maluchy mają domy :) oba :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 17, 2007 11:27

w poniedziałek jest sterylka Plamy
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Śro sty 17, 2007 22:38

Cały czas czytam o Plamci i trzymam kciuki :ok:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro sty 17, 2007 22:46

Damie mojej rosną zęby i nie wie czy nie jest deczko za młoda, ale 6 miesiąc już ma , więc chyba można ją wysterylizować ??/
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Czw sty 18, 2007 9:40

Ojoj, żeby ten domek wypalił, jakoś mi umknął wąteczek wcześniej
a co wet powiedział na ciachnięcie teraz?
"Warto zaplanować zabieg przed pierwszą rują/cieczką (wtedy w największym stopniu ogranicza się ryzyko wystąpienia w przyszłości guzów sutka), lub wkrótce po niej: u 8-9 miesięcznych kotek i 9-12 miesięcznych suk. Doświadczonemu chirurgowi można powierzyć kastrację nawet młodszych, 4-6 miesięcznych, zwierząt - po zakończeniu cyklu szczepień. "
to cytat z http://miau.pl/edu/ster.php

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Czw sty 18, 2007 9:50

wet mówi że spokojnie można ją ciachnąć, więc nie ma co zwlekać
mam nadzieje, że domek się nie wycofa, zadeklarował udział w kosztach ,
no ale zobaczymy
na razie sterylka :)

aga-lodge

Post » Czw sty 18, 2007 10:16

Weta znam, naprawdę świetny :D
I trzymam kciuki za domek :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob sty 20, 2007 14:58

Nie wycofam się i nie moge sie juz doczekać kiedy będę mogła ją poznać. Proszę sie nie obawiać!
asiek

pluszowa

Od: Sob sty 20, 2007 14:55

Post » Sob sty 20, 2007 17:06

pluszowa pisze:Nie wycofam się i nie moge sie juz doczekać kiedy będę mogła ją poznać. Proszę sie nie obawiać!
asiek

to nowy domek Plamki :lol: chyba jednak zakochany w moim kocie :lol:
a to małe jest tak zazdrosne, że jak inna kota jest u mnie na kolanach to musi wygryźć 8) poza tym nie ma mowy, żebym bawiła się z kimś innym Plama musi być pierwsza 8)
mała zazdrośnica :wink: :lol:

aga-lodge

Post » Pon sty 22, 2007 8:57

zaraz jedziemy do lecznicy :lol:
chyba ja znowu bardziej przezywam jak mój kot :lol: w łodzi pierwsza sterylizacja musi być trochę lęków nie ? :lol:

aga-lodge

Post » Pon sty 22, 2007 10:20

Witaj, nowy domku Plamki :D
Skąd jesteś?
Aga, będzie dobrze - nie stresuj się, bo kocia wyczuwa Twoje nastroje :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sty 22, 2007 10:49

no Małą odbieram po 18 ,
ona w przeciwieństwie do mnie była wyjątkowo wyluzowana 8O poszła spać w lecznicy :lol:

aga-lodge

Post » Pon sty 22, 2007 20:28

Co słychać u panienki? Pewnie jeszcze zdziebko niepytomna?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon sty 22, 2007 20:36

nieprzytomna,
była ostatnia sterylizowana i jeszcze nie do końca wybudzona jechała do domu,
ale zwiedza mieszkanie i sprawdza czy jest u siebie już 8) :lol:

aga-lodge

Post » Śro sty 24, 2007 13:47

dziś czujemy się świetnie :lol: ciotki już ustawiają ją do pionu i są niepocieszone, że jednak mały monster wrócił :lol: 8) w poniedziałek jak Plamy nie było cały dzień, moje koty były przeszczęśliwe :lol: nawet się pobawiły :lol: potem musiały nakrzyczeć na Plamę, bo wrogo wetami pachniała 8)
Plama już biega,bawi,na balkonie śnieg ją fascynuje, ale nadal się go boi :lol: przez okno ogląda namiętnie to białe :lol: białe wniesione do domu oznacza wroga :lol:

aga-lodge

Post » Pt sty 26, 2007 16:18

a tak teraz wygląda Plama:)
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

aga-lodge

[poprzednia][następna]