12 letnia kotka zostawiona w lecznicy. [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2007 12:42

Nie mam warunków na DT ... :cry:
Mogę tylko trzymać za Was kciuki i popytać znajomych ... z niewielką nadzieją :?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lip 30, 2007 14:02

Nie wiem co mam zrobić... Muszę Ją jak najszybciej wziąć do domku. Tylko jak mam przekonać Łukasza do tego.. On podchodzi bardzo sceptycznie do moich kocich pomysłów.. Jutro bede wszystko wiedziała... Mam nadzieję, że uda mi się Go przekonać do tego, zeby wziąć Figę w sobotę. Kciuki będą niezbędne.. Słyszałam, ze są one niezawodne i że potrafią zdziałać cuda.. :(

Madziaa

Od: Czw cze 28, 2007 15:28

Post » Pon lip 30, 2007 14:10

Madziaa pisze:Nie wiem co mam zrobić... Muszę Ją jak najszybciej wziąć do domku. Tylko jak mam przekonać Łukasza do tego.. On podchodzi bardzo sceptycznie do moich kocich pomysłów.. Jutro bede wszystko wiedziała... Mam nadzieję, że uda mi się Go przekonać do tego, zeby wziąć Figę w sobotę. Kciuki będą niezbędne.. Słyszałam, ze są one niezawodne i że potrafią zdziałać cuda.. :(

No to ja już trzymam te kciuki.
Z facetami nigdy nic nie wiadomo, może a nuż Cię zaskoczy i się zgodzi, wtedy dopiero się zdziwisz ... że Oni mimo, że z innej planety, to jednak w środku wrażliwi są ... :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lip 30, 2007 14:16

Nie mówię, że nie są. Z trudem już przekonałam Go do Miśka. Później Figa... Zgodził się po wielkim proszeniu. Ale wlasnie... Dopiero jak wyniesiemy sie do Łodzi. Łukasz zaczyna pracę w Lodzi, musimy szybko znaleźć mieszkanie. Na szczęście ludzie, do których dzwoniłam o wynajem mieszkania, zgadzali sie na Koty 8O Byłam w szoku.. Tylko jak Jego przekonac.. Kurcze on jest uparty jak osioł...

Madziaa

Post » Pon lip 30, 2007 18:02

ja wcześniej zrozumiałam, ze już uzgodniliście , że bierzecie Figę na zawsze

może jak ją zobaczy, pogłaszcze to się zgodzi

Madziaa napisałaś do iwci ? to jest bardzo ważna zasada na miau
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lip 30, 2007 20:48

Napisałam, ale nie wiem czy doszło.. Komp mi szwankuje... Przekonałam Łukasza... W sob jeżeli bedziemy mogli to Ją weźmiemy. Albo w tą co teraz będzie albo w nst. Tylko Iwcia mi nie odpisuje... Ech...

Madziaa

Post » Pon lip 30, 2007 20:50

On się zgadza na Fogę, ale był problem w tym, ze on powiedział, ze ją weźmiemy ale dopiero jak się przeprowadzimy do Łodzi.. Jak już będziemy miec mieszkanie. A ja go musiałam namówić do tego, zeby wziął ją teraz . :)

Madziaa

Post » Pon lip 30, 2007 21:07

Może mi ktoś podać nr do Iwci na pw, bo ja niestety nie mogę wysłac do Niej wiadomości... Jejku jak mi ostatnio wszystko idzie pod górkę... ;(

Madziaa

Post » Pon lip 30, 2007 21:33

a może wpisujesz Iwcia z dużej litery a to ma być z małej iwcia

no i trzeba kliknąć na ikonkę (pod postem iwci) z dwoma ludzikami

ja niestety nie znam nr telefonu do iwci
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro sie 01, 2007 8:10

Wiem... :)

Madziaa

Post » Śro sie 01, 2007 10:22

kiedy się przeprowadzacie ? żeby tylko kotka doczekała ...
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro sie 01, 2007 11:32

Iwciu jak czuje się kicia ? byłaś u niej ostatnio ?
czy ona nadal chudnie ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro sie 01, 2007 11:42

wibryska pisze:kiedy się przeprowadzacie ? żeby tylko kotka doczekała ...

Nie rozumiem Iwci... Tutaj jej szukacie domu tymczasowego, poźniej jak bede mieszkać w Łodzi, Figa przeprowadzi sie do mnie, czy to nie wychodzi na to samo jakbym wzieła teraz Figę i póxniej się przeprowadziła... Zmieni sie tylko miejsce, ludzie zostaną ci sami. A w przypadku tymczasu wszystko ulegnie zmianie. Troszke to mało przemyślane, ale to tylko moje zdanie. Rzeczywiście najlepiej bedzie kotce samej w klatce w lecznicy... :? A kiedy się przeprowadzamy, to nie wiem. To nie jest takie wszystko proste. Kotka miała szanse na dom.. Iwcia podjeła inną decyzję, ok.. Szanuje to, chociaż dla mnie to wszystko jest bezsensu...

Madziaa

Post » Śro sie 01, 2007 11:42

wibryska pisze:kiedy się przeprowadzacie ? żeby tylko kotka doczekała ...

Nie rozumiem Iwci... Tutaj jej szukacie domu tymczasowego, poźniej jak bede mieszkać w Łodzi, Figa miała przeprowadzi sie do mnie, czy to nie wychodzi na to samo jakbym wzieła teraz Figę i póxniej się przeprowadziła... Zmieni sie tylko miejsce, ludzie zostaną ci sami. A w przypadku tymczasu wszystko ulegnie zmianie. Troszke to mało przemyślane, ale to tylko moje zdanie. Rzeczywiście najlepiej bedzie kotce samej w klatce w lecznicy... :? A kiedy się przeprowadzamy, to nie wiem. To nie jest takie wszystko proste. Kotka miała szanse na dom.. Iwcia podjeła inną decyzję, ok.. Szanuje to, chociaż dla mnie to wszystko jest bezsensu...

Madziaa

Post » Śro sie 01, 2007 11:45

Iwciu, odezwij się i wytłumacz proszę swoje racje
napisz jak czuje się kotka
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]