Hop hop? Jest tam kto? Co u bohaterek tego wątku słychać?
oki, ostanio mówiłam Gośce BS., że nie mam pojęcia jaka jest Billy, jaki ma charkter, bo siedziw klatce. Aktualnie Billy siedzi na kolanach i mogę powedziweć więcej o jej charakterze. Jest bardzo żwawym rozrabiackim kotem, łądnei się bawi, jest też przymilna, mruczy na kolanach. Dokonała wyczynu, którego nawet Kacper nie dokonał: wskoczyła za dwumeterową lodówkę i keidyjuż rozważałam wezwanie straży pożarnej, wyskoczyła z powrotem
Muszka, za to za Billy wyraźnie nie przepada, w ogóle po sterylce jest taka trochę wyciszona, za to odkryłam dziś u neij miłość do wody z kranu cieknącej, będą potem zdjęcia;)
A kolor kaftanika dobrany do oczu? Bo to dama jest Laughing Zdjęcia cudne
Kaftanika nie załozono, natomiat mogę załączyć zdjęcie mej dłoni, nadającej się do przeszczepu skóry (jakbym kiedyś planowała mieć ładną rękę, czy coś)
Czym je leczyłaś ?
chloramphenicol maść + unidox, ma wrażenei, że było też lepiej po interferonie nierzcieńczonym zakraplanym do oka bezpośrednio, ale mamy zastój, czyli brak postępu
A w ogóle gapa ze mniei. bo dziękujemy wspaniałej GOSI za wrzucanie ogłoszeń drapiącogryzącego potworka, czyli Muszeńki, dopiero teraz