[Kielce] Koty pani Kazi już w nowych domach !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 09, 2008 1:32

Przepraszam że tak długo nie pisałam,ale tyle miałam na głowie :roll:

Fibi jest świetna ! Milusia, kolankowa to za mało powiedziane! :lol:
Obecnie brzusio już wygojony, po smarowanku ma jeszcze fioletową sierść (od maści),ma już swoje ulubione miejsca,w bodajże we wtorek idę z nią na szczepienie i obejrzenie dokładnie brzusia czy już napewno wszystko ok. Jak narazie co dzień szaleje z rezydentką,co dziwne w sumie już pod koniec drugiego dnia bawiły się razem jakby znały się od kociaka 8) co mnie bardzo zdziwiło,czytałam troszkę forum i myślałam że zajmie im to od tygodnia do miesiąca może nawet więcej, a tu taka miła niespodzianka :P , obecnie zna już każdy kąt, bawi się świetnie z rezydentką, nawet drapaka używa :D Także widocznie chyba jej dobrze :lol:
śpi razem z rezydentką i ze mną na łóziu,jest przemiła,nie chce wręcz zejść z kolan,przytula się,mruczy jak na kociaka przystało, niedługo wstawie nowe zdjątka.pozdrawiam :)

Dalin

Od: Wto sty 15, 2008 17:34

Post » Śro mar 12, 2008 16:37

Wczotaj z Fibi byłam u weta,została zaszczepiona, brzuszek już całkiem wyleczony, kicia zdrowa jak rybka :D.Wstawiam pare fotek :)

Dwa potworki :twisted:
Obrazek

Ach te futerko :wink:

Obrazek

Obrazek

Przysypiamy :lol:

Obrazek

A tak nawiasem rozmawiałam wczoraj troszkę z wetem (wie że Fibi adoptowałam) i spytał się mnie czy ktoś przygarnął by dwie kicie (obiecałam że się zapytam tutaj), siostrzyczki, wiek około 6 miesięcy buraska i czarnulka, lekko dzikawe, wet dokarmia maluchy i nie chce żeby coś im się stało, mogę podać jego numer tel. na privie gdyby byłaby jakaś nadzieja dla kociaków.

---------------------------------

Dalin

Od: Wto sty 15, 2008 17:34

Post » Śro mar 12, 2008 22:19

Chyba najlepiej byłoby, gdybyś założyła im wątek i wstawiła zdjęcia. Obiecuję pomóc w podnoszeniu i ogłoszeniach :)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

[poprzednia]