Malenka Gracja szuka cudownego domku ..takiego naj :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2007 20:59

oj, nie zapomniala co to jest traktorek :twisted: wczoraj w nocy nawet bylam w szoku ...
Bylo dosc pozno, kiedy zdecydowalam sie skonczyc czytac i pojsc jak normalny czlowiek spac, wiec wyszarpnelam spod Gracji przykrycie, zgasilam swiatlo i wzielam sie do przykrywania ... oczywiscie obie kotki przeploszylam i juz myslalam ze sie obraza, ale nie :lol: Najpierw poczulam wiekszy ciezar, ktory mie sie przylozyl prawie przy stopie - to Blanka; a potem takie drobne deptanie i lekkie opieranie - to Gracja. No dobra, jednak spia ze mna.
Poniewaz wczesniej deszcz walil mocno o parapet, wiec jak uslyszalam wrrrrr, to myslalam, ze to na zewnatrz ... pociag jedzie? samochod na silniku stoi? ktos o polnocy wierci? Ale wystarczylo, ze podnioslam glowe i tajemnica sie rozwiklala: Gracja przytulila sie do nogi i zaczela wnieboglosy mruczec :1luvu: nawet jej nie glaskalam, ale mruczenie ustalo dopiero po dobrych kilkunastu minutkach ... coraz cichsze, az umilklo, a Gracja zapadla w slodki sen ...

Komu te sliczna mieszanke dzikiej energii, rezolutnosci i slodyczy?
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Śro sie 15, 2007 8:15

:D fajnie tak usypiac przy kociej muzyczce :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 15, 2007 16:43

Gracja lubi mescapone 8O moze dlatego, ze tluste?
W ramach eksperymentu posmarowalam sobie grzanke mescapone i polozylam na wierzch salami ... Gracja niemal po trupach przepychala sie do talerzyka - bylam pewna, ze to zapach salami ja tak wabi i zanim sie obejrzalam, wylizala kawalek kanapki z serka :twisted:
Ale cyrk sie zaczal dopiero potem! Usiadla mi na nogach, zapamietale myla lapki i pyszczek (skojarzyla mi sie z powiedzeniem o zadowolonym kocie - jakby zlasowala smietane :lol: ), po czym polozyla sie i mrrrrrrrrrrr motorek na pelen regulator ... poki nie zasnela, oczywiscie :wink:
:cat3:
Blanka natomiast chyba zazdrosna - podczas tego wystepu Gracji usadzila sie nieopodal, ale pupa do mnie i jescze glowa odwrocona, zeby przypadkiem mnie nie widziec :wink: a teraz .. wcisnela sie w legowisko, ktore nabylam kiedys dla Gracji - widac bylo, ze nie jest lekko jej sie tam zmiescic, ale wszyscy wiedza, co to uparty kot :ryk:

Gracja juz mocno urosla - probowalam wczoraj pstryknac jakies fajne zdjecia. Kicia oczywiscie fajne pozy przyjmowala, ale ... nie wtedy kiedy pstrykalam :twisted:
I coraz bardziej sie przekonuje, ze docelowy domek Gracji bedzie mial z niej duzo relaksu i radosci

Gocha17_

Post » Śro sie 15, 2007 16:57

Wlasnie do legowiska, w ktorym Blanka sie ledwo zmiescila, dolaczyla Gracja ... a Blanka niewiele myslac wziela sie za mycie malej :love: :love: :love:

Jesli ktos jeszcze nie zakocony, niech wyrzuca telewizor i zaprasza do swego domostwa przynajmniej 2 koty :kotek: :kitty: bedzie mial NIEPOWTARZALNY SERIAL lepszy niz telewizyjny :ok: :ok: :ok:

Gocha17_

Post » Śro sie 15, 2007 18:05

dlatego ja nie oglądam telewizji....mam teatr na żywo :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2007 20:15

czy ona napewno szuka domku :?: :?: :?: :?: :wink:
zmieniłam tytuł...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 15, 2007 21:41

:twisted: kusisz, co? :twisted:

Gracja, jak najbardziej, szuka domku, ale takiego naj naj naj! Najlepiej lepszego niz ma u mnie :ok:
Nie moze to byc dom pusty, bo jest baaardzo towarzyska! Smiem twierdzic, ze kocha WSZYSTKO co zyje! Plus zabawki, oczywiscie :lol:

Gocha17_

Post » Czw sie 16, 2007 7:35

Lepszego :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
a gdzie ona znajdzie lepszy domek niz u ciebie..u swojej ukochanej dużej :?: :?: :?: :?:
to moze ja juz zmienie tytuł.. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 10:00

No przeciez zmienilas juz :-) i baaaardzo mi sie podoba :ok:

Nie wiem tylko, czy Gracja jest zadowolona, bo wczoraj mi kichala nie tylko nad miska wody, a jak przysnela to zaczela swistac :conf: 8O
Urywam sie dzisiaj wczesniej z roboty i lece znowu do weta ... kciuki, kciuki ... zeby sie nie okazalo, ze moje szukanie kotu domu przynosi mu pecha!
[Prawie rok temu, jak wobec sprzeciwu rodziny na pojawienie sie Blanki, zaczelam szukac jej domku, przewrocila sie na nia deska do prasowania, i kicia ledwo przezyla :cry: wiec za kazdym wyjsciem teraz mam stresa, czy podczas nieobecnosci cos sie nie stalo Gracji ...]

Gocha17_

Post » Czw sie 16, 2007 10:15

czyżbyśmy się za KK wzieły :?: :evil: nie chorować mi prosze...
no tak ,Kropke tez oddawałam i nigdy nie mogłam ..bo ciągle co chętny to chora była,cudowne ozdrowienie nastapiła jak decyzja zapadla i u nas została..a tak 2m. dzien w dzien u weta... :lol:

odrobacz ponownie ,prosze...aniprazolem ,wiem upierdliwa jestem ale wszystkie chaszczaki to straszne....robaki.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 11:06

:strach: juz bym chetnie wyrwala do domu ... nie wiem, czy do konca roboty wytrzymam, skupic sie nie moge ... :roll:

Gocha17_

Post » Czw sie 16, 2007 13:59

Pewnie to nie miejsce na to ale tak zupełnie na marginesie, z ogromną przyjemnością donoszę, że rudo biały Tulipan nie dość, że sam wygląda jak pączek w maśle to dorobił się pszyszywanego, troszkę młodszego braciszka! odłowionego z podwórka kamienicy gdzie mieszka właścicielka Tulipana Kasia!

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

Post » Czw sie 16, 2007 14:39

otka to cudownie :D
jak miło że się odezwałaś ,nie widziałam cię kawał czasu na forum...albo ja slepa jestem :oops:

a zdjęcia jakieś????
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 16, 2007 14:41

pozdrowienia dla kolezki Gracji :wink:
to fanfan Tulipan na Sadybie urzeduje? Gracja tam miala swoja "izolatke" przez ok, tydzien, teraz szaleje z ciotka Blanka w Piasecznie :ryk:

Gocha17_

Post » Czw sie 16, 2007 15:07

Gocha17, Tulipan jest chłopak z Pragi. Sadyba i Piaseczno i Gocha kojarza mi się z moją koleżanką z VI LO im.T.Reytana, ale to chyba za duży zbieg okoliczości by był.

Dorciu, zaraz się postaram o parę zdjęć kocurków.

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

[poprzednia][następna]