POTRZEBNE DS 6płochliwych maluchów do adopcji+ 3nowe+2domowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 27, 2008 19:54

Pusia kotka która miałam na sterylke znalazła nowy domek pojechała z moim tymczasem Nawim do Niemiec znalazła tam nowy cudowny domek wiem że jest tam szczęśliwa . Bianka tez w nowym domku w szczwnicy u mamy Joli która wzieła nawiego i pusie,obie znalazły wymarzone domki .
Na cmętarzu jest jeszcze mnustwo kotek które potrzebuja sterylki ale narazie nie mam klatki łapki a bez niej nic nie zdziałam ,pozatym kotki dzis w ładna pogode powyłaziły do jedzonka ,ale nie wszystkie widziałam tylko 5 dawno nie widziałam niektórych kotów niewiem co sie z nimi stało -martwie sie o nie mam nadzieje ze jak sie zrobi cieplej to powychodza do jedzonka

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Czw mar 27, 2008 23:01

jeżeli nie będziesz miała w najbliższym czasie klatki- łapki, może warto rozważyć wystawienie bazarków na jej zakup? :) Pomogę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw mar 27, 2008 23:19

dobry pomysł tylko zupełnie niewiem jak zaczac i co wystawic nie mam nic takiego a własna klatka by sie przydała

kasia79

Post » Pt mar 28, 2008 0:00

jak zacząć? opisz sytuację i dodaj, że klatka bardzo by Ci ułatwiła działalność :)

a wystawiać możesz wszystko- kosmetyki, biżuterię, gadźety, książki... :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie mar 30, 2008 11:34

wczoraj zauważyłam że jedna kotka na cmętarzu ma ruje ale niestety bez klatki łapki bedzie bardzo trudno ją złapac na sterylke ,niewiem jak ale musze spróbowac moze jakimś cudem sie uda inaczej bedą maluszki
Ajeśli uda mi sie ja złapac przydał by sie tymczas na tydzien ale oczywiście chętnych nie ma?

kasia79

Post » Nie mar 30, 2008 20:47

kasia79 pisze:wczoraj zauważyłam że jedna kotka na cmętarzu ma ruje ale niestety bez klatki łapki bedzie bardzo trudno ją złapac na sterylke ,niewiem jak ale musze spróbowac moze jakimś cudem sie uda inaczej bedą maluszki
Ajeśli uda mi sie ja złapac przydał by sie tymczas na tydzien ale oczywiście chętnych nie ma?

myślę, że nie trzeba Ci przypominać, że można kastrować również aborcyjnie? :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie mar 30, 2008 21:14

chodzoło mi o to ze jak nie uda mi sie jej wogule złapac bo one potrafia sie dobrze schowac
a to ze sterylki sie robi do końca to wiem

kasia79

Post » Nie mar 30, 2008 22:52

kasia79 pisze:chodzoło mi o to ze jak nie uda mi sie jej wogule złapac bo one potrafia sie dobrze schowac
a to ze sterylki sie robi do końca to wiem

trzymam kciuki, żeby się UDAŁO złapać :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw kwi 17, 2008 22:02

nie mogłam łapac kotów na sterylki bo umnie w domu była epidemia wszystkie zwierzaki chorowały ale juz po wszystkim
mam umówiona sterylke na 22 -04 cięrzarna kotka ma byc sterylizowana ale nie wiem czy zdąze przed okoceniem -mam nadzieje ze tak
POTRZEBNY DT NA TYDZIEN PO STERYLCE OD 23 04 DOWIOZE KOTKA

kasia79

Post » Nie kwi 20, 2008 1:10

niestety, mogę tylko podnieść :( :ok: za udaną operację i żeby choróbsko poszło sobie precz :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie kwi 20, 2008 22:55

dzis 3 godziny prubowałam złapac kotki cięrzarne jedną z trzech biegających na cmętarzu -ale niestety nie udało sie zjadły mięsko całego tunczyka ale nic pozatym .Jutro bede miał klatke łapke wiec bedziemy znowu prubowac jesli wogule jutro wyjda z ukrycia jesli nie to trzeba bedzie przesunąc sterylke a one moga poprostu zdąrzyc urodzić,no ale nic nie poradze sama z chłpoakiem nie daje rady a pomocy nie ma
podziwiam mojego tż ze tyle znosi cierpliwie i pomaga mi dzielnie duze brawa mu sie należą
no to jutro kolejna próba -tym razem mam nadzieje sie uda
a moze jakis dt sie znajdzie ????

kasia79

Post » Wto kwi 22, 2008 15:02

kciuki trzymam oczywiście cały czas, jako że już mamy "pojutrze" w stosunku do poprzedniego postu pozwolę sobie zapytać, czy akcja posunęła się choć trochę do przodu? :)

a jeśli zdążą urodzić, ja bym rozważyła uśpienie miotów, jeśli dasz je radę zlokalizować...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto kwi 22, 2008 20:40

niestety akcja bezskuteczna bedziemy próbowac dalej
a na znalezienie miotw wątpie czy to by mi sie udało ogromny cmętarz z mnustwem kryjówek ale bede szukac

kasia79

Post » Śro kwi 23, 2008 9:14 mord

kasia79 pisze:niestety akcja bezskuteczna bedziemy próbowac dalej
a na znalezienie miotw wątpie czy to by mi sie udało ogromny cmętarz z mnustwem kryjówek ale bede szukac

Nie szukaj kotów tylko po to, żeby je zabić :evil:
Pozdrawiam
Jura

Jura

Od: Wto lut 26, 2008 23:30

Post » Śro kwi 23, 2008 13:14

napisz mi gdzie ty wyczytałaś ze ja znalazłam miot i chce go zabić
co?
nie pisz czegoś co jest nie prawdą ,po pierwsze napisałam ze wogule na znalezienie miotów nie ma szans a wiec jak mozesz pisac ze szuakam je zeby je zabic
po drugie jesli ja nie wysterylizuje tych kotek to administracja cmentarza napewno sie ich pozbedzie a jak to dla nich nie ma znaczenia znaczenie dla nich ma zeby tam nie było kotów .
one nie sa tam mile widziane a sa 3 ciezarne kotki wiec myslisz ze co sie stanie z tymi kociakami
a moze zaproponujesz np.dom tymczasowy wtedy zmiła chęcia poczekamy az kicie sie urodza i az maluszki podrosną zeby szukac im domów tylko teraz policz 3 cięzarne conajmniej niech kazda urodzi po 4 kociaki znajdziesz tyle domów jesli tak to ok
nie krytykuj dobrze bo robie co moge zeby tym kotom pomóc jestem tu sama nikt mi nie pomaga niewiesz jak jest [przeczytaj wątek od poczatku] moze wtedy nie bedziesz krytykowac ludzi za to zechcą pomagać
Ostatnio edytowano Śro kwi 23, 2008 14:48 przez kasia79, łącznie edytowano 2 razy

kasia79

[poprzednia][następna]