Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
rose80 pisze:Rowniez ciesze sie ze rodzenstwo znajdzie domek ... Zaluje ze nie u mnie ale rozumiem ze razem lepiej i blizej lepiej i wszystko rozumiem. Piekne te koteczki są ...
Agnieszka Marczak pisze:Kociaki u mnie.Moj syn rozwalil malej nozke tzn zatrzasnal drzwi jak ona wbiegala i rozwalil jej jedna opuszke.Bylam wczoraj u Twojej wetki(zostawilam leki,ktore Ci skubnelam) i powiedziala ze sie samo zrosnie.Mala nie kuleje i wydaje mi sie,ze wogle tego nie czuje.Miala zaklejony plasterek,ale wtedy ciagle trzepala nozka.Rano przybiegla juz bez plastraKociaki ida do nowego domku w piatek wieczorem,aby wszyscy byli w weekend w domu no i pewnie,ze w sobote sa Mikolajki
.Nowa wlascicielka Ilona pojechala dzis po wyprawke.Mialysmy jechac razem,ale sie pochorowalam
Co do chetnych to wcale nie bylo ich duzoA takich w miare sensownych to ze trzy osoby.A dzisiaj dzwonila Pani,ktorej kotka zabili sasiedzi a przedtem poturbowal pies
Strasznie sie oburzyla,ze nie zalatwie jej kota(bo wczesniej padla taka propozycja z mojej str)i rzucila sluchawka
Jej nr to 512 353...Uwazajcie
Agnieszka Marczak pisze:Nowy domek kotkow bardzo zadowolony.Troche sie martwia malutka,ze taka spokojnaMoze ona ma tylko taki charakter?Oby...
Dzwonilam do Zukowa,do pierwszych wlascicieli dowiedziec sie kiedy sie urodzily.Za trzy dni skoncza dwa miesiace
Nasze piękne lśniące gwiazdeczki już w nowym domu. Jaka radość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 16 gości