malej przestrzeni.

Do Wrcoławia jedzie BiBi, juz powoli pakuje wypraweczke, dzis przyjada specjalnie dla niej zamowione piorka na kiju, bo piorka dla BiBi sa cool.

Jutro przyszla Pani DiDi przyjdzie nas odwiedzic, z Asia jerzykowka bedziiemy jak ten sąd boży ;) I jak wszystko bedzie cacy to DiDi z PiPi zamieszkaja razem.

A kolejny fajny dom ktory chce koteczke zgodzil sie na Jadzie od CoolCaty i jak uda nam sie z transportem i Jadzia nie pojdzie wczesniej do domku to amieszka z 8 letnia dziewczynka :)

4-ty dobry dom chce tylko kocia dziewczynke burasa...moze wezmie Maje od puss, bede ich namawiac zobaczymy co wyjdzie.

Piaty dom zadzwoni do Zoji po mala Mike, ale ze wychodzacy ale pod miastem to nie wiem jak bedzie.

Oglonie mialam 15 telefonow na ogloszenie BiBi, niektore smieszne, inne jak sie dowiedzialy ze ankieta to nie odpisaly, 2 odesla mi zwrotna ankiete to zobaczymy czy mnie przekonaja. Jestem ogolnie w szoku jaki jest odzew.

WOW! 8O
fufu

Post » Czw gru 11, 2008 20:13

fufu pisze:
Etka pisze:Małe puchatki sie bardzo kochaja, siedza grzecznie w lazieneczce i nie protesyuja tylko spia w siebie wtulone w wiklinowej budce :)

WOW! 8O
8O 8O 8O WoW & LoL 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Czw gru 11, 2008 21:41

BiBi :love:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw gru 11, 2008 21:45

Jowitko, torba żarcia jest da Twoich kotów! Ciesze się, ze dziewczynki przytulone i spokojne, a że podobne są, to święta racja.
Pozdrowienia dla Bibi i Didi od Jadwigi, która wzięła się teraz za dotrzymywanie na siłę towarzystwa dziekiemu kocurowi po amputacji oka. Chłopina jest w takim szoku, że pozwala Jadzi wspinac się na siebie i mordować swój ogon :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 11, 2008 22:00

CoolCaty pisze:Jowitko, torba żarcia jest da Twoich kotów! Ciesze się, ze dziewczynki przytulone i spokojne, a że podobne są, to święta racja.
Pozdrowienia dla Bibi i Didi od Jadwigi, która wzięła się teraz za dotrzymywanie na siłę towarzystwa dziekiemu kocurowi po amputacji oka. Chłopina jest w takim szoku, że pozwala Jadzi wspinac się na siebie i mordować swój ogon :)

Juz to sobie wyobrazam jak mala Jadzia zasadza sie na wielkiego kocura :)
Na poczatku BiBi polowala na ogon mojego czarnego Drakula, smiechu mialam coniemiara! :D

Etka

Post » Czw gru 11, 2008 22:53

Dawno nie byłam u Ani to się i pogubiłam :roll: Jadzia to trzecia z siostrzyczek?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 12, 2008 8:13

nie Jadzia to białasek z odrobina burosci. Jest innym miotem

a teraz zdaje relacje.
Noc dziewczynki spedzily w lazience w wiklinowej budce, ale rano bylo darcie papy chce na salony ( to BiBi).
DiDi jest jeszcze bardzo niesmiala choc juz nie zwiewa przede mna. Taka spokojniutka kotunia bo pewnie wystrsszona ;)
BiBi z kolei to wulkan energi ktory wariuje jak nie wiem.

Rano w kuwetce byly dwie koo jedna idealna ( to pewnie BiBi bo takie robila) a druga nie ladna ( mysle ze DiDi) no i maly pawik. Obstawiam ze to DiDi. Odrobaczamy DiiDi Strongholdem, mysle ze dzis jej podam bo zaczelam odrozniac panienki. BiBi ma troszenke wezszy pyszczek. No i zwariowany chrakter :D
A i apetyty obie maja ogromne...wterzalaja az milo :)

a wogole sa slodkie, postaram im pstryknac jakas fotke.

BiBi ma juz spakowana walizeczke, doszly jeszcze zamowione w Mruczaczy pioreczka i moze szczesliwa jechac o swojego domku jutro.
A ja chyba bede beczec bo to moj slodki wyjatkowy psotnik.
Niekiey patrzy sie na koty i sie wie.
Ja wiem ze BiBi jest ta wyjatkowa. Buu czemu nie moze byc moja ...

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 8:33

Czyli jutro zabieram BiBi? Mam nadzieje, ze jutro wszystko dobrze przebiegnie! Bo jak domek mi podpadnie słowo daje nie oddam! Zabieram BiBi i w nogi!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt gru 12, 2008 8:51

Karotka pisze:Czyli jutro zabieram BiBi? Mam nadzieje, ze jutro wszystko dobrze przebiegnie! Bo jak domek mi podpadnie słowo daje nie oddam! Zabieram BiBi i w nogi!

haha, no i dobrze :)

teraz domek sie przestraszy i bedzie Cie jak krolowa witac.
Zaznaczam ze domek forumowy i czyta ;)

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 9:03

O kurcze! No to ładnie! :oops:
Gdybys mnie nie zacytowała to bym mogła jeszcze cos podminic w moim poscie :wink:
Na swoje usptrawiedliwienie mam to, ze sama mi zapodałąs taka instrukcje w razie czego :twisted:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt gru 12, 2008 9:49

hehe, instrukcja jest zawsze taka sama :twisted:

ale mysle ze bedzie dobrza, rzadko mnie myli moja intuicja :)

Etka

Post » Pt gru 12, 2008 10:01

spokojnie dziewczyny ;)
domek też pod moją opieką, a ja kociara do 5 r.ż. ;) z czego teraz mam trzy ;)
Etka! prace ruszyły.... :twisted: maczałaś w tym swoje paluszki??? :wink: nie spodziewałam się, że tak prędko.... więc kto wie, kto wie... może już niedługo znów będziesz słała komitet adopcyjny do Wrocławia :lol:
miłego dnia :)
Obrazek
Obrazek

la gata

Od: Nie gru 07, 2008 23:12

Post » Pt gru 12, 2008 10:07

oj dziewczyny, Wy to jestescie..nie straszcie domku ;) ciesze sie, ze Bibi ma domek :) trzymam kciukalce za Didi,zeby nie byla taka przestraszona i,zeby tez domek sie szybko znalazl :)

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Pt gru 12, 2008 11:00

taaa BiBi cwaniara jest taka zarta ze DiDi wyzera tu zdjecia obrazujace jak to jest ;)

tu kazde przy swojej misce
Obrazek

tu BiBi robiatak na miske DiDi
Obrazek

chyba wygrala co? ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

biedna DiDi teraz musze karmic ja osobno bo ten potwor BiBi zje jej wszystko :lol:

Etka

[poprzednia][następna]