O dziwo BiBi nie protestuje, bo ona przeciez ostatnio caly czas na salonach byla, ale jako ze jej sister musi zaufac to siedza na malej przestrzeni.
Do Wrcoławia jedzie BiBi, juz powoli pakuje wypraweczke, dzis przyjada specjalnie dla niej zamowione piorka na kiju, bo piorka dla BiBi sa cool.
DiDi narazie piorkami sie nie interesuje wiec nie wiem jak to bedzie z DiDi.
Jutro przyszla Pani DiDi przyjdzie nas odwiedzic, z Asia jerzykowka bedziiemy jak ten sąd boży

A kolejny fajny dom ktory chce koteczke zgodzil sie na Jadzie od CoolCaty i jak uda nam sie z transportem i Jadzia nie pojdzie wczesniej do domku to amieszka z 8 letnia dziewczynka

4-ty dobry dom chce tylko kocia dziewczynke burasa...moze wezmie Maje od puss, bede ich namawiac zobaczymy co wyjdzie.
Piaty dom zadzwoni do Zoji po mala Mike, ale ze wychodzacy ale pod miastem to nie wiem jak bedzie.
Oglonie mialam 15 telefonow na ogloszenie BiBi, niektore smieszne, inne jak sie dowiedzialy ze ankieta to nie odpisaly, 2 odesla mi zwrotna ankiete to zobaczymy czy mnie przekonaja. Jestem ogolnie w szoku jaki jest odzew.